Merhaba, adminler umarım bu sorumu taşımaz ve banlanmam. Ama en iyi cevaplar burada. Derdim fiyat artışları, bebek bekliyoruz, mide bulantısından yemek de yapamıyorum birşey de yiyemiyorum. Eşimle işyerlerimiz yakın, öğle yemeklerinde birlikte yiyoruz. Bulunduğumuz yerde öyle ucuz bir yer yok gibi bişry. Çorba bile 20 lira falan. Ev yemekleri yapan lokantalar bile coşmuş. Her şey ateş pahası, hadi mideme dokunmayan birşeyler yiyelim diyoruz eşimle iki kişi 100 liradan fazla para ödüyoruz. Yediğim salata mesela 40 lira tutuyor ama orada da eşime uygun bişey yok, eşim de ne yiyeceğini şaşırdı hem benim midemi bulandırmasın hem karnımız doysun hem bütçemize uysun şaşırdım. Evde de yemek yapamıyorum. İşyerinde ve evde ne yapabilirim öneriniz olursa çok sevinirim. Para bitti daha ay sonuna çok var
Ekleme: arkadaşlar yaşamayan bilmez sanıyorum yemek kokusundan midem ağzıma geliyor. Bir yerden geçerken yemek kokusu gelse midem bulanıyor. Hatta aklıma gelince bile midem ağzımda. Anneme hergün gidip gelme olanağım yok