İşyerinde öğle yemeği

Hamileyken dışarıda salata yemek bana çok riskli geliyor
Evde kendiniz sandviç hazırlayabilirsiniz, sürekli dışarıdan beslenmek de pek doğru değil sağlık açısından
Sağolun en mantıklı ve tek seçenek bu gibi. Kilo bile verdim. Sabaha kadar mide bulantısı yaşadım ne yazık ki

Evden götürün yemeğinizi olmaz mı? Tost most sandviç yapın dışarıda yiyin. Her gün dışarıda yemeğe can dayanmaz
Bende onu diyorum evden götütmek istiyorum ama evde ve dışarda yemek kokusu midemi bulandırıyor. Sandviç ve salata şu ana kadar gelen öneriler. Sabıyorum bir süre daha başka bişey yiyemem

Youtube'da çeşit çeşit okul için öğle yemeği önerileri videolari var. Izleyip yapabilirsiniz. Çorba, sandviç, salata, her türlü zeytinyağlı yemek yapilabilir. Sizin bulanıyorsa eşiniz yapacak.

benim buzlugumda haşlanmış nohut ve yeşil mercimek var.
erişte haşlayıp yeşil mercimek ve yoğurtla karıştırıp basit bi makarna salatası yapıyorum bazen.
yeşil salataya haşlanmış nohutya da yeşil mercimek koyuyorum.
bazen nohutu yoğurtla karıştırıyorum.
hiç bisey bulamazsam süt ve yulaf içine meyve yanina kuruyemis, yoğurtla yulaf yanına kuru meyve kuru yemiş gibi hazırlıyorum.

Bana bunlarla gelin sebze yoğurt olabilir. Geçen canım biber kızartması çekmişti belki o da olabilir çok sağolun

Kokusuz şeyler aklıma gelen sandviç, salata,sade makarna vb. Geçen tost denedim ondsn da tiksindim

Çok geçmiş olsun haklısınız her yerde yenmiyor. Güvenilir bir yerde yiyorum. Çok nadir dokunur bünyeme bişey ama şimdi bebek var ayrıca dikkatli olmalıyım.

Umarım 3 ayı geçirince geçer bulantılar. İnanın ne aklıma gelse midem ağzıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…