İsveç diyetine var mısınız?😇

günaydın güzel bir haftasonu diliyorum😘😘
Az önce tartıldım
🧿🧿55.0 çok şükür
Arkadaşlarımın yanına gidicem iki günlüğüne haftasonu ben iptal 🤣🤣
Pazartesi kaldığım yerden devam inşallah.

Süper ne ara tekrar 55 e indin canım maşallah bende 55.2 geldim.
Kuzum bir haftadır hastaydım ya iştahım yoktu zAten yediklerimi de protein yedim atak devam ettim çok şükür gitmiş☺
Ay eşitlendik mi😍😍😍 maşallahhh bizeeee🧿🧿🧿
Valla ben iki gün iyi yiyecem inşallah Pazartesi evime döndüğümde pişman olmam🤣🤣

Kuzum bir haftadır hastaydım ya iştahım yoktu zAten yediklerimi de protein yedim atak devam ettim çok şükür gitmiş☺
Ay eşitlendik mi😍😍😍 maşallahhh bizeeee🧿🧿🧿
Valla ben iki gün iyi yiyecem inşallah Pazartesi evime döndüğümde pişman olmam🤣🤣
iyileştiği ne sevindim canım.yine verirsin sen maşallah ben ipin ucunu kaçırmamak ve korumak için uğraşıyorum ama doymuyorum önce az yeyip doyuyordum regli bitimi ondan mı acaba.

iyileştiği ne sevindim canım.yine verirsin sen maşallah ben ipin ucunu kaçırmamak ve korumak için uğraşıyorum ama doymuyorum önce az yeyip doyuyordum regli bitimi ondan mı acaba.
Doyurucu şeyler ye bebeeemm yumurta ve kaşar peyniri zeytin tüket kahvaltıda. Bence psikolojik olarak açız ya doymuyorum düşüncesi ondan kaynaklı. Az yemiyoruz ki sonuçta
Regl öncesi oluyor da sonrasını bilemedim kişiden kişiye değişiyor belki

canlarımmmm herkese günaydın
uzun zamandır yoktum burda adet olamamıştım ve canım cok sıkılıyordu bu duruma
dün nihayet oldum ve tüm şişkinliklerim azaldı :KK70:
ben isveç diyeti yapmaya basladım birebir aynı değil çünkü 3 aydan önce tekrarlanmaması gerekiyor, değiştirerek hafif kendi düzenimle. tartı sonucları birazdan . ben size yetişemem kızlar sanırım 60 ya da 59 falan olmusumdur çünkü diyete hiç devam edemedim :KK43:

ben isveç diyeti yapmaya basladım birebir aynı değil çünkü 3 aydan önce tekrarlanmaması gerekiyor, değiştirerek hafif kendi düzenimle. tartı sonucları birazdan . ben size yetişemem kızlar sanırım 60 ya da 59 falan olmusumdur çünkü diyete hiç devam edemedim :KK43:
Günaydın canım hoşgeldin, gitme bi daha lütfen 😘
Geçmiş geçmiştir boşver yeni bi sayfaya merhaba de şimdi motivasyonunu bozma sakın regl dönemi hepimiz sapıtıyoruz🤣🤣🤣

Sabah tartım 56.4 gösterdi
Karatay beslenme düzeni düşünüyorum ama sabah reçel ve simit yedim sayılır mı ki🤣🤣

ben birşey yemedim kahve içtim benim düzende biraz if tarzı biraz isveç tarzı birşey olacak gibi o iştah sanırım adet bitimi oldugu içindi şimdi yok şükür iştah miştah.

Bizde merak ettik ne yaptı limon diyeti ni yapabildi mi diye?

ben birşey yemedim kahve içtim benim düzende biraz if tarzı biraz isveç tarzı birşey olacak gibi o iştah sanırım adet bitimi oldugu içindi şimdi yok şükür iştah miştah.
Hmm bu da güzel fikir balım dene bakalım,
Regl dönemi birer küçük canavara dönüyoruz valla 🤣🤣

X