-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Hmmm güzelmiş.Telefonun kendinde var canım
Geçmiş olsun canım sorun yok değil miSelam kızlar hastaneye gitmiştim kan tahlili verdim o yüzden kahvaltı yapamadım
Birazdan öğle yemeğini yerim şekerim düştü ya
Tebrik ederim canım maşallah devamı da gelir inşallahGünaydın 61.1 çıktım bugün 300 gr gitmiş bu sabah
Hadi gözün aydınKizlar günaydın ben tartildim 56.2 şükür adet
Geçmiş olsun canım sorun yok değil mi
geçmiş olsun canım diyetten öncede varmıydı? az yemekten dolayı hafıza sorunları olabilir.Hadi gözün aydın
Unutkanlık var canım bi de dikkat problemi yaşıyorum kan tahlili verdim değerlerime bakacak sonra gerek görürse beyin filmi çekecekmiş
gözüm aydın massaallah ta yinede memnun olamıyorum nedense zayıflamak takıntı oldu birsey yiyemiyorum yesem hemen kilo alacagımdan korkuyorum.Hadi gözün aydın
Unutkanlık var canım bi de dikkat problemi yaşıyorum kan tahlili verdim değerlerime bakacak sonra gerek görürse beyin filmi çekecekmiş
Sağol bitanem uzun zamandır vardı bu sorun diyetle ilgili değil bendekigeçmiş olsun canım diyetten öncede varmıydı? az yemekten dolayı hafıza sorunları olabilir.
Az az zayıflamak daha iyi bence Karatay beslenme tarzını hayatına yerleştir kuzumgözüm aydın massaallah ta yinede memnun olamıyorum nedense zayıflamak takıntı oldu birsey yiyemiyorum yesem hemen kilo alacagımdan korkuyorum.
Sen çok hızlısın ama beni solladı nAz az zayıflamak daha iyi bence Karatay beslenme tarzını hayatına yerleştir kuzum
55.4 süper gitmiş.yan topikten kopup geldim :)
Kızlar selam tekrardan bildirim yapiiiim
Sabah kan tahlili için aç gitmem gerekti, kahvaltı yok.
Öğlen
2 köfte
Yarım kase kadar yogurt
1 domates
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Akşam
3 tane köfte
Bir bardak ayran
2 domates 1 salatalık
1 gün kurusu yarım ceviz(bunlar yoktu aslında ama tatlı istedim)
Aralarda şekersiz kahve çay içtim
Gün içinde 2.5 litre su içerim
15 bin adıma tamamlayacağım inşallah
Dün çektiğim mekiklerde çok zorlandım o yüzden yarım mekik çekicem bugün
100 yarım mekik
100 topuklara dokunma
100er bacak açma
70 saniye plank yapcam.
Sabah 55.4 gördüm yarına Allah kerim ☺
Sizler ne durumdasınız?