• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur akıl verin bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım

Yani hocam abim de öğretmen. Ondan böyle şeyler hiç duymadım. Ogrencilerin vaziyetleri ile ilgili çok şeyler anlatıyor ama öğretmenler ile ilgili menfi bir şey duymadım. Olan da oluyor demek ki. Ama MEB de böyle öğretmenler kesinlikle barındırılmamalı. Eğitim bambaşka bir şey. Duaniza amiiin diyorum🤲
Böyle insanlar şikayet edilmeli kesinlikle, kimse öğretmen mesleğini değersizleştiremez, buna kimsenin hakkı yok ...

Böyle insanlar şikayet edilmeli kesinlikle, kimse öğretmen mesleğini değersizleştiremez, buna kimsenin hakkı yok ...
Ben öğretmenlik yaptığım tek senede tenefüste koltuğa yığılıp kalıyordum bazı hocaların adını bile bilmiyordum bunların yaptığına bak reziller. Gerçekten vakitleri kalıyor mu acaba derse sınava

Ben öğretmenlik yaptığım tek senede tenefüste koltuğa yığılıp kalıyordum bazı hocaların adını bile bilmiyordum bunların yaptığına bak reziller. Gerçekten vakitleri kalıyor mu acaba derse sınava
10 dakikalık tenefüslerde nasıl fırsat bulmuşsa artık, biz başımızı kaşıyamıyoruz okulda , eşim arasa teli bile açamıyorum çocuğunlukla, ya dersteyim ya nöbette oluyorum ya da tenefüste lavaboya gidiyorum, ilginç yani...

Back