- 18 Eylül 2021
- 1.901
- 2.000
- 63
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
Hamile olunca kokudan kusuyor olabilir miiym belki ondandırSandvic yapın bari en kolayi da niye yemek yapamiyorsunuz onu anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olunca kokudan kusuyor olabilir miiym belki ondandırSandvic yapın bari en kolayi da niye yemek yapamiyorsunuz onu anlamadim
Mide bulantısı koku hassasiyeti konusunda sizi çok iyi anlıyorum ama hamileyken sağlıksız beslenmekte sizin ve bebeğiniz için nasıl olur bilemedim inşallah hayırla kucağınıza alırsınızKokusuz şeyler aklıma gelen sandviç, salata,sade makarna vb. Geçen tost denedim ondsn da tiksindim
Çok sağolun daha bir kaç hafta daha salataya talim desenize sağolunDisarida salata yemeyin. Evde salatanizi hazırlayın, sosunuda hazırlayın ama icine koymayin, ayri bir kapta isyerinize goturun.
Salata mutfakta yapılırken mutfağa girmeseniz kokusu nasıl gelsin anlamadım ben.Başınıza gelmediyse anlamamanız normal evde de yemek kokuyor diyorum. Neden çözüm konusunda yardımcı olmak yerine yargılamayı seçiyor insanlar anlamıyorum
Çok sağolun ama nasıl birşeyse inanın yazdıklarınızı bile zor okudum. Sebzeli bulgur hayal bile edemiyorum. Mutfakta pişen yemeğin kokusu iştah açar ama bende aksi etki yapıyor. Doktorlar hemşirelerde hep kuru şeyler öneriyor zaten galeta, kraker falan. Evde yemek yapma misafirliğe git bile dedilerDışarıda yiyebildiğiniz şeyleri evde yapabilirsiniz. Siz salatayı yapar sosunu ayrı bir yere koyar yiyeceğiniz zaman soslarsınız. Eşiniz de bir mercimek çorbası, tarhana, şehriye vs yapar.
Bir gün sebzeli bir bulgur pilavı yapar yanına da ufak bir yoğurt alırsınız.
Izgara tavuklu bir salata doyurucu olur.
Başka bir zaman hızlı bir sandviç hazırlarsınız. Hatta akşamdan hazırlayıp sarar dolaba kaldırırsınız.
Yemek yapma imkanınız olmamasını gerçekten anlamadım.
Eşim yemek yapamıyor diyecek kesin.
Eşim yemek yapamıyor diyecek kesin.
Desem bile ne olacak ki ? yukarıda yazdım pişen yemek kokusu her türlü tiksindiriyor
Sağolun harikasınız eleştirmeyip çözüm yaratan insanlara hastayım. Nohut ve havuç benim aklıma gelmemişti çok sağolun. Her gün yeşillik yemekten maruldan tiksindimNohut haşlayıp (salça yok, yağ yok) salatanıza koyabilirsiniz. Gayet doyurucu oluyor.
Havuc soteleyip yogurtla tüketebilirsiniz.
Bebek termoslarında corba da götürebilirsiniz iş yerine.
Sonradan gördüm bulantıyla ilgili mesajlarınızı. Ben de 13. haftaya kadar öyleydim evde olduğum için bir şekilde idare ettim. Dışarıda yiyebildiğiniz şeylerin listesini çıkarıp evde yapmak en iyisi. Kokusuz ve pişmeyen şeyleri siz hazırlarsınız. Küçük termoslar var çocuklar için falan. Eşiniz de çorba hazırlasa akşamdan, sabah ısıtır koyar limon sıkarak güzel bir öğün yapabilirsiniz. Yanında tam tahıllı bir dilim ekmek, salata ve minik bir yoğurt.Çok sağolun ama nasıl birşeyse inanın yazdıklarınızı bile zor okudum. Sebzeli bulgur hayal bile edemiyorum. Mutfakta pişen yemeğin kokusu iştah açar ama bende aksi etki yapıyor. Doktorlar hemşirelerde hep kuru şeyler öneriyor zaten galeta, kraker falan. Evde yemek yapma misafirliğe git bile dediler
Sizin ne kadar sürede geçti. 3 ay diyorlar umarım geçerKatılıyorum bende bu dönemimde bu şekilde beslenmiştim
SağolunEşiniz mutfagın kapısını kapatsın siz de oturma odasının kapısını kapatın bir çorba yapsın mesela.
Sandviç ve salatayı evde yapabilirsiniz, yanınızda götürüp yiyebilirsiniz.
Termosa eşiniz size iyi gelen çorbalardan yapıp koysun.
İkiniz de yersiniz.
Bir de milföylerden pratik börekler hazırlayıp bir gün de kahvaltı gibi bir öğün yapabilirsinizÇok sağolun ama nasıl birşeyse inanın yazdıklarınızı bile zor okudum. Sebzeli bulgur hayal bile edemiyorum. Mutfakta pişen yemeğin kokusu iştah açar ama bende aksi etki yapıyor. Doktorlar hemşirelerde hep kuru şeyler öneriyor zaten galeta, kraker falan. Evde yemek yapma misafirliğe git bile dediler
Sorun salata değil elbette kokmaz ama sürekli domates marul yemekten tiksindim artık karnım doysun istiyorum. İşi bilenlerden çok güzel öneriler gelmiş onları not alıyorum.Salata mutfakta yapılırken mutfağa girmeseniz kokusu nasıl gelsin anlamadım ben.
Belki tuzsuz bir peynir de rendelenir.
Çözüm değil mi bu?
Çok sağolun, bir süredir dışarıda hafif şeyler ile geçirdim ama onları bile zor yedim. Bulantılar yakında başladı zaten. Geçen tost yiyeyim dedim bitiremedim, salata domates her gün sabah öğle qkşam yemekte qçıkçası biraz sıkıldım. Aç gezdiğimi hissediyorum artık. Gece uyuyamadım açlıktanSonradan gördüm bulantıyla ilgili mesajlarınızı. Ben de 13. haftaya kadar öyleydim evde olduğum için bir şekilde idare ettim. Dışarıda yiyebildiğiniz şeylerin listesini çıkarıp evde yapmak en iyisi. Kokusuz ve pişmeyen şeyleri siz hazırlarsınız. Küçük termoslar var çocuklar için falan. Eşiniz de çorba hazırlasa akşamdan, sabah ısıtır koyar limon sıkarak güzel bir öğün yapabilirsiniz. Yanında tam tahıllı bir dilim ekmek, salata ve minik bir yoğurt.
Çok sağolun harikasınız not aldımBir de milföylerden pratik börekler hazırlayıp bir gün de kahvaltı gibi bir öğün yapabilirsiniz
Kaşarlı, zeytinli ya da sade börek :)