Merhabalar hepinize kızlar.
Yaklaşık 2 yıldır özel bir şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum.Ama çalıştığım yerden nefret ediyorum, zaman zaman farklı iş arayışlarına girdim ama olumlu olan başvurularımın malesef hiçbiri şu an bulunduğum yerden daha iyi değildi, burada konumumdan ve aldığım maaştan memnunum açıkçası ama insanlar o kadar seviyesiz ki, erkekler deseniz sürekli belden aşağı espriler, bayanlarda dedikodu ve çekememezlik almış başını gitmiş.
Daha çok mavi yaka çalışanların bulunduğu bir yer burası, ben bir çok kişiye göre hem eğitimim, hem konumum, ve hem de karakterimle daha üst seviyedeyim ama bazen kendimi çok yalnız hissediyorum, insan kendi kafasına uygun en azından bir arkadaşının olmasını istiyor ama maalesef bazen buraya gelmek bile istemiyorum. İş performansımın dönem dönem düştüğünü hissediyorum.
Kısacası kızlar burdaki durumla nasıl başedeceğim konusunda sıkıntılarım var.İçimi dökmek istedim sizlere.
mavi yaka ne demek ya ben bilmiyorum
mavi yaka ne demek ya ben bilmiyorum
öncekilikle şu mavi yaka anlatımınıza güldüm cidden siz beyaz yakamı oluyorsunuz bu durmda..
eğer cidden nefret etme konumuna geldiyseniz çalışmak zordur..
anlattığınız çokta katlanılası durum değil..
ama maaşınız iyise vede ihtiyacınız varsa bir yandan iş arayıp bir yandan çalışın derim nacizane..
Evet canım ben beyaz yaka tabir edilen kesimdeyim ama insanları mavi ve beyaz yaka gibi ayırmıyorum anlatımımdan öyle bi anlam çıktıysa da affola...
Sadece seviyesizlikleri beni üzen kısım...
İş arayıp çalışma fikrine gelince de uzunca bir zamandır bu durumdayım zaten canım, umudumu kaybettim desem yeridir.
üretimle içiçe bir mesleğim olduğu için size haddim olmayarak şöyle bir tavsiye vereyim, mavi ya da beyaz, statüye bakmadan, iş ortamında herkesle seviyeli olursanız, zorluk çekmezsiniz... iş konusunda ilerlemeyi düşünüyorsanız da, maaştan ve ortamdan ziyade, kariyerinizi geliştirebilecek, size her gün yeni bir şeyler verebilecek bir yer mi, ona bakın derim... iyi çalışmalar.
yok yok yanlış anlama..
tabirin komik geldi hala bu tabirin kullanılmasına şaşırdım ..çok eski bir tabir bu..
maddi durumun elveriyorsa çık diyeceğim çünkü iş yerinde iş bulmak daha zor..
biraz dinlenr tekrara bulursun
ancak şnuda söylemeliyimki o mavi yakalılardan her işyerinde var
anlıyorum..
böyle çalışmak zor..zaten verim alamaz insan çıkmayı kafaya koyduysa ..
yapamıyorsan zorlama tabi bunları söylerken durumunu bilmiyorum..
Bi tatil bana iyi gelecek de izin zamanıma daha bir ay var heyecanla onu bekliyorum:)
bende
sabır o zaman .. hayırlısı neyse o olsun diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?