- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi ferhan emir
-
ama ilk başta bunu yaparak 2-3 kilo gitsin moral olsun kilo verebildigimizi görelim sonrada kalori sayalım olurmu sizce.. Botum kısa kilom çokpsikolojik çöküşteyim :)
Bence önce 1-2 günlük bir şok diyet arkasından da kalori sayımı yapabilirsin.
Çünkü buna başlarsan 6. günden önce bırakmamak gerekiyor.
[/QUOTE]çok teşekkür ederim derya ve merbis.. Sizler bu diyeti yaptınız mı ? Size bir sorum var ilk gün oldugu için zorlanıp bırakmamak adına öğlen biftek yerine tavuk şiş yesem olurmuu ??????
bırakmam olsun yapıcam zayıflamam lazımç Herkesin görünce aa ne kadar kilo almşın demesinden bıktım..
Diyet gruplarına katılmayı düşünür müsün?
Yarış halinde daha çok hırs yapıyor insan.
Bence etkili bi diyet 5kiloyu rahat verirsin. Ben 6 gunde3.400 gr gitti ilk iki gun kacamaklarim olmustu zor veren biri olarak benim icin mucize[/QUOTE]ayy hadi inşallah bende veririm o kadar yaa.. Eşimle iddiaya girdim eger 10 günde 5 kilo verirsem istedigim herşeyi alacak
hangi gruba katılmalıyım ki alırlar mı beni
Evet canım serbest hatta faydalıKizlar bir sorum olacak diyetle ilgili ? Gün icersinde ayriyeten, Bitki caylari yesil cay gibi caylar icmek serbest mi ?
Evet canım serbest hatta faydalı
Hayirli olsun istedigin kiloya dusersin insallahEvet bayanlar bende bugün başlamış oldum Isveç e75 kg. ile başlıyorum, umarım az cok verebilirim diyorum...
Derya cok guzel gidiyosun benimde dun aksam yemegim yoktu ama ben yedim hemde pilav 2-3 kasik inanilmaz vicdan azabi duydum ama -200 gr gitmis toplamda 7 gunde 3.600 gr oldu daha cok gitsin istiyorummmGünaydın ve iyi haftasonları. Bugün 6. Günüm ve dün ki kaçamağa rağmen -400 gr gitti, toplamda 2 kg 900 gr verdim.Gece spor Gruplarına da baktım onlardan birine katılmayı düşünüyorum Vücudu şekillendirmek için, o şekilde daha iyi spor yapacağımı düşünüyorum. Sporsuz da zayıflarız ama spor yapınca vücut güzelleşiyor özellikle squat çok ilgimi çekti, basenleri çok güzel şekillendiriyor bakmanızı tavsiye ederim ben bu gece ona başlıcam ek olarak başka sporlarda yapıcam.
Hayirli olsun istedigin kiloya dusersin insallah
Teşekkür ederim, sen de süpersin. Ben de yarın akşam için öğlen ki meyveyi ayırmayı düşünüyorum :)Derya cok guzel gidiyosun benimde dun aksam yemegim yoktu ama ben yedim hemde pilav 2-3 kasik inanilmaz vicdan azabi duydum ama -200 gr gitmis toplamda 7 gunde 3.600 gr oldu daha cok gitsin istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?