• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerindeki evli arkadaşım bana yürüyor olabilir mi?

Size tek diyecegim bu kadar büyük konustugunuz, tepeden kibirle konustugunuz konuyu yasamadan ölmemeniz... o zaman hatirlarsiniz beni... niyet okuduğunuzu o zaman anlarsınız...
Mantıklı bak olaya ne düşünelim sence.Canım cicim diyor ses çıkarmıyorsunuz.Moral vermek için yaptı diyorsunuz.Böyle moral vermemi olur.
Ofisin en güzeli diyor konduramıyorsunuz.Genç tecrübesiz bir insan değilsiniz.Bir önceki yorumlarınızda buna benzer olay yaşadım eşim sinirlendi dediniz.Bunlara rağmen hala sınır koymadınız.

Şimdi bu konuşma geçiyor sessiz kalıyorsunuz.Konuş mesafeni koy dedik zamanı var diyorsunuz.Mantıklı bir taraf var mı.Ofis dedikonu kazanıymış hemen halledin lafınız çıkmasın diyoruz. Üslubumuza takılıyorsun.Ne düşünelim sence

Siz hala farkında değilsiniz dedikodu kazanının buradaki üsluplar rahatsız ediyor olabilir ama tanıdığınız kişiler söyleyecek bunları arkanızdan
BU uslubumda ne sorun var? iyi niyetle yazdığım cümlelere terslemenin binde birini adama gösterseniz bu cesareti bulamaz
işte hakettiğiniz cevap bu

Arkadaşlar ya can ciğer kuzu sarmasi oldugumu falan mi sandınız... ya Allah için flortlesmissiniz ne demek ya... beni tanimadan nasıl niyet okuyorsunuz ya? Doğru sınırımi net cizememisim evet ama bunu kesinlikle bilerek yapmadım. Gerçekten başta moral olsun diye yeni bölümde zorlandigim için böyle dedigini sandım.
Bizde size diyoruz ki, adamın bunu ne maksatla yaptığını bilememeniz ütopik
Ve buna kimse inanmadı.
Ayrıca flörtleşmek demek can ciğer kuzu sarması olmak demek değil birbirine jestler iltifatlar etmek karşılıklı beğeni sunmak ego tatmini.. yani tamda yaşadığınız şey
Ve bu herkesçe böyle olduğundan sizi tanımaya gerek yok bu kanıya varmak için!

Ve bir diğeri son yazdığınız. Kimse moral olsun diye işte zorlanmasın diye iş arkadaşına fiziksel özellikleri ile iltifatlar etmez!!
İşinize yöneltir ancak bunları!!

Yani onun için bunları bilmediğinize inanmak zor

Ek olarak asla sizi kınamak için yazmadım. Bizim yada en azından benim yorumlarımda eleştiri tarzında yazma sebebim sizin bunu bilmiyormuşçasına yazıyor oluşunuz.!

Kızların uzun bir aradan sonra Merhaba... Evli ve 2 çocuk annesiyim. Gecen sene sonuna doğru yeni bir yerde işe başladım. Aynı işyerinde ama başka bir bölümde olan bir adam var. O da evli ve çocuk sahibi. O dönemler yeni başladığım için zaten ofiste sürekli yeni kişilerle tanisiyordum ya da kendileri tanışmaya geliyolardi. O da onlardan biriydi ama daha sıcakkanlı birisi kendisi. Neyse arada normal iş konularinda konusuyorduk vs. Anormal hicbir durum yoktu.
Yaklaşık 1 ay önce başka bir birime geçtim ve bu bahsettiğim kişi ile bölümüm daha yakın oldu. Konuşurken canım'lar eklendi önce onda.. sonra işte yaptığın işler sana yakışıyorlar, sonra ofisin en guzel mühendisi sensin demeye başladı. Ben açıkçası flört islerinden vs cok anlayan biri değilim ama bir soru işareti olmaya başladı noluyor diye?
Geçen gün kurumda oturuyorduk önce saçlarımin rengini sordu kendi rengin mi diye? Çok guzel vs dedi... sonra laf arasinda boyun posun maşallahı var diye başladı. Senin gülüşün bile yeter vs oldu.eşim ile nasıl tanıştığımı kaç yıldır evli olduğumu sordu ve ekledi cok erken evlenmissin belki de sonra karsilassaydiniz onunla olmazdin seçeneklerin farklı olurdu dedi.. açıkçası başta bir soru isaretim vardı ama bu konusmadan suphelenmeye basladim. Adami da tersleyemedim kendi kendime triplere girip komik duruma düşmemek için. Yanlış anlasilma olmasin benden herhangi bir duygu vs yok. Ama arkadas olarak gördüğüm biriydi napacagimi bilemedim.Sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Uzak durmaya başladım kendimce ama yani napacagimi da bilmiyorum.
Cok nemrut davranınca anliyorlar.Bir de esinizle mutlulugunuzdan ne kadar sevdiginizden bahsedin yaninda

