How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İşyerinde öğle yemeği

Fırında börek, mercimekli ekmek, tuzlu, poğaça kek yapıp yanına salata veya dünden kalan sulu yemekle dengeli ve pratik bir öğün olur.Sebzeli, düz krep yapılabilir ve peynir, zeytin ezmesi, acı sos gibi şeyler sürüp dürüm gibi yenebilir ya da içine dünden kalan tavuklu, etler yemekler konulup bohça gibi kapatılabilir.Sebzeli bulgur pilavı, makarna salataları, dolma yapılabilir.Youtube da aratırsanız size uygun pekçok tarif bulursunuz.Benim tavsiyem fırını aktif kullanmanız.

Yeşillikte midenizi bulandırmiyor heralde yesillikleri yıkayın dolaba koyun hergun kendinize salata götürün esinizde bi tavuk haslayabilir herslde salatayla yersiniz

Başınıza gelmediyse anlamamanız normal evde de yemek kokuyor diyorum. Neden çözüm konusunda yardımcı olmak yerine yargılamayı seçiyor insanlar anlamıyorum
Salata mutfakta yapılırken mutfağa girmeseniz kokusu nasıl gelsin anlamadım ben.
Belki tuzsuz bir peynir de rendelenir.
Çözüm değil mi bu?

Dışarıda yiyebildiğiniz şeyleri evde yapabilirsiniz. Siz salatayı yapar sosunu ayrı bir yere koyar yiyeceğiniz zaman soslarsınız. Eşiniz de bir mercimek çorbası, tarhana, şehriye vs yapar.
Bir gün sebzeli bir bulgur pilavı yapar yanına da ufak bir yoğurt alırsınız.
Izgara tavuklu bir salata doyurucu olur.
Başka bir zaman hızlı bir sandviç hazırlarsınız. Hatta akşamdan hazırlayıp sarar dolaba kaldırırsınız.
Yemek yapma imkanınız olmamasını gerçekten anlamadım.
Çok sağolun ama nasıl birşeyse inanın yazdıklarınızı bile zor okudum. Sebzeli bulgur hayal bile edemiyorum. Mutfakta pişen yemeğin kokusu iştah açar ama bende aksi etki yapıyor. Doktorlar hemşirelerde hep kuru şeyler öneriyor zaten galeta, kraker falan. Evde yemek yapma misafirliğe git bile dediler

Nohut haşlayıp (salça yok, yağ yok) salatanıza koyabilirsiniz. Gayet doyurucu oluyor.

Havuc soteleyip yogurtla tüketebilirsiniz.

Bebek termoslarında corba da götürebilirsiniz iş yerine.
Sağolun harikasınız eleştirmeyip çözüm yaratan insanlara hastayım. Nohut ve havuç benim aklıma gelmemişti çok sağolun. Her gün yeşillik yemekten maruldan tiksindim

Çok sağolun ama nasıl birşeyse inanın yazdıklarınızı bile zor okudum. Sebzeli bulgur hayal bile edemiyorum. Mutfakta pişen yemeğin kokusu iştah açar ama bende aksi etki yapıyor. Doktorlar hemşirelerde hep kuru şeyler öneriyor zaten galeta, kraker falan. Evde yemek yapma misafirliğe git bile dediler
Sonradan gördüm bulantıyla ilgili mesajlarınızı. Ben de 13. haftaya kadar öyleydim evde olduğum için bir şekilde idare ettim. Dışarıda yiyebildiğiniz şeylerin listesini çıkarıp evde yapmak en iyisi. Kokusuz ve pişmeyen şeyleri siz hazırlarsınız. Küçük termoslar var çocuklar için falan. Eşiniz de çorba hazırlasa akşamdan, sabah ısıtır koyar limon sıkarak güzel bir öğün yapabilirsiniz. Yanında tam tahıllı bir dilim ekmek, salata ve minik bir yoğurt.

Bir de milföylerden pratik börekler hazırlayıp bir gün de kahvaltı gibi bir öğün yapabilirsiniz
Kaşarlı, zeytinli ya da sade börek :)

Salata mutfakta yapılırken mutfağa girmeseniz kokusu nasıl gelsin anlamadım ben.
Belki tuzsuz bir peynir de rendelenir.
Çözüm değil mi bu?
Sorun salata değil elbette kokmaz ama sürekli domates marul yemekten tiksindim artık karnım doysun istiyorum. İşi bilenlerden çok güzel öneriler gelmiş onları not alıyorum.

Patates haşlaması, sandviç , kahvaltılık (domates , salatalık, peynir vs vs ) bunlar kokmaz . Kokuyorsa da eşiniz yapsın . Kapatsın mutfağın kapısını , açsın camı pencereyi , siz de salonda oturun kapatın kapıyı .

Siz evde yokken evde yapılsın. Bir güzel havalandırılsın. Yok kimse yapamaz diyorsanız da birisi kendi evinde yapıp size getirsin. Akraba, arkadaş, komşu olabilir. Ya da mandal gibi bir şey takacaksınız. Sıfır koku ile yapıp sonra evi havalandırırsınız.

Sonradan gördüm bulantıyla ilgili mesajlarınızı. Ben de 13. haftaya kadar öyleydim evde olduğum için bir şekilde idare ettim. Dışarıda yiyebildiğiniz şeylerin listesini çıkarıp evde yapmak en iyisi. Kokusuz ve pişmeyen şeyleri siz hazırlarsınız. Küçük termoslar var çocuklar için falan. Eşiniz de çorba hazırlasa akşamdan, sabah ısıtır koyar limon sıkarak güzel bir öğün yapabilirsiniz. Yanında tam tahıllı bir dilim ekmek, salata ve minik bir yoğurt.
Çok sağolun, bir süredir dışarıda hafif şeyler ile geçirdim ama onları bile zor yedim. Bulantılar yakında başladı zaten. Geçen tost yiyeyim dedim bitiremedim, salata domates her gün sabah öğle qkşam yemekte qçıkçası biraz sıkıldım. Aç gezdiğimi hissediyorum artık. Gece uyuyamadım açlıktan

Back