İşyerindeki evli arkadaşım bana yürüyor olabilir mi?

İlk defa bu kadar sinirleniyorum kendini mi kandırıyor burda hiç tanımadığı insanları mı kandırdığını sanıyor valla anlamadım çok komik görünüyor

Ay evet bu örneğe ben de gıcık oluyorum. Mağdur kadınların olaylarını ortaya atmaya.

Burada herkese carladığınızın birazı kadar adama carlasaydınız böyle bir konu olmazdı.
Yatakta basılan adamların "bu kadını tanımıyorum" savunmasıyla ölümüne yarışır sizin "yürüdüğünü anlamadım" savunmanız.
Komik olmayın lütfen. Kadınlar küçücük noktalardan paragraf çıkartabilen varlıklar. Sizin konu başlığınız bile komik.

Bu adamla böyle tatlı tatlı sohbet etmeye devam etme bence. Böyle devam edersen adam kendine herşeyi hak görür, öyle bi tip çünkü.

İş arkadaşını iş yerinde kıstıranlari okudu bi gözler yinede sen bilirsin

Ay evet bu örneğe ben de gıcık oluyorum. Mağdur kadınların olaylarını ortaya atmaya.
Milleti aşağılamis kendince birazına kitap oku birazına kadın düşmanı . İki tane evli ve çocuklu insan var ortada adam açık acık koşuyor kadın da ay ben anlamadım . Konuyu da buraya cami yıkılsa da mihrap yerinde hala pesimdeler demek için mi açtı anlamadım . Burada kendisini tanıyan da yok . Yaşı da vardır bu zamana kadar hiç mi sınır koyması gerekmedi kimseye o daha tuhaf

Eminim karısının sac rengiyle o kadar ilgilenmiyordur.
Salak herif!
Ben olsam böyle haddini aşan soruları cevapsız bırakır, lafı değiştiririm.
Bozulursa bozulsun herkes yerini bilsin.

Bizim müdürümüz bize canım diye hitap eder. Ama biz biliyoruz mi yaşça küçük olduğumuz için ondan kardeş gibi der ve kendinden küçük herkese der. Başka da kimse demez. Flört olduğunu böyle şeylerden anlayabilirsin. Ama flört baa masum geliyor bu resmen sapık! Bir daha canım dediği an böyle konuşmalardan hoşlanmıyorum eşim de hoşlanmaz x bey. Siz de bana y hanım diye hitap edin lütfen de. Bir daha yanaşamaz. Sen sustukça o da istiyor diye algılamış manyak

Kendi eşinizi işyerindeki bayan bir arkadaşı ile bu diyologlari yaşasa eşinizin o bayana vermesini istediği tepkiyi siz de o beye verin sorun çözülmüş olur. Bana erken evlenmişsin şu an olsa evlenmezdin tarzı bir şey dese şu anda evlenirdim derdim ve konu kapanirdi

Yürüyor ama yürümesi bile münasebetsiz ve hadsiz biri. O bunları söylerken utanmayacak da ben onu terslerken nasıl göründüğümü hiç düşünemem.

Bu kadar olur tabi.Bir arkadaşıma müdürü açık açık yanasiyordu kendi eşi de aynı okulda çalışan biri olduğu halde( eşi doğum iznindeydi) ve çok küçük bir ilçeydi korkmadi hiç

yani adamın bi tutup öpmediği kalmış hala daha acaba mı diyorsun?

Bende inanmiyorum 15 yasindaki cocuk anlar yürüdüğünü. Izin vermen esini aldatmaya girer

Arada ver ağzının payını. davranışı bozuksa düzeltir ,değilse de bozulmasının önüne geçmiş olursun .bir taşla iki kuş

başta anlamalı ve tavır koymalıydın
tavır koymayınca devam etmiş
evet asılıyor .
bir erkek evli ise bir başka kadına boyun posun bilmem neyin filan diyemez bacım diyemez
bunun adı da iltifat olamaz
o anda kesmeliydin
şimdi hemen ağzının payını ver de yarın hadi beraber yemeğe çıkalım mı filan demesin.

Yaşı senden büyükse, toplum içinde birkaç defa abi de, eşek değilse anlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…