Büyük ihtimalle adamı da beğendiniz almış başını gitmiş bir hal almış bir kaç adım sonrası korkarım ki aldatmaya varacak. Benim eşime maşallah boyun posun yerinde erken evlenmişsin yok en yakışıklı sensin diyecek ne düşünmeliyim ? Bide genç gösteriyorum falan demişsiniz insanlara yaptığınız çıkışlar falan hiç hoşlanmadığım kadın tipi
İnanilmaz gerçekten...
Mantıklı bak olaya ne düşünelim sence.Canım cicim diyor ses çıkarmıyorsunuz.Moral vermek için yaptı diyorsunuz.Böyle moral vermemi olur.
Ofisin en güzeli diyor konduramıyorsunuz.Genç tecrübesiz bir insan değilsiniz.Bir önceki yorumlarınızda buna benzer olay yaşadım eşim sinirlendi dediniz.Bunlara rağmen hala sınır koymadınız.

Şimdi bu konuşma geçiyor sessiz kalıyorsunuz.Konuş mesafeni koy dedik zamanı var diyorsunuz.Mantıklı bir taraf var mı
Guzelim benim tane tane anlattım. İnsallah okumussundur. Hemen bugün simdi mi soylememi istersin ? Ne zaman olmalı sence bu? Salı günü konuşacam diyorum. Zaman dedigim Salı günü anladın mi? Mesela sessiz kaldigimi soyledigim tek bir yer varmiydi? Evet sasirdim böyle bir seyi beklemiyordum bu yuzden belkide yeteri kadar tepkimi gosteremedim ama bu karsidaki insani begendigimi benimde flortlestigimi soylemenizi gerektirecek birsey mi ya Allah aşkına? Yok hoşuma gittigini bunların... ya sizin mahkemede rizasi vardi hakim bey diye savunma yapan tecavuzculerden ne farkiniz kaldi şuan?

Bazı insanlar herkesle o samimiyette o yüzden söyledikleri abes gibi gelmiyor. Yine de evli barklı adamdan bunları duymak beni rahatsız ederdi. Kocamın birine iltifat etmesi delirtirdi beni

Ve buna kimse inanmadı.
Ayrıca flörtleşmek demek can ciğer kuzu sarması olmak demek değil birbirine jestler iltifatlar etmek karşılıklı beğeni sunmak ego tatmini.. yani tamda yaşadığınız şey

Ve bir diğeri son yazdığınız. Kimse moral olsun diye işte zorlanmasın diye iş arkadaşına fiziksel özellikleri ile iltifatlar etmez!!

Ek olarak asla sizi kınamak için yazmadım. Bizim yada en azından benim yorumlarımda eleştiri tarzında yazma sebebim sizin bunu bilmiyormuşçasına yazıyor oluşunuz.!
Herkes aynı şeyleri ifade etmeye çalıştı. Eminim ki evli kadınla böyle diyaloglara giren adam gidip erkek ortamında da atıp tutuyordur ilişkimiz bile var diyebilir böyle tiplerden her şey beklenir.

Ablacım, moral vermek isteyen insan saçının rengi kendi rengi mi demek yerine, zekana güveniyorum, bu yeni birimde de çok başarılı olacaksın gibi şeyler söyler. Ha bu da hadsizliktir bana göre, ona mı kaldı benim zekâmı analiz etmek ama bunun yine affedilir bir yanı var.
Konu başlığınızda bile hâlâ emin değilmiş gibi, olabilir mi diyorsunuz.
Yahu olabilir mi'si mi kalmış?
Hani deseniz, iş arkadaşım alenen bana yürüyor, tepki vermekte geç kaldım ne önerirsiniz. Onu anlarız da, ne bileyim bu kadar saflık sizce de saçma değil mi?

