- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
Eşim yemek yapamıyor diyecek kesin.Ee tek çare eşinizin yapması. Nasıl ne yapacağınızı şaşırdınız anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim yemek yapamıyor diyecek kesin.Ee tek çare eşinizin yapması. Nasıl ne yapacağınızı şaşırdınız anlamadım
Soğan salça kavurma gibi, yağlı şeyler vb ağır şeyler. Geçen patates kızartması hatta tost bile bulandırdıSalatayı evde yapabilirsiniz mesela çorba yapılabilir . Midenizi bulandıran özel birşey var mı
Sanıyorum bir süreliğine wn mantıkllısı ve tek seçenek bu sağolunSandviç hazırlayın evde
Keşke öyle güvenilir birisi olsa ama ne yazık ki yokhayırlı olsun saglıkla gelsin bebiş :) yemek yapamıyorum dediginiz icin önerim yok
eve gelip yemek yapan ablalar var, alısverişi siz yaparsınız yemek yapmaya biri gelir belki onu deneyebilirsiniz
Sağolun en mantıklı ve tek seçenek bu gibi. Kilo bile verdim. Sabaha kadar mide bulantısı yaşadım ne yazık kiHamileyken dışarıda salata yemek bana çok riskli geliyor
Evde kendiniz sandviç hazırlayabilirsiniz, sürekli dışarıdan beslenmek de pek doğru değil sağlık açısından
Bende onu diyorum evden götütmek istiyorum ama evde ve dışarda yemek kokusu midemi bulandırıyor. Sandviç ve salata şu ana kadar gelen öneriler. Sabıyorum bir süre daha başka bişey yiyememEvden götürün yemeğinizi olmaz mı? Tost most sandviç yapın dışarıda yiyin. Her gün dışarıda yemeğe can dayanmaz
Ne yazık ki yemek kokusu duyunca da kötü oluyorum. Mesela bir dükkanıın önünden geçerkn koksa öğürüyorumDışarda salata yemeyin. Hamileyken hiç yemeyin. O yeşillikler yıkanmıyor asla.
Yemek yapamıyorum dedikten sonra pek öneri kalmıyor. Eşiniz yapsın yemekleri.
Katılıyorum bende bu dönemimde bu şekilde beslenmiştimBol yeşillikli sandviç, domates salatalık ve kuruyemiş.
Bilmiyorum daha çok ufak 3 ayşık olunca " belki " sona erer diyorlar umudum o yöndeAnladığım salata ve çorba ile besleniyorsunuz mide bulantınız daha sürecek gibi mi sonrasında evde yapıp götürseniz snadeviç olur çorba olur
Yemek kokusu evde de midemi bulandırıyorEşiniz akşam yapsın ne yiyebiliyorsaniz yanınızda götürün.
Bana bunlarla gelin sebze yoğurt olabilir. Geçen canım biber kızartması çekmişti belki o da olabilir çok sağolunmesela sebze haşlayıp yoğurtla yiyebilirsiniz ,tavuk didikleyip pilavın üstüne ,yanına salata hazırlayabilirsiniz ,sarma yoğurt ikilisi olabilir saklama kaplarında işe götürürsünüz ,bazen sandviç bazen dışarda yiyebildiklerinizle idare edebilirsiniz (siz yapamıyorsanız eşiniz yardım edebilir varsa eş dost anne vs )
Evdeki yemek kokusu da midesini bulandırıyormuş.Eşim yemek yapamıyor diyecek kesin.
Kokusuz şeyler aklıma gelen sandviç, salata,sade makarna vb. Geçen tost denedim ondsn da tiksindimBenim bulunduğum yerde yemek çok kısıtlı birde yemeğe para vermeyim diye haftanın bir çok günü evden getiriyorum yanımda öyle yiyorum sizde akşam yapabileceğiniz kokusuz şeyleri yapıp hem evde yemelik hem ertesi güne yemelik bişeyler yapabilirsiniz şuan dediğiniz gibi bir mercimek 20 lira oda giriş seviyesi bir yerde Halimiz ne olacak hiç bilmiyorum
Siz çıkın bir saat dışarda zaman geçirin yürüyüş falan yapın eşiniz de o sırada yemek yapsın, evi havalandırsın.Yemek kokusu evde de midemi bulandırıyor
Çok geçmiş olsun haklısınız her yerde yenmiyor. Güvenilir bir yerde yiyorum. Çok nadir dokunur bünyeme bişey ama şimdi bebek var ayrıca dikkatli olmalıyım.Hamileyken yediğim bir salata sebebiyle virüs kapıp 1 ay onunla boğuşmuştum ishal kusma vb, ki yemem normalde, nasıl olduysa yemişim.
Onu ders aldım kendime, hayatımda dışarıda her türlü pişmeyen şeyi çıkardım.
Umarım 3 ayı geçirince geçer bulantılar. İnanın ne aklıma gelse midem ağzıma geliyorSandiviç kahvaltılık tarzı bir şeyler alın yanınıza ya da Eşiniz çorba yapsın termosta götürün.ben de aynı durumdayım ama dışrıdan yesem midem daha kötü oluyor hamileliğin etkisi ile.tost sandiviç ya da kahvaltılık koyuyorum daha pratik
Başınıza gelmediyse anlamamanız normal evde de yemek kokuyor diyorum. Neden çözüm konusunda yardımcı olmak yerine yargılamayı seçiyor insanlar anlamıyorumEe tek çare eşinizin yapması. Nasıl ne yapacağınızı şaşırdınız anlamadım