• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimden Nefret Ediyorum...

Ben de yeni mezunken böyle düşünüyodum, ve bazen çok sancılı bir süreç olabiliyo deneyimliyim biliyorum:))
İnşallah Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı işler nasip etsin.

insanlarla cıvık cıvık arkadaş olmaktansa resmi olmak en güzeli..ben arkadaşım olsun diye samimi davrandığım bir kız, önceki iş yerimde huzursuzlukların en büyüğünü yaşattı.. erkek arkadaşımı iş arkadaşımla birlikte yakaladım..meğer göz koymuş içten içe..ilişkiyi başlama noktasındayken bitirdim.. ama onlar gözümün içine baka baka çıktılar...tam 1 yıl aynı binada o kızın her gün yüzünü göre göre ne işkenceler çektim..sözleşmem bittiği anda istifa ettim. Allah'a şükür şimdi devlete atandım... o yüzden arkadaş olacakmış şeref yoksunu olduktan sonra bir anlamı yok..daha da üzülürsün benden söylemesi...

insanlarla cıvık cıvık arkadaş olmaktansa resmi olmak en güzeli..ben arkadaşım olsun diye samimi davrandığım bir kız, önceki iş yerimde huzursuzlukların en büyüğünü yaşattı.. erkek arkadaşımı iş arkadaşımla birlikte yakaladım..meğer göz koymuş içten içe..ilişkiyi başlama noktasındayken bitirdim.. ama onlar gözümün içine baka baka çıktılar...tam 1 yıl aynı binada o kızın her gün yüzünü göre göre ne işkenceler çektim..sözleşmem bittiği anda istifa ettim. Allah'a şükür şimdi devlete atandım... o yüzden arkadaş olacakmış şeref yoksunu olduktan sonra bir anlamı yok..daha da üzülürsün benden söylemesi...

Ben de çok hayal kırıklıklarına uğradım burda, bana başkasını şikayet edip anlatan, aynı kişiyle de benim dedikodumu yapıyo...

Böyle dostum olacağına olmasın daha iyi...

Ben de çok hayal kırıklıklarına uğradım burda, bana başkasını şikayet edip anlatan, aynı kişiyle de benim dedikodumu yapıyo...

Böyle dostum olacağına olmasın daha iyi...

o durum hep öyledir zaten, biri gelip sana başkasının dedikosunu yapıyosa, mutlaka senin dedikodunuda başkasına yapıyodur, insan ilişkilerinin değişmez kurallarından biri bence
hele ki iş yerinde dedikodu çok tehlikeli

Daha önce kurumsal bir şirkette çalışıyordum (çok uzun zamandır çalışıyordum bekarlıktan beri) çok fazla yoruluyorum çocuğumla ilgilenemiyorum diye eşim işten çıkmamı istedi aslında öyle olsa bile çok memnundum hem itibarım vardı hem de iyi bir ortamdı..Sonradan hiç alakam olmadığı bir sektöre çok iyi bir maaşla işe girdim.Girmez olaydım Allahııımm o neydi öyle seviye yerlerde aynen dediğiniz gibi dedikodu almış gitmiş sektörle ilgim yok diye ayağımı kaydırmak isteyenler beni şikayet edenler 4 ayda nasıl kaçtığımı bilemedim :)) iş yerinde verimli olabilmek için huzur çok önemli bir iş yerine giderken ayakların geri geri gidiyosa o işten hemen kurtulacaksın...

Hala işyerimden nefret ediyorum:)

Azönce bi kavga daha patlattım edepsizin biriyle,ah işyeri olmayaydı da burası ben ona bi göstereydim gününü, bi sorun oldu eksik yaptığım işleri saymaya başladı.Şunu şöyle yaptınız bunu böyle yaptınız, baya bi atıştık ,en sonunda gidin patrona şikayet edin dedim. Gitmedi tabi haksız çünkü.

Sinirden gözüm seyriyo.

az önce çantamı alıp gidesim geldi :26:ama iş olduğu için normal hayatta asla muhatap olmayacğım insanlarla malesefki muhatap olmak zorunda kalıyorum bende aynen senin gibi elimi kolumu bağlayan sebeplerden ötürü katlanıyorum bugün cuma o yüzden sabrım kalmadı sanırım işten sonra atıcam alışveriş merkezine kendimi :27:

çok fenaymış bu durumda ben kesin döverdim o bayanı kesinnnnn:4:

İnanki yarım gün olsa razıyım en azından biraz erken çıkarsın gezersin alışverişini yaparsın doktoruna gidersin.Böyle olunca bi doktora gitmek için bile izin almak zorunda kalıyosun sürekli göze batıyo

İnanki yarım gün olsa razıyım en azından biraz erken çıkarsın gezersin alışverişini yaparsın doktoruna gidersin.Böyle olunca bi doktora gitmek için bile izin almak zorunda kalıyosun sürekli göze batıyo

anlıyorum canım seni..
ama ctesi günü dr olmuyor
bu ara dişlerim için tedaviye basladım haftada 1 gün izin alıyorum
geçen gün saat konusunda bişeyler söylediler..
canım burnuma geldi bi tersledim sustular
sanki gezmeye gidiyorum

Cumartesi tam gün çalışma ile yarım gün çalışma arasında çok fark var bence. Tam gün çalışmayanlar bunu anlayamazlar. En basiti cumartesi günü arkadaşınızın nikahı vardır. Saat 4 te patrondan izin almak gerekir, cumartesi akşamı arkadaşlarla buluşmaya yetişmek problem. Öğleden sonra alış veriş yapıp sinemaya gitmek var. Bir hafta değil bütün haftalar saat 18-19 da kadar cumartesileri çalışmak çok büyük zulüm.

Back