- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Kuzuuuummm gitmem gitmem merak etmeAman sakın kaçma bir yere kaybolma zaten bir sen bir ben kaldık.
YasasiiiinnnnKuzuuuummm gitmem gitmem merak etme
Bana arada öyle geliyorlar
Süper ne ara tekrar 55 e indin canım maşallah bende 55.2 geldim.günaydın güzel bir haftasonu diliyorum
Az önce tartıldım
55.0 çok şükür
Arkadaşlarımın yanına gidicem iki günlüğüne haftasonu ben iptal
Pazartesi kaldığım yerden devam inşallah.
Kuzum bir haftadır hastaydım ya iştahım yoktu zAten yediklerimi de protein yedim atak devam ettim çok şükür gitmiş☺Süper ne ara tekrar 55 e indin canım maşallah bende 55.2 geldim.
iyileştiği ne sevindim canım.yine verirsin sen maşallah ben ipin ucunu kaçırmamak ve korumak için uğraşıyorum ama doymuyorum önce az yeyip doyuyordum regli bitimi ondan mı acaba.Kuzum bir haftadır hastaydım ya iştahım yoktu zAten yediklerimi de protein yedim atak devam ettim çok şükür gitmiş☺
Ay eşitlendik mimaşallahhh bizeeee
Valla ben iki gün iyi yiyecem inşallah Pazartesi evime döndüğümde pişman olmam
Doyurucu şeyler ye bebeeemm yumurta ve kaşar peyniri zeytin tüket kahvaltıda. Bence psikolojik olarak açız ya doymuyorum düşüncesi ondan kaynaklı. Az yemiyoruz ki sonuçtaiyileştiği ne sevindim canım.yine verirsin sen maşallah ben ipin ucunu kaçırmamak ve korumak için uğraşıyorum ama doymuyorum önce az yeyip doyuyordum regli bitimi ondan mı acaba.
Günaydın canım hoşgeldin, gitme bi daha lütfencanlarımmmm herkese günaydın
uzun zamandır yoktum burda adet olamamıştım ve canım cok sıkılıyordu bu duruma
dün nihayet oldum ve tüm şişkinliklerim azaldı
ben isveç diyeti yapmaya basladım birebir aynı değil çünkü 3 aydan önce tekrarlanmaması gerekiyor, değiştirerek hafif kendi düzenimle. tartı sonucları birazdan . ben size yetişemem kızlar sanırım 60 ya da 59 falan olmusumdur çünkü diyete hiç devam edemedim
çok hoşsun canım karatay demek no ekmek no reçel bol yağ yumurtaSabah tartım 56.4 gösterdi
Karatay beslenme düzeni düşünüyorum ama sabah reçel ve simit yedim sayılır mı ki
Bizde merak ettik ne yaptı limon diyeti ni yapabildi mi diye?canlarımmmm herkese günaydın
uzun zamandır yoktum burda adet olamamıştım ve canım cok sıkılıyordu bu duruma
dün nihayet oldum ve tüm şişkinliklerim azaldı
ben isveç diyeti yapmaya basladım birebir aynı değil çünkü 3 aydan önce tekrarlanmaması gerekiyor, değiştirerek hafif kendi düzenimle. tartı sonucları birazdan . ben size yetişemem kızlar sanırım 60 ya da 59 falan olmusumdur çünkü diyete hiç devam edemedim
Hhhaahah biliyom kızçok hoşsun canım karatay demek no ekmek no reçel bol yağ yumurta
Hmm bu da güzel fikir balım dene bakalım,ben birşey yemedim kahve içtim benim düzende biraz if tarzı biraz isveç tarzı birşey olacak gibi o iştah sanırım adet bitimi oldugu içindi şimdi yok şükür iştah miştah.
Bilirim o krizleri az yesem doymazsin çok yesen pişmanlık en iyisi yememek.kahve iç bence tek şeker keser krizi.Hhhaahah biliyom kız
Bananeeeeee ben tatlı istiyiiiiimmmm
Tam 6 hafta var bayrama motivasyona ihtiyacım var ya biraz sıkıldım diyet işindenBilirim o krizleri az yesem doymazsin çok yesen pişmanlık en iyisi yememek.kahve iç bence tek şeker keser krizi.