-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
canım 2 gün rapor al bence hafta sonuda birleştir iyice toparlanırsın.Çok sağol balım benim vucüt direncim zAten çok düşük her zaman kolay hastalanıyorum. Kan tahlili yapmıştım Perşembe günü değerlerim düşük değil aslında ama salgın var sanırım
Çıkışta acile gideyim olmadı
Allah razı olsun kuzum
bende sabah kıymalı yumurta peynir bir dilim tam bugday tere yedim.55.2 geldim 55 i koruyacagım kızlar ins daha fazla giderse yüzüm iskelete dönecek.herkese bol eksili günler. adriswings nerelerdesin limonata diyeti ne oldu girmiyorsun hiç.Günaydın kızlar
56.0 sabahki kilom
Uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltıda da 2 yumurta bir bardak süt
Sanırım bugün acile gidicem heryerim agrıyor
Rapor almamaya çalışıyorum kuzum müdür sıkıntı yapıyocanım 2 gün rapor al bence hafta sonuda birleştir iyice toparlanırsın.
Kendini biliyorsun canım çok zayıflık da yakışmıyor zAten korumaya al madembende sabah kıymalı yumurta peynir bir dilim tam bugday tere yedim.55.2 geldim 55 i koruyacagım kızlar ins daha fazla giderse yüzüm iskelete dönecek.herkese bol eksili günler. adriswings nerelerdesin limonata diyeti ne oldu girmiyorsun hiç.
canım bu senin hakkın bende idareciyim takma al raporunuRapor almamaya çalışıyorum kuzum müdür sıkıntı yapıyo
düzenli dikkatli yine karbonhidrattan uzak ve sporla koruma yapacagım ama yazarım gene sizi bırakmamKendini biliyorsun canım çok zayıflık da yakışmıyor zAten korumaya al madem
Afiyet olsun güzel kahvaltı
Evet ya @adriswings nerdesin
Valla bizimki açıp kaç gün almışsın diye bakıyor hasta ruhlu biraz. İdare etmeye çalışıyorum kuzumcanım bu senin hakkın bende idareciyim takma al raporunu
Bırakma tabi yazdüzenli dikkatli yine karbonhidrattan uzak ve sporla koruma yapacagım ama yazarım gene sizi bırakmam
Afiyet olsun bebemmmöğlen okuldayım yogurtlu kabak muz salatalık ceviz getirdim aksama kadar bunları yiyeceğim sen neler yiyeceksin?
afiyet olsun canım. sen bilirsin ama baksın ne olacak ki sağlığın daha önemli inş düzelirsin bir an önce.Bırakma tabi yaz
Afiyet olsun bebemmm
Bende tavuk ve yoğurt yedin canım, şimdi vitamin içicem
İnşallah iyileşirim canım, Allah razı olsunafiyet olsun canım. sen bilirsin ama baksın ne olacak ki sağlığın daha önemli inş düzelirsin bir an önce.
hepimizden canım öpüyorum seniİnşallah iyileşirim canım, Allah razı olsun
Ben de seni öptüm kuzummmmhepimizden canım öpüyorum seni
Canım nasıl oldun,?Ben de seni öptüm kuzummmm
Hala hastayım kuzum, bugün çocukları okul gezisine götürcem ordan acile gidicemCanım nasıl oldun,?
çok geçmiş olsun canım toparlanirsin ins.Ben iyiyim çok şükür buraya kimse uğramaz oldu bende koruma yapıyorum sabah 54.9 gördüm şükür 55 korusam yeter ins.kilo almam bugün annemdeyim.Hala hastayım kuzum, bugün çocukları okul gezisine götürcem ordan acile gidicem
Sen nasılsın
Almazsın canım dikkat edersin sen zAten ideal kilom diyorsun biraz dikkat ederek korursunçok geçmiş olsun canım toparlanirsin ins.Ben iyiyim çok şükür buraya kimse uğramaz oldu bende koruma yapıyorum sabah 54.9 gördüm şükür 55 korusam yeter ins.kilo almam bugün annemdeyim.
Sağolasın canım benim sende toparlanmana bak iyi beslen kiloyu nasıl olsa verirsin.Almazsın canım dikkat edersin sen zAten ideal kilom diyorsun biraz dikkat ederek korursun
Şimdi biraz daha iyiyim kuzum, yemek yiyeyim bi nane limon daha yapayım düşünceli arkadasım benimSağolasın canım benim sende toparlanmana bak iyi beslen kiloyu nasıl olsa verirsin.