- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi Atesbocegi41
@adriswings balım burayı bi oku baştan genel olarak nasıl bi süreç geçirdiğim hakkında bilgi sahibi olursun Ve belki gaza gelirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklına takılan bişey olursa yine sor ama@adriswings balım burayı bi oku baştan genel olarak nasıl bi süreç geçirdiğim hakkında bilgi sahibi olursun☺☺☺ Ve belki gaza gelirsin
Aklına takılan bişey olursa yine sor ama☺
Günaydın balım☺ Hadi hayırlı olsun İsveç diyetin akşama yazalım yaptıklarımızı ve yediklerimizi
Yarın güzel bi fark görürsün inşallah canımtamam canim ben suan calisiyorum ogle yemegimi yanimda getirdim sabah tartildim sonuc husran ne sen sor ne ben soyleyim (((
Yarın güzel bi fark görürsün inşallah canım
Ne yicen
Afiyet olsun canım benim:)simdi haslanmis ispanak , 2 kati yumurta ve 1 domatesim vsr menude ☺ sen ne yiyorsun ?
Afiyet olsun canım benim:)
Ben de sabah üç orta boy kabak kavurdum, yarısını şimdi yarısını akşam yicem. Yoğurtlu cevizli, dereotu koymayacam sevmiyorum onu
Saat onda yeşil elma ile ara öğün yaptım☺
Üç gibi de portakal yerim
Canım 57.0 164 boyum, bugün kabakları yerken inanılmaz zorlandım ama dayandım iki gün kaldı sıkıcam dişimisupersinnn :)) guncel kilo boy kac
Canım 57.0 164 boyum, bugün kabakları yerken inanılmaz zorlandım ama dayandım iki gün kaldı sıkıcam dişimi
Sen ne yaptın bakim, bozmadın dimi İsveç güzeli☺
Canım 57.0 164 boyum, bugün kabakları yerken inanılmaz zorlandım ama dayandım iki gün kaldı sıkıcam dişimi
Sen ne yaptın bakim, bozmadın dimi İsveç güzeli☺
Günaydın fıstık ☺
Tebrik ediyorum hem bozmadığın hem de -2 kilon için, süpersin aynen devam et
Ben de -0.300 görebildim buna da şükür
Yok kuzum dün akşam kabaga bol tuz attım normalde yasak biliyorsun tuz ödem yapar :/eee kilo az olunca
oh oh super yilmak yokYok kuzum dün akşam kabaga bol tuz attım normalde yasak biliyorsun tuz ödem yapar :/
Neyse ki artı görmedim
Asla yok direne direne kazanacağızoh oh super yilmak yok
sende benim gibi tam mesai calisanlardanmisinAsla yok direne direne kazanacağız
Şimdi kabaaaaamı yiyecem yaşasıııınnn
Yok kuzum öğretmenim ben, ne yedin bakimsende benim gibi tam mesai calisanlardanmisin
Canim srnde mi ogretmensin brndeYok kuzum öğretmenim ben, ne yedin bakim