- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Sen çok hızlısın ama beni solladı n
Bi maşallahını alırım55.4 süper gitmiş.
Senin de güzel menü salam olmasa daha iyiymiş ama olsunBen sabah 1 yumurta 2 ceviz lor peynir. Öğlen ıspanak yoğurt akşam kabak yoğurt 2 ceviz az çocuklardan kalan salamlı yumurta Tutamadım kendimi.
Maşallah canım bende şuan çok zorlanıyorum spor yapamadım bitki çayı içiyorum.regli olamadım bı olsam.Bi maşallahını alırım
Senin de güzel menü salam olmasa daha iyiymiş ama olsun
Bugun resmen nefis mücadelesi verdim ya, canım Nası simit ve ‘normal’ kahvaltı istedi anlatamam
#Direnateşböceği
Valla kolay olsa herkes incecik olurdu kuzum, dişimizi sıkıcaz. Ben de şimdi yazdıgım egzersizleri yapıp form çayımı içicem. Doğadanın dokuzları çayı varmıs omu deneyecemMaşallah canım bende şuan çok zorlanıyorum spor yapamadım bitki çayı içiyorum.regli olamadım bı olsam.
bebegim aksam salata ve haslanmis tavuk gogsu yedim yatmadan da zerdecalli tarcinli yogurt (miktari biraz abartmis olabilirim)
Afiyet olsun bitanembebegim aksam salata ve haslanmis tavuk gogsu yedim yatmadan da zerdecalli tarcinli yogurt (miktari biraz abartmis olabilirim)
Bende aynısını içiyorumValla kolay olsa herkes incecik olurdu kuzum, dişimizi sıkıcaz. Ben de şimdi yazdıgım egzersizleri yapıp form çayımı içicem. Doğadanın dokuzları çayı varmıs omu deneyecem
Afiyet olsun sana da
Afiyet olsun kizlar yarın tartı yüzümü güldürür ins.iyi geceler.bebegim aksam salata ve haslanmis tavuk gogsu yedim yatmadan da zerdecalli tarcinli yogurt (miktari biraz abartmis olabilirim)
Tadını pek sevmedim, kekik kokusu ağır basıyo. Ben kayısılı Erikli olanı içiyordum aslında onun tadı güzel. Bunun etkisi nasıl faydasını gördün mü balımBende aynısını içiyorum
İnşallah güldürür fıstıkAfiyet olsun kizlar yarın tartı yüzümü güldürür ins.iyi geceler.
Canım ben bitki çayı sevdiğim için zorlanmiyorum.digerinde sinameki var onu tavsiye etmem.Tadını pek sevmedim, kekik kokusu ağır basıyo. Ben kayısılı Erikli olanı içiyordum aslında onun tadı güzel. Bunun etkisi nasıl faydasını gördün mü balım
İnşallah güldürür fıstık
Günaydın canım aldım artık bitiririm bunuCanım ben bitki çayı sevdiğim için zorlanmiyorum.digerinde sinameki var onu tavsiye etmem.
Arada icmeni tavsiye ederim sinameki bağırsakların düzenini bozuyor tembellestiriyor vücut sinamekiye alisirsa kabızlık yaşarsın.Günaydın canım aldım artık bitiririm bunu
Sinameki olunca ne oluyo ki
55.6 yuppi maşallah diyelim korkuyorum bildirim yapınca nazar değmesin ins.Kızlar günaydın neredesiniz
Sabah tartıldım değişiklik yok 55.4 çıktım yine
Sizde durum ne
Tamam canım dikkat ederimArada icmeni tavsiye ederim sinameki bağırsakların düzenini bozuyor tembellestiriyor vücut sinamekiye alisirsa kabızlık yaşarsın.
Maşallah55.6 yuppi maşallah diyelim korkuyorum bildirim yapınca nazar değmesin ins.
Ben dünkü az yedim sporda yapamadım ama şükür gitmiş hala regli olmadım bide olsam daha inerim ins.Maşallahtebrik ederim kuzum benim eksi yok ama olsun
Olsun canım bana hastane diyeti çok meyve içerikli geldi biraz fazla karbonhidrat var sankiMaşallahtebrik ederim kuzum benim eksi yok ama olsun
Meyve günde bir portakal ama iki gğn yemedim, ekmek de 5 dilim ben bir tane yiyorum kuzum.Olsun canım bana hastane diyeti çok meyve içerikli geldi biraz fazla karbonhidrat var sanki
geçen ay erken olmuştum, bu ay gecikiyor bu kötü oldu.Meyve günde bir portakal ama iki gğn yemedim, ekmek de 5 dilim ben bir tane yiyorum kuzum.
Benim regl de Pazartesi Salı olur gibi regl olduğum gün 1 kilo artı oluyorum hemen