insanlarla cıvık cıvık arkadaş olmaktansa resmi olmak en güzeli..ben arkadaşım olsun diye samimi davrandığım bir kız, önceki iş yerimde huzursuzlukların en büyüğünü yaşattı.. erkek arkadaşımı iş arkadaşımla birlikte yakaladım..meğer göz koymuş içten içe..ilişkiyi başlama noktasındayken bitirdim.. ama onlar gözümün içine baka baka çıktılar...tam 1 yıl aynı binada o kızın her gün yüzünü göre göre ne işkenceler çektim..sözleşmem bittiği anda istifa ettim. Allah'a şükür şimdi devlete atandım... o yüzden arkadaş olacakmış şeref yoksunu olduktan sonra bir anlamı yok..daha da üzülürsün benden söylemesi...
Ben de çok hayal kırıklıklarına uğradım burda, bana başkasını şikayet edip anlatan, aynı kişiyle de benim dedikodumu yapıyo...
Böyle dostum olacağına olmasın daha iyi...
insanlarla cıvık cıvık arkadaş olmaktansa resmi olmak en güzeli..ben arkadaşım olsun diye samimi davrandığım bir kız, önceki iş yerimde huzursuzlukların en büyüğünü yaşattı.. erkek arkadaşımı iş arkadaşımla birlikte yakaladım..meğer göz koymuş içten içe..ilişkiyi başlama noktasındayken bitirdim.. ama onlar gözümün içine baka baka çıktılar...tam 1 yıl aynı binada o kızın her gün yüzünü göre göre ne işkenceler çektim..sözleşmem bittiği anda istifa ettim. Allah'a şükür şimdi devlete atandım... o yüzden arkadaş olacakmış şeref yoksunu olduktan sonra bir anlamı yok..daha da üzülürsün benden söylemesi...
Cumartesi çalışmayanlara o kadar imreniyorum ki
cumartesi tam günmü_?
ne farkediyorki.. gün ölüyor yarım günde olsa..
orasıda öyle sabah kalktımmı bitiyor zaten sizinde tam gün sanırım
İnanki yarım gün olsa razıyım en azından biraz erken çıkarsın gezersin alışverişini yaparsın doktoruna gidersin.Böyle olunca bi doktora gitmek için bile izin almak zorunda kalıyosun sürekli göze batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?