-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
ellerine sağlık canım.afiyet olsun bebişim biraz düzeldin mi? halsizliğin geçtimi?250 gram kıyma(kurbandan kalmıştı)
2 diş sarımsak rendeledim
Az galeta unu(ekmek hakkımı kullandım)
Kimyon tuz yumurta ve az maydonoz evde soğan yoktu olsa koyacaktım.
Bundan 8 tane çıktı balım 4 tanesi de yarınki menü için
Sağol kuzum, sana da afiyet olsunellerine sağlık canım.afiyet olsun bebişim biraz düzeldin mi? halsizliğin geçtimi?
Davet edelimözentiyi de burayamı alsak burası daha aktif oldu sanki
kendime cok guzel bir dukan listesi cikarttim bomba gibi geliyorum !! 5te 5 bana yaramadi kuzum ben dukanla devam edicem yarini da hafif gecistirip cuma dukana basliyorumBalım 56.x olur bence
Hadi bakalımmmkendime cok guzel bir dukan listesi cikarttim bomba gibi geliyorum !! 5te 5 bana yaramadi kuzum ben dukanla devam edicem yarini da hafif gecistirip cuma dukana basliyorum
dukanda serbest olan protein grubu bebegim hepsi , cuma ya da hafta sonu basliyorum kesin . bugun sinirlerim bozulduHadi bakalımmm
Nasıl bi liste bu
Sıkma balım canını, hep reglden bunlardukanda serbest olan protein grubu bebegim hepsi , cuma ya da hafta sonu basliyorum kesin . bugun sinirlerim bozuldu
Maşallah canım aldın başını gidiyorsun süpersin.diğer topikten kopyala yapıştır yapiiim
Hastane diyeti 3. günden selamlar canlarım
Bildirim yapmaya geldim ☺
Sabah uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı yok
Öğlen
1 haşlanmış yumurta ve bir kase yoğurt
Akşam
1 tane köfte
4 tavuk but(küçüklerdi 3 tane diyebiliriz)
Bir kase yoğurt
Su 2.5 litre olur yatana kadar
Yorucu bi gündü 8500 adımda kaldım
Akşam
100 mekik
100 er bacak açma
100 topuklara dokunma
ve 60 sn plank yapıcam(yazayım da kaytarma şansım olmasın)
Hastane diyeti aslında resimde eklediğim gibi ama ben olduğu kadar yapıyorım
Siz neler yaptınız kızlar ☺Eki Görüntüle 2257003
Nereye gidiyom kızMaşallah canım aldın başını gidiyorsun süpersin.
Ham olunca insan istemiyor ya, ben eskiden 100 mekiği kısa sürede çekiyordumBeni çocuklar krize soktu spor yapabilir im ins.
Ooooo bende netten bı sıkılasmq indirdim onu yapacağı m ins.Ham olunca insan istemiyor ya, ben eskiden 100 mekiği kısa sürede çekiyordum
Ay o sıkıntı yaReglide olacağım iyice sinir bastı.
Ben de Ebru şallının pilatesini yapabilirim evde net yok arkadaşın indirecekOoooo bende netten bı sıkılasmq indirdim onu yapacağı m ins.
Ben de hem kendimin hem sizinkini merak ediyorumSabah tartı sonuçlarını merak ediyorum..