- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.141
daha uygun diye biliyorum ama yanlış olabilirgünaydın kızlar ay başlangıcı ve ben reglimsizce regl dönemi diyet için uygunmu bitene kadar bekleyimmi ?
evdeki tartımda (yanlış olan) 64,3ümgünaydın kızlar ^-^ ayın 1 inde herkes kilo bildirimi yapsın mı ? haziran itibari ile yeni bir ay :)
almismisinevdeki tartımda (yanlış olan) 64,3üm
ben anlamıyorum bir şeyde yemiyorum ama 62 civarıyım işte spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bide işte d vitamini alıyorum. iyi ki kan aldırmışım senin sayende öğrendim şikayetlerimin nedenini :))))almismisin
d vitamini demir eksikliği (Ferritin) ve b12 eksikliklerinin kilo verme üzerinde çok olumsuz etkisi var canım.ben anlamıyorum bir şeyde yemiyorum ama 62 civarıyım işte spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bide işte d vitamini alıyorum. iyi ki kan aldırmışım senin sayende öğrendim şikayetlerimin nedenini :))))
bencede yapılması gerek her diyet gibid vitamini demir eksikliği (Ferritin) ve b12 eksikliklerinin kilo verme üzerinde çok olumsuz etkisi var canım.
D vitamini bir çeşit hormon , eksikliğinde regl düzensizliği bile yaşayabilirsin
önümüzdeki ay bir daha kontrol ettir bakalım kan değerlerini , ihmal etme .
Ben de regl yüzünden şiştim iyice moraller sıfır inşallah iner
isveç diyeti gerçekten güzel kilo verdiriyor ama egzersiz de yapmak gerekiyor
bayramdan sonra umarım burası aktif olurgünaydın kızlar nasılsınız bakalım ^-^
maalesef ben bugun yarım gün çalışmak zorunda olanlardanım
sizlerin iş güç nasıl gidiyor :)
hep beraber bi isveç diyeti yapsak çok güzel olurdu ama siz hemen bayramdan sonra başlarsanız aynı anda yapamayız çünkü sınavıma diyetteyken girmek istememevet ya kendi kendime konusuyor gibi hissediyorum
sınavım 15-16 sında ertesi sabah hemen başlayabilirimtam olarak ne zaman başlamayı düşünüyosun canım ben sana eşlik ederimhem biraz vucudum dinlenmiş olur
sınavım 15-16 sında ertesi sabah hemen başlayabilirim
çok iyikızlar az evvel tartıldım tam 59 ne eksik ne fazla
64canım güncel kiloları alalım
ben yarin basliyorum canim isvece64(((((((((((