- Konu Sahibi ferhan emir
-
meraba kızlaaarrr:) kadınlar kulubune yani aranıza yeni katıldımvee fazla kilolardan kurtulmak istiyorummm..bu isveç diyetine bende yarın başlayacagımm...biraz gaz versenizde pes etmeden devam etsemmm
Merhaba esreh aramiza hosgeldinbenimde 3. günüm, gayet iyi gidiyor, bir sorun olmadi Sana kolay gelsin, umarim diledigin kilaya ulasirsin...
kilo değişiminiz oldu mu acaba bende başlamayı düşünüyorum daBen kendimi cok iyi hissediyorum hic acikmiyorum ilk gunler canim herseyi istiyordu 13 gun sonra yerim diyordum ama oyle alistimki boyle gider artik hepimize kolay gelsin
kahve yok deniyor uyarılarda ama kahve sabahları var nasıl olacak anlamadımEvet canım serbest hatta faydalı
Bence etkili bi diyet 5kiloyu rahat verirsin. Ben 6 gunde3.400 gr gitti ilk iki gun kacamaklarim olmustu zor veren biri olarak benim icin mucize[/QUOTE]ayy hadi inşallah bende veririm o kadar yaa.. Eşimle iddiaya girdim eger 10 günde 5 kilo verirsem istedigim herşeyi alacak
9 .gunum bugun 3.5 kilo verdim etkili bi diyet dayanabildiginiz surece ilk 2 gunu atlatirsaniz sonra hic aclik hissetmiyosun ben hic acikmiyorum gece acikiyorum ama sabah olunca yeme istegi olmuyo bende zor veren biriyim ben verdiysrm herkes verir siz 4 kiloyu bi ayda degil 10 gunde verirsinikilo değişiminiz oldu mu acaba bende başlamayı düşünüyorum da
valla bende sizin gibi düşünüyorum hiç kilo veremedim ne yaptıysam ama sizin verdiğiniz moral çok iyi geldi valla bu sefer başaracağıma inanıyorum inşallah:)9 .gunum bugun 3.5 kilo verdim etkili bi diyet dayanabildiginiz surece ilk 2 gunu atlatirsaniz sonra hic aclik hissetmiyosun ben hic acikmiyorum gece acikiyorum ama sabah olunca yeme istegi olmuyo bende zor veren biriyim ben verdiysrm herkes verir siz 4 kiloyu bi ayda degil 10 gunde verirsini
İnanmak gerekiyor isteyince veriliyo sadece kararli olmak gerek ben birakmayi hic dusunmuyorum bu arada kilonuz kacvalla bende sizin gibi düşünüyorum hiç kilo veremedim ne yaptıysam ama sizin verdiğiniz moral çok iyi geldi valla bu sefer başaracağıma inanıyorum inşallah:)
İsvet diyetinin 1. Sayfasinda var canimListeyi yazabilir misiniz rica etsem
Diyete devam edebildiğin için seni tebrik ediyorum ben yapamadım.Kendime göre bir diyet uydurdum ve başarılı oldum. Dün güne kahve ile başlayıp sonrasında acıktıkça meyve, kuruyemiş, çiğ sebze, keten tohumlu yoğurt yedim. Akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim ve 1 litrelik şişeye sıcak ballı sirkeli su hazırlayıp çay içer gibi yudum yudum içtim tv izlerken, sporu