- Konu Sahibi Atesbocegi41
bende ramazanda çok yemek yemem umarım.insan çabuk şişkinlik hissediyor ama.Tam 6 hafta var bayrama motivasyona ihtiyacım var ya biraz sıkıldım diyet işinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ramazanda çok yemek yemem umarım.insan çabuk şişkinlik hissediyor ama.Tam 6 hafta var bayrama motivasyona ihtiyacım var ya biraz sıkıldım diyet işinden
Ramazanda çorba salata takılcam ben de kuzum, meyve falan yerim tek olunca rahat oluyorbende ramazanda çok yemek yemem umarım.insan çabuk şişkinlik hissediyor ama.
BENDE ANNEMDEYİM benim durum daha vahim çeşit çeşit yemeklerRamazanda çorba salata takılcam ben de kuzum, meyve falan yerim tek olunca rahat oluyor
Size Allah kolaylık versin
Valla zor irade ister o sofralardan yemeden kalkmakBENDE ANNEMDEYİM benim durum daha vahim çeşit çeşit yemekler
Günaydın canım hoşgeldin, gitme bi daha lütfen
Geçmiş geçmiştir boşver yeni bi sayfaya merhaba de şimdi motivasyonunu bozma sakın regl dönemi hepimiz sapıtıyoruz
Bizde merak ettik ne yaptı limon diyeti ni yapabildi mi diye?
Kızlar nerdesiniz bakim
Hani grup dinamiği? hani motivasyon? hani ekip ruhu?
Neredende bu devlet nerede bu milletKızlar nerdesiniz bakim
Hani grup dinamiği? hani motivasyon? hani ekip ruhu?
Günaydın canım bu ara koptuk diyetten.bebiş dün dışardaydım ondan giremedim dün baya bir esnettim bakalım bugun tartı kaç gelecek
bende de 56.4 geldim bugünde acık büfe var dün 16 dan sonra birşey yemedim 14 e kadarda kahve elma idare edeceğim acık büfeyi yarın oruçla telafi ederim insallah.tekrar 55.0 görmem lazımGünaydın fıstıklar
Bi an önce kendimize gelelim yoksa tartı bize tokatı yapıştıracak
Dün gece 10 da iki porsiyon tatlı yedim bugün 16.00 ya kadar yemek yok, çay kahve su
Kilom 56,7
Siz ne yapacaksınız bugun
Görürsün canım sıkma canını Telafi edersin inşallahbende de 56.4 geldim bugünde acık büfe var dün 16 dan sonra birşey yemedim 14 e kadarda kahve elma idare edeceğim acık büfeyi yarın oruçla telafi ederim insallah.tekrar 55.0 görmem lazım
Yarar inşallah kuzumbu sistem işe yarar umarım yediklerimizi telafi etmek için.
Bravo canım ben açık büfe nin hakkını verdim yarın Allah kabul etsin oruç olacağım.yemek düzeni oluşturmak önemli böyle olmuyor diyet modunda olunca çok kısıp hedefe ulaşınca çok yemek psikolojik olarak sacmalatiyorKızlar bugun 16.00 ya kadar su ve kahve ile geçiştirdim
16.00 da etli kuru patlıcan yemeği
Salata yoğurt ve iki dilim tbe yedim.
Günü kapattım çaya kahveye devam.
Ama gözüm çok aç
Valla öyle kuzum ya ben de diyet modundan çıkıp istediğimi yiyecem ama 8-16 saat yapıcamBravo canım ben açık büfe nin hakkını verdim yarın Allah kabul etsin oruç olacağım.yemek düzeni oluşturmak önemli böyle olmuyor diyet modunda olunca çok kısıp hedefe ulaşınca çok yemek psikolojik olarak sacmalatiyor
Evet takıntı yapmamak lazım haftada bir tartılmak en iyisi insanın psikolojisi bozuluyor böyle her gün tartılıncaYeterli ve dengeli beslenme ye geçip spor yapacağım ins ve haftada bir gün tartilip zayıflamaya takintidan çıkarmak lazım en zorunda bu aslinda.