İsveç diyetine var mısınız?😇

Çok güzel beslenmişsin canım yarın da oruç tutarsan süper olur iftara da hafif ye ooo süper olur 🥰
Gömeç ne kız afiyet olsun Karatay beslenmişsin bak 👍🏻 Yarın tartılırsan mutlu olursun gibi geliyor, inşallah🥰
Gömeç biraz yağlı cevizli ekmek gibi bir kaçamak oldu normalde bir ekmek yiyebilirsin yani ama tadımlık oldu hemen kalanı buzluğa attım yemeyeyim diye.

benim menüm klasik isveç diyeti, dışına hiç çıkmadım. Yine de her gün bildirim yapayım mi yoksa son gün kilomu söylemem yeterli mi? :))))))
Grup dinamiği olur beybisi sen paylaş yine de 🥰
Kiloyu da haftada bir yapalım diyorum ama genel olarak alınan Karara uyarım 😊

Gömeç biraz yağlı cevizli ekmek gibi bir kaçamak oldu normalde bir ekmek yiyebilirsin yani ama tadımlık oldu hemen kalanı buzluğa attım yemeyeyim diye.
Owww güzelmiş balım afiyet olsun, buzluya atmak güzel fikir 👍🏻 Ramazan’da canın çekerse tırtıklarsın ucundan 🤣

7.günüm bugün menüm;
şekersiz çay
ızgara et,taze meyve
hirbir şey

ama çayı çok az bir şekerle içtim yoksa içemiyordum
diyetin kurallarında öğlen ve akşamın yerini değiştirebiliyorsunuz vardı bende değiştirdim öğlen hiçbir şey yemedim
akşam da kemiksiz tavuk göğsünü dökme tavada ızgara yaptım ve armut yedim ve 5 litre su içtim spor yapmadım

7.günüm bugün menüm;
şekersiz çay
ızgara et,taze meyve
hirbir şey

diyetin kurallarında öğlen ve akşamın yerini değiştirebiliyorsunuz vardı bende değiştirdim öğlen hiçbir şey yemedim
akşam da kemiksiz tavuk göğsünü dökme tavada ızgara yaptım ve armut yedim ve 5 litre su içtim spor yapmadım
Canım sabahta yemeyip akşam et meyve mi yedin sadece?

7.günüm bugün menüm;
şekersiz çay
ızgara et,taze meyve
hirbir şey

Afiyet olsun en zor günü atlatmışsın canım geçmiş olsun:) ben de yaparken 7. Gün ölmezsem daha ölmem diyordum 🤣 5 litre su çok değil mi kuzum böbreklere çok yüklenme 🙁

Kız yazmayı unutmuşum akşam öğünümde de iki dilim tam buğday ekmeği yemiştim.
Bi de 1 saat önce dondurma yedim🙈🙈🙈

X