-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
çok iyi maşallah tartıldın mı?Sabah uyanınca ılık limonlu su içtim
Sonra normal kahvaltı yaptım kuzum
Ekmeği iki dilim yedim ama
devam etmediniz mi? ya bırakasım da yok tamamlarsam içim rahat olucak ama şimdi bırakırsam aklım hep bu diyette kalıcak bitirsem nolurdu acaba diye ve açıkcası bundan sonra daha sağlıklı ve daha öğünlü diyetler istiyorum :))))Kuzum benim de öyle olmustu İsveç yaparken istersen başka bişeye geç vücut direnç gösteriyor bazen
Sağol kuzum ben haftalık tartılıcamçok iyi maşallah tartıldın mı?
7. Günden sonra kilom çok değişmedi 10. Günü de yapıp bıraktım canım. Aklın kalacaksa devam et zAten az kaldı, bitirince de Karatay yapabilirsin daha sağlıklı ama öğün azdevam etmediniz mi? ya bırakasım da yok tamamlarsam içim rahat olucak ama şimdi bırakırsam aklım hep bu diyette kalıcak bitirsem nolurdu acaba diye ve açıkcası bundan sonra daha sağlıklı ve daha öğünlü diyetler istiyorum :))))
CUMA GÜNÜ mü?Sağol kuzum ben haftalık tartılıcam
ben tamamliyim en iyisi çoksa içim rahat etmicekk7. Günden sonra kilom çok değişmedi 10. Günü de yapıp bıraktım canım. Aklın kalacaksa devam et zAten az kaldı, bitirince de Karatay yapabilirsin daha sağlıklı ama öğün az
Cumartesi ya da Pazartesi canımCUMA GÜNÜ mü?
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum, belki sen kilo vereceksin herkes aynı değil sonuçtaben tamamliyim en iyisi çoksa içim rahat etmicekk
Cumartesi ya da Pazartesi canım
Süpersin canım maşallah kendini frenleye biliyorsun bu çok güzel.Kızlar selam tekrardan, menü bildirimi yapayım
Sabah uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltı 8.15
İki dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Çok az reçel
Açık çay
Saat 9.30
İki dilim portakal kabuklu kek (arkadaşım benim için yapmış sıcak sıcak getirmiş sağolsun)
Öğlen 12.30
Bir küçük portakal
Bir kivi
Akşam 16.15
Zeytinyağlı fasulye
Ev yoğurdu
Domates,salatalık, soğan
150 gram keşkek, 150 gram profiterol
Tatlılar fazla oldu evet ama zaten 16 saat bişey yemicem
Su 2,5 litreye tamamlarım
7.500 adım atmışım biraz agrı yaptı bileğim, geçecek inşallah.
Malesef başka spor yok
Valla büssürü tatlı yedim bugünSüpersin canım maşallah kendini frenleye biliyorsun bu çok güzel.
İyi çok şükür canım bir kilo indim bile 55.6 oldumValla büssürü tatlı yedim bugünama 16 saat açlık var bişey olmaz
Senin oruç nasıl gidiyo kuzum
Ben yemeye başladığım da bir tane ile yetinebilsem kilo sorunu hiç olmayacak.Valla büssürü tatlı yedim bugünama 16 saat açlık var bişey olmaz
Senin oruç nasıl gidiyo kuzum
Süpersin kuzuuum zaten gerçek kilo sabah uyanınca tuvaletten sonra aç ve çıplak tartıldığımızdaki kilomuzmuş.İyi çok şükür canım bir kilo indim bile 55.6 oldum
Ben de yetinemem gözüm açBen yemeye başladığım da bir tane ile yetinebilsem kilo sorunu hiç olmayacak.
Ben 54.0 görsem çok sevinirim.
İnşallah görürsün canım, ortalama 1100 kalori olacak(ekmeğin kalorisi sandığımdan fazlaymış tbe olmasına rağmen!!Ben 54.0 görsem çok sevinirim.
Senin bayram hedefi n kaç canımİnşallah görürsün canım, ortalama 1100 kalori olacak(ekmeğin kalorisi sandığımdan fazlaymış tbe olmasına rağmen!!o yüzden bir dilim hesapladım ) bu civarda kalori alımı kaç kilo kaybı sağlar acaba