- 18 Eylül 2021
- 1.901
- 2.000
- 63
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
Keşke öyle biri olsa. Annem bir gün gelse bir gün gelemez. Çok ters yerde oturuyor. Konu komşuda da yok öyle bildiğim birisi. Keşke yapan olsa pqrasına bile razıyım.Siz evde yokken evde yapılsın. Bir güzel havalandırılsın. Yok kimse yapamaz diyorsanız da birisi kendi evinde yapıp size getirsin. Akraba, arkadaş, komşu olabilir. Ya da mandal gibi bir şey takacaksınız. Sıfır koku ile yapıp sonra evi havalandırırsınız.
Mesela nohut da haşlarken kokar. Ya da milföy hamuru pişerken de kokar. Ben kokudan rahatsız oluyorsunuz diye kokmayan öneriler veriyorum eleştirel ya da iş bilmez oluyorum:)Sorun salata değil elbette kokmaz ama sürekli domates marul yemekten tiksindim artık karnım doysun istiyorum. İşi bilenlerden çok güzel öneriler gelmiş onları not alıyorum.
hanımefendi epi topu 1-2 aylık bir meseleniz varBaşınıza gelmediyse anlamamanız normal evde de yemek kokuyor diyorum. Neden çözüm konusunda yardımcı olmak yerine yargılamayı seçiyor insanlar anlamıyorum
Merak etmeyin en fazla 4.aydan sonra mide bulantılarınız gececek, o zaman herseyi yiyebileceksiniz :) saglikla kucaginiza alin insallahÇok sağolun daha bir kaç hafta daha salataya talim desenize sağolun
Sizin kronik hastalığınızla gebelik aynı değil. Bebeğin beslenmesi gerek hem de sağlıklı şeylerle ve evdeki koku bile mide bulandırıyorsa çok çok zor bir durum. Ben yaşadığım için biliyorum.hanımefendi epi topu 1-2 aylık bir meseleniz var
çat taşlasa 2 ay daha sürecek, hadi son güne kadar sürsün...9 ay 10 gün değil mi bu gebelik?
benim kronik bir hastlaığım var ve tamı tamına "12 sene"dir böyle yaşıyorum
öleyim o zaman?
üstelik ben ilk hasta olduğumda "yurtdışında" ve "yalnız" yaşıyorsum
serumla besliyorlardı.
eşiniz var, eli kolu tutuyor. yapsın yemekleri zeytinyağlı yapar, siz de yersiniz o da yer. yani bunda bu kadar aman allahım çözümsüz kaldım diyecek ne var Allah aşkına?
buradan bakınca görünen bu ki insanlar da böyle yazıyor yani normal olarak.
Çok sağolun evet meyve iyi geliyor. İşyerinde biraz sıkıntı ama evde yemeye çalışıyorumSon olarak ben bulantı dönemimde meyveyi rahat tüketiyordum. Muz, elma, yanında ceviz içi, fındık, badem.
hiç bir hamilenin yemek yapamaması lazım bu mantıkla. illa soğanlı salçalı tencere yemeği yapmanıza gerek yok bin tane fırın yemeği var, pratik doyurucu salata tarifleri var. ilk mesajımda yazdığım gibi sandviç yapılabilir. biraz araştırmayla bulabilirsiniz.Hamile olunca kokudan kusuyor olabilir miiym belki ondandır
Evet aynı değil zaten arkadaş ömür boyu yaşayacak bunuSizin kronik hastalığınızla gebelik aynı değil. Bebeğin beslenmesi gerek hem de sağlıklı şeylerle ve evdeki koku bile mide bulandırıyorsa çok çok zor bir durum. Ben yaşadığım için biliyorum.
hanımefendi evdeki kokuyu geçtim dişimi fırçalayamıyordum ben öğürmektenSizin kronik hastalığınızla gebelik aynı değil. Bebeğin beslenmesi gerek hem de sağlıklı şeylerle ve evdeki koku bile mide bulandırıyorsa çok çok zor bir durum. Ben yaşadığım için biliyorum.
Anlatamazsınız hamilelik gibi ulvi bir görevi siz anlayamazsınızhanımefendi evdeki kokuyu geçtim dişimi fırçalayamıyordum ben öğürmekten
kokuya en azından ortam değiştirmek gibi bir çare var. öğürmeye o da yok. ben diyorum serumla beslendim aylarca. 15 kilo kaybettim (zaten 50li kilolarda insanım) biraz daha versem yok oluyordum.
siz diyorsunuz gebelikle aynı değil.
ay evet bir tek gebe olanlar sorun yaşayabilir. dünyada bir tek gebelik var.
hanımefendi gebelik dediğiniz şey en fazla 9 ay. bitiyor gidiyor!
çok pardon unutmuşum. gebeler üstün ırk. (ama dışarıda en yenmeyecek şey olan salatayı yiyebilirler!)
premses premses takılın ya gerçekten. uğraşamayacağım.
Daha iyi soylediniz ya kronik hastalikta omur boyu bu durum. Ilk 18-20 hafta agzima lokma koymadim.Karnimda 1 tane de degil 2 tane bebegim gayet guzel gelisti normal buyudu ya.Hemen herkes yasiyor bunu.Sizin kronik hastalığınızla gebelik aynı değil. Bebeğin beslenmesi gerek hem de sağlıklı şeylerle ve evdeki koku bile mide bulandırıyorsa çok çok zor bir durum. Ben yaşadığım için biliyorum.
Benim yaklaşık 2 aya yakın sürmüştü daha kısa sürenleride duymuştum amaSizin ne kadar sürede geçti. 3 ay diyorlar umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?