İsveç diyetine var mısınız?😇

akşamına 1 dilim revani yedim:/ bugün de güzel başlamadım ya. ekmek reçel falan yedim. daha az önce de börek... felaket gidiyorum yani bu böyle olmaz
Kendine dur de lütfen lilii bu şekilde istediğin kiloya inemezsin maddi durumun varsa bi kıyafet al kendine çok beğenerek al ama, bi beden küçük al belki motive olursun. Bahar geldi inçe kıyafetlerde kilolarımızı saklamak çok zor
Güveniyorum sana, elma diyeti yapalım mı beraber, 3 kişi daha güzel olur. Hatta bak ne yapalım biliyor musun sabah uyanır uyanmaz siteye girip birbirimize söz verelim birimiz bundan sorumlu olsun.
Birimiz de akşam birbirimize hesap verelim, bjndan sorumlu olsun.
Diğerimiz de kilo takibi yapsın. Nasıl olur :) deniz diyette

hayırdır canım?
Ya üç kuruş etmeyen, benden önceki hayatında insan yerine konmayan birine değer verdim kardeş dedim, şimdi böbürlenerek konuştu benle ukala ukala. Sinir oldum. Demek ki ederinden fazla değer verince böyle oluyormus! Sen kimsin yani yakın geçmişte yüzüne bakan yoktu sayemde afedersiniz ama g.tü kalktı bana gider yapıyor. Ona sinir oldum canım

haklısın canım tamam dediğin gibi yapalım güzel fikir. ben söz verme bakanı olayım:) biriniz menü diğeri kilo

valla canım ya herkese hakettiği kadar. üzme kendini, kendi karakterini ortaya koymuş. Her şeyde hayır vardır. gerçek yüzünü görmüş oldun.

valla canım ya herkese hakettiği kadar. üzme kendini, kendi karakterini ortaya koymuş. Her şeyde hayır vardır. gerçek yüzünü görmüş oldun.
Üzülmüyorum ya kimse için üzülmeye değmez, ancak asabı bozuluyor insanın. Sen kimsin hadsiz!! Sayemde insan muamelesi gördü( İnan’ın abartmıyorum) hırsımı alamadım ondan kafama taktım. Bi kaç güne unuturum inşallah. Anlatınca insan rahatlıyor teşekkür ederim iyiki varsınız

allaha havale et boşver:) siz de canım

Ateşböceği
Seni anlıyorum çok iyi anlıyorum ben de yaşadım bu tarz bir olay Herkese hak ettiği kadar değer vermek lazım Ben de birini kardeşim yerine koydum ama hak etmiyormuş hayatta her şey bizim için tecrübe bunu öğrendik

Liliya naptin sen kiz

diyet mevzusuna gelince isterseniz yeni bir sayfa açalım elma diyeti olsun o şekilde devam edelim söz verme kısmı güzel oluyor Ben de söz verince Kendimi tutuyorum

Sağol canım, fazla değer verip kendimi üzmicem artık, yeni sayfa bana uyar bugün aldkm elmalarımı :) Pazartesi’yi beklemicem yarın başlıyorum yetiştim sana

Bugünkü menüm
Gece 3.00 de uykum kacti
1 bardak süt
1 elma

Sabah 10.00
1 elma
1 avuç içi peynir
Maydonoz

Ara
1 elma

Öğle 14 00
1 elma
3 yaprak marul
3 çeri
1 biber
Biraz peynir

Aksam 17.00
Tavuklu mantar sote baya bi yedim.
Salata

Ara
Sütlü cay.

spor 1 saat yürüyüş.
Su az ictim. Telafi etmeye çalışıyorum :)

vayy süpermiş:) elmalar bitince yeşil al daha az şekerli

Maşallah süper menü kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…