Y
İnanilmaz gerçekten...

Guzelim benim tane tane anlattım. İnsallah okumussundur. Hemen bugün simdi mi soylememi istersin ? Ne zaman olmalı sence bu? Salı günü konuşacam diyorum. Zaman dedigim Salı günü anladın mi? Mesela sessiz kaldigimi soyledigim tek bir yer varmiydi? Evet sasirdim böyle bir seyi beklemiyordum bu yuzden belkide yeteri kadar tepkimi gosteremedim ama bu karsidaki insani begendigimi benimde flortlestigimi soylemenizi gerektirecek birsey mi ya Allah aşkına? Yok hoşuma gittigini bunların... ya sizin mahkemede rizasi vardi hakim bey diye savunma yapan tecavuzculerden ne farkiniz kaldi şuan?
Eşin senin yaptıklarının aynısını yapsa. Sürekli odasına bir kadın gelse aynı şeyi yapsa. Tepkiniz ne olurdu ?

Erkeklere nefes alman yeterli. Ve her iltifatında kırmamak veya yanlıs anlasılcagınızı dusunup gülümsediginiz için o da hosunuza gidiyor diye dusunup fırsat kollamıs i.bne. ne cürret ya kimbilir sizin gibi kaç kadın calısana daha vu tarz yaklasımöarı var.bu erkeklere insani yaklasmak kırmamak, cilve demek naz demek ,bana kuyruk sallıyor demek. Gercekten vu erkeklerle anlayscakları dikden konjsmak gerek

İnanilmaz gerçekten...

Ya ben burda gerçekten yıllardır konu okuyorum paylaşıyorum ama cidden siz bana inanılmaz böyle saf ayağına yatan ama cin gibi de uyanık olan birisi gibi geldiniz. Yanlışınızın farkındasınız ve savunma yöntemleri de çok hassas noktalardan dem vurarak ne alakası var tecavüze uğramakla ? Aynı şey mi ?

Ve buna kimse inanmadı.

Karşılık verdiğimi nasıl anladiniz ya? Moral vermek için fiziksel ozelliklerime iltifat etmedi zaten o son konusmamizdi ve sonra mesafeli durdum ona karşı. Zaten anlamisim ki burda konu açmışım değil mi? Evet geç anlamisim o da benim essekligim olsun. Ama yok sen de adamdan hoslandin yok sen de onunla flört ettin ne demek ya... tabii ki tepki gosteririm.

mesafe koy muhabbeti kes ve açıklama yapmak zorunda da hissetme kendini. bir kadının en önemli vazifesi çocuklarına ve eşine karşı iffetini muhafaza etmektir, gerekirse işi bile bırakabilirsin (maddi kaygılar < iffetin tehdidi, rızkı veren hüdadır, kuzu çakalların arasında duramaz durmamalı 🌹)

İnanilmaz gerçekten...

Bu olayı tecavüz gibi iğrenç bir olaya bağladınız ya bravo.Anlamadım ayağına yatmayın artık.Arkadaş arasında olamayacak bütün iltifatlara ses çıkarmamışsınız kendi yazınızda söyleniyor.Canımlar cicimler.Çok güzelsin falan filan bunlara ses çıkarmamışsın ve samimiyete devam etmişsin.Bu kadar saf olduğunuza inanamıyoruz.

Karşılık verdiğimi nasıl anladiniz ya? Moral vermek için fiziksel ozelliklerime iltifat etmedi zaten o son konusmamizdi ve sonra mesafeli durdum ona karşı. Zaten anlamisim ki burda konu açmışım değil mi? Evet geç anlamisim o da benim essekligim olsun. Ama yok sen de adamdan hoslandin yok sen de onunla flört ettin ne demek ya... tabii ki tepki gosteririm.
Bakın hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Buna safa yatmak deniyor. Konunuzun başlığı bile eminlik içermiyor! “Yürüyor olabilir mi??”
Yani anlamışsınız tabi bal gibi ama buraya konu açarken emin değilim olabilir mi diye soruyorsunuz! Bunu eleştiriyorum ben!

