• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Ben kendimi cok iyi hissediyorum hic acikmiyorum ilk gunler canim herseyi istiyordu 13 gun sonra yerim diyordum ama oyle alistimki boyle gider artik hepimize kolay gelsin

meraba kızlaaarrr:) kadınlar kulubune yani aranıza yeni katıldım:KK49:vee fazla kilolardan kurtulmak istiyorummm..bu isveç diyetine bende yarın başlayacagımm...biraz gaz versenizde pes etmeden devam etsemmm:eek:

meraba kızlaaarrr:) kadınlar kulubune yani aranıza yeni katıldım:KK49:vee fazla kilolardan kurtulmak istiyorummm..bu isveç diyetine bende yarın başlayacagımm...biraz gaz versenizde pes etmeden devam etsemmm:eek:

Merhaba esreh aramiza hosgeldin :KK68: benimde 3. günüm, gayet iyi gidiyor, bir sorun olmadi :cool: Sana kolay gelsin, umarim diledigin kilaya ulasirsin... En Büyük TÜRKİYE

Iyi pazarlar. 1 haftada 3 kilo verdim ama maalesef haftasonu diyete hiç ama hiç uymadım. Oğlum çok yaramaz, ona sinirlendikçe yedim ne yazık ki, yarın en baştan yeniden başlıyorum.Hergün yazmayacağım gelecek hafta ve diyet bitiminde yazarım. Arada kaçamak yapa yapa gidecek kilolar galiba , zaten 3-4 kilo kaldı vermem gereken spora da devam. Herkese başarılar diliyorum.

ayy hadi inşallah bende veririm o kadar yaa.. Eşimle iddiaya girdim eger 10 günde 5 kilo verirsem istedigim herşeyi alacak :KK70:
Bence etkili bi diyet 5kiloyu rahat verirsin. Ben 6 gunde3.400 gr gitti ilk iki gun kacamaklarim olmustu zor veren biri olarak benim icin mucize[/QUOTE]
bende eşimle iddiaya girdim 1 ayda 4 kilo vermek için.bana da istediğim herşeyi alacak ama ben hiç kilo veremeyen biri olarak bunu denesem mi diye düşünüyorum valla.ama çalıştığım zamanlar çok zor olacak

kilo değişiminiz oldu mu acaba bende başlamayı düşünüyorum da
9 .gunum bugun 3.5 kilo verdim etkili bi diyet dayanabildiginiz surece ilk 2 gunu atlatirsaniz sonra hic aclik hissetmiyosun ben hic acikmiyorum gece acikiyorum ama sabah olunca yeme istegi olmuyo bende zor veren biriyim ben verdiysrm herkes verir siz 4 kiloyu bi ayda degil 10 gunde verirsini

Son düzenleme:
Benimde 4. günüm ama tam anlamıyla uyamıyorum ne kadar gitti bilmiyorum 67,5 ile başlamıştım

9 .gunum bugun 3.5 kilo verdim etkili bi diyet dayanabildiginiz surece ilk 2 gunu atlatirsaniz sonra hic aclik hissetmiyosun ben hic acikmiyorum gece acikiyorum ama sabah olunca yeme istegi olmuyo bende zor veren biriyim ben verdiysrm herkes verir siz 4 kiloyu bi ayda degil 10 gunde verirsini
valla bende sizin gibi düşünüyorum hiç kilo veremedim ne yaptıysam ama sizin verdiğiniz moral çok iyi geldi valla bu sefer başaracağıma inanıyorum inşallah:)

Gamze ka
valla bende sizin gibi düşünüyorum hiç kilo veremedim ne yaptıysam ama sizin verdiğiniz moral çok iyi geldi valla bu sefer başaracağıma inanıyorum inşallah:)
İnanmak gerekiyor isteyince veriliyo sadece kararli olmak gerek ben birakmayi hic dusunmuyorum bu arada kilonuz kac

Kahveyi sevmeyen ben kahveyi sevdim tatliyi hic aramiyorum boyle kati bi diyetle basardim cok veremedim aksam tartildim 4 kilom gitmis 4 gun kaldi sonrasindada bu sekilde devam edicem ilk zaman 13 gun nasil gecer diyordum simdi bitmesin istiyorum baslayacak arkadaslar hic tereddutsuz baslasin derim

Kahveyi sevmeyen ben kahveyi sevdim tatliyi hic aramiyorum boyle kati bi diyetle basardim cok veremedim aksam tartildim 4 kilom gitmis 4 gun kaldi sonrasindada bu sekilde devam edicem ilk zaman 13 gun nasil gecer diyordum simdi bitmesin istiyorum baslayacak arkadaslar hic tereddutsuz baslasin derim
Diyete devam edebildiğin için seni tebrik ediyorum ben yapamadım.Kendime göre bir diyet uydurdum ve başarılı oldum. Dün güne kahve ile başlayıp sonrasında acıktıkça meyve, kuruyemiş, çiğ sebze, keten tohumlu yoğurt yedim. Akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim ve 1 litrelik şişeye sıcak ballı sirkeli su hazırlayıp çay içer gibi yudum yudum içtim tv izlerken, sporu aksatmıyorum, yeşil çay ve form çay da içiyorum ve dün ile bugün arasında 600 gr fark var, ben bu şekilde yapıcam çünkü öğün beklemek yok 2 saatte bir bişeyler atıştırıyorum abartmadan.bugün de kahve içtim acıkınca da başlanmış yumurta yicem, tatlı krizi gelince de kuru üzüm atıştırıyorum biraz.

Back
X