- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Tatlandıralımne demek canım sen iyi ol bir an önce buraların tadı yok
Herkesler nerde hakkaten ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlandıralımne demek canım sen iyi ol bir an önce buraların tadı yok
kimse yok bizden başkaTatlandıralım
Herkesler nerde hakkaten ya
Özentinin neti bitmiş de @adriswings nerde acaba Kaçamak yapıyor da gelemiyor mu ki yohsaaammmkimse yok bizden başka
Limonata diyeti zor bir diyet merak ediyorum ne yaptı acaba?Özentinin neti bitmiş de @adriswings nerde acaba Kaçamak yapıyor da gelemiyor mu ki yohsaaammm
Ay ben asla yapamam ya bayılırım vallaLimonata diyeti zor bir diyet merak ediyorum ne yaptı acaba?
Oda bayıldı galibaAy ben asla yapamam ya bayılırım valla
Hahaha tövbe de kız Allah korusunOda bayıldı galiba
Ohh şifa olsun iyi yaptın boşver yarın sıkı tutarsın kuzum sıkma canınıYa ben annemde abarttim kaç aydır karnım ilk defa şişti yemek yemekten karnı yarık yedim iki tabak ekmekle geldi artılar neyse veririz ins.
Allah korusun canım şaka kaka oldu hep bu karnı yarık tanHahaha tövbe de kız Allah korusun
Ama birde annemler baklava yedi onu yemedim Bravo bana ama midem şuan şok geçiriyor ne oldu bizim sahibe diye 3 gün yemek artıkOhh şifa olsun iyi yaptın boşver yarın sıkı tutarsın kuzum sıkma canını
Karnıyarık candırAllah korusun canım şaka kaka oldu hep bu karnı yarık tan
En azından baklava yememişsin bu da güzel kuzumAma birde annemler baklava yedi onu yemedim Bravo bana ama midem şuan şok geçiriyor ne oldu bizim sahibe diye 3 gün yemek artık
Gitmedim canım daha iyiyim çok şükürCanım sen ne yaptın gitti n mi doktora?
Sevindim canım.Gitmedim canım daha iyiyim çok şükür
Aman sakın kaçma bir yere kaybolma zaten bir sen bir ben kaldık.Selam bebişim bugün baya koşturmalı bir gündü.
Tartılmadım ki kuzum
Ben artık bırakcam bu diyet işlerini ya
Sıkıldım valla