- 29 Mart 2012
- 1.754
- 1.794
- 333
Bazen erkek cinsi o kadar hadsiz ve o kadar özgüvenli oluyor ki sen kendinden şüphelenip "ulan ben mi yüz verdim bu dangoza?" diye kendinden şüpheleniyorsun. Nazik olmak , güler yüzlü olmak , sıcak kanlı olmak bazen yanlış anlaşılıyor, bi kadından iki güler yüz görünce şekilden şekle giriyor dangalaklar. Burda bile niyetin sorgulanıyor. İnsanın bazen basireti bağlanıyor, kitlenip kalıyor, hemen tersleyemiyor karşısındakini. Kaldı ki karşıdaki herif sen ne diyorsun arkadaşça iltifat ettim sen anlam yüklüyorsun diyip üste çıksa işler iyice saçma bir hal alacak. Ama adam iyice cesaretlenmeden terleyip gerekirse alttan alta tehdit etmelisiniz, vakti gelmiş yani.
Kesinlikle.
Geçen sene bana sapığın biri dadanmıştı. Adam babamdan büyük ve iş yerindeki muhabbetimiz merhaba, nasılsından ileri gitmezken gelip sevgililer günümü kutlayıp kahve içmeye davet etmişti manyak. Ve ben durup bir an düşündüm bu ne şimdi diye? İnsanın gerçekten basireti bağlanıyor, karşı cinste maalesef gülümseyip selam versen “bu bana aşık” moduna geçebiliyor.
Konu sahibi kendini suçlama lütfen, ama mesafeni de acil bir şekilde koy.