-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Bu bı yabancı kız varya bende onu indirdim hoşuma gitti.Ben de Ebru şallının pilatesini yapabilirim evde net yok arkadaşın indirecek
Bilmiyorum ki yavrum net yok evdeBu bı yabancı kız varya bende onu indirdim hoşuma gitti.
YBen de hem kendimin hem sizinkini merak ediyorum
Bu sabah 55.6 çıktım
Ben de hem kendimin hem sizinkini merak ediyorum
Bu sabah 55.6 çıktım
[/QUOTE
SguatgirlBilmiyorum ki yavrum net yok evde
Ne yazınca çıkıyor
Heee biliyorum doriiiiissY
Sguatgirl
Tamam canım öpüyorum çok, iyi akşamlarHadi ben kacar
Oldugu kadar canım, hiç yoktan iyidirYapmaya çalışıyor um diyelim şimdi bitki çayı mi da içtim.yatarim birazdan yarın olsada tartılsak.
Evet ya sabırsızlanıyorumYapmaya çalışıyor um diyelim şimdi bitki çayı mi da içtim.yatarim birazdan yarın olsada tartılsak.
Afiyet olsun canım.yuzun de çökme oluyor muOldugu kadar canım, hiç yoktan iyidir
Ben de yazdığım egzersizleri yaptım form çayımı içiyorum şimdi balımmm
Sağol canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım.yuzun de çökme oluyor mu
Maalesef yüzüm kemik gibi kaldı iskeletine olacağım oyuzden en son hedef 55 olur galiba fazlası cirkinlestiriyor.Sağol canım sana da afiyet olsun
Evet malesef ilk yüzden veriyorum kiloyu zAten. Sinir bozucu. Sende de öyle mi
Azimlisin sen basaririrsin yarın seninde bildirimi bekliyorum sabah yazmismiydin hatırlayamadım.off kizlar bugun ipin ucunu cok kacirdim ama 1 guncuk izin vermis oldum kendime yarin araniza bomba gibi donuyorum , her yedigimin gorselini kaydederek 17 gun gibi kacamak yapmadan her gun tartiralarak protein agirlikli diyetimle ilk hedefim 55 i gorucem net kararliyim , ve daha hareketli olucam elimden geldiginde kizlar ne guzel motiveydim bugun bozdum .neyse dunyanin sonu degil guzelce kendime.gelmis oldum isvec diyetine baslarkenki gibi azim ve hirs geldi. kesin yarin tartida 58 gorucem ama problem.degil bugun not dusulsun bundan 2 hafta sonra bambaska bir kiloda konusan biri olucak inat ettim !!!!!!!!
Telefonun kendinde var canımBirde adım sayar hangi program kullanıyorsun?
Sıkma yavrum canını yarı. Enerjik bi şekilde başlar arayı kapatırsın inanıyorum benoff kizlar bugun ipin ucunu cok kacirdim ama 1 guncuk izin vermis oldum kendime yarin araniza bomba gibi donuyorum , her yedigimin gorselini kaydederek 17 gun gibi kacamak yapmadan her gun tartiralarak protein agirlikli diyetimle ilk hedefim 55 i gorucem net kararliyim , ve daha hareketli olucam elimden geldiginde kizlar ne guzel motiveydim bugun bozdum .neyse dunyanin sonu degil guzelce kendime.gelmis oldum isvec diyetine baslarkenki gibi azim ve hirs geldi. kesin yarin tartida 58 gorucem ama problem.degil bugun not dusulsun bundan 2 hafta sonra bambaska bir kiloda konusan biri olucak inat ettim !!!!!!!!
O da iyiymiş faydasını görürsün inşallah balım, ben ılık limonlu su içiyorum alıştımKizlar sabah ceviz suyu içmeye başlayacağım biraz deneyelim bakalım.