Ben siz hoşlanmışsınız demedim flörtleşmekten bahsettim. Hani flörtleşmekten pek anlamıyormuşsunuz ya!

sürekli yeni kişilerle tanisiyordum ya da kendileri tanışmaya geliyolardi. O da onlardan biriydi ama daha sıcakkanlı birisi kendisi.

Ben açıkçası flört islerinden vs cok anlayan biri değilim

Ya ben burda gerçekten yıllardır konu okuyorum paylaşıyorum ama cidden siz bana inanılmaz böyle saf ayağına yatan ama cin gibi de uyanık olan birisi gibi geldiniz. Yanlışınızın farkındasınız ve savunma yöntemleri de çok hassas noktalardan dem vurarak ne alakası var tecavüze uğramakla ? Aynı şey mi ?
Bu konudaki her mesajınıza katılmamakla beraber
Bu mesajınıza kesinlikle katılıyorum. Şey gibi değil mi bu erkeklerin yakalandığındaki saf savunmaları gibi 😅 o şeyin var olduğundan haberi bile yok tavırları

İnanilmaz gerçekten...

Benim anlamadığım neden elin evli adamından moral beklediniz..yani elbette evli insanların elbette iş yerinde erkek arkadaşları da olabilir fakat bu sizinki çok başka birşey hangi işyerinde görülmüş evli bir adamın evli bir bayana çok güzelsin neden erken evlendin falan yani kusura bakmayın da sizde çocuk değilsiniz yani ..siz müsade etmişsiniz oda haddini aşmış ..birde burda herkese patır patır cevap veriyorsunuz çok iyi bir savunma mekanizmanız var bu adama neden tepkisiz kaldınız oda tuhaf

Adam bariz hadsiz flortozun teki.. Sizin hatanız en basta canım cicim muhabbetine girdiğinde bundan hoslanmadıgınızı belirtmemek olmus. Siz ses çıkarmayınca level atlayıp fiziksel özelliklerinize iltifat etmeye baslamıs.. Taviz tavizi dogurur..Bu gibi hikayeleri cok duyduk hatta yanlıs hatırlamıyorsam forumda buna benzer konu acıkmıştı iş yerinde dedikoduları cıkmıstı. Canım dahil hicbir sekilde övgü iltifattan hoslanmadıgınızı dile getirecekseniz.
Bu kelimeleri soyledigi zaman "xx bey bana bu sekilde hitap etmezseniz cok memnun olurum" de, bunu derken yüzünde ciddi ve sinirli bir tavır takın..
Fiziksel özelliklerinle ilgili veya baska rahatsız oldugun cumle kurarsa da aynı ciddi sert bir tonda onu uyarın
Mesela "Xx bey, bana kişisel özelliklerimle ilgili yorum yapmazsanız cok memnun olurum daha seviyeli olmanızı rica ediyorum" diyebilirsin

Bu kadar saf ayağına yatmak bana itici geldi . Mühendis bir kadınım bende bizim işimiz erkeklerle okulda da yuzlercesiyle olduğu gibi . Hani köyde erkek görmeyen biri olsanız anlamadiniz tamam da şimdi burda birbirimizi yemeyelim. Sizin birinin hoslantisini duymaya ihtiyaciniz varmış ne kadar ileri gideceğini merak etmişsiniz adamın . Valla ben size birşey söyleyeyim mi o istediği kadar ileriye gider. Hiçbir şey olmaz . Olan sadece bu ülkede kadınlara olur .

ya sizin mahkemede rizasi vardi hakim bey diye savunma yapan tecavuzculerden ne farkiniz kaldi şuan?
Ya birde bu çıktı . Kendinizi mağdur kadınlarla aynı yere koyup bu olayları istismar etmeyin . Ne güzel ya hiç önünü kesme gelen adamın yorumu duyunca hemen millete geri kafalı de. He evet birtek siz erkeklerle bir aradasiniz geri kalan insanlar hep evde hiç bilmiyor birsry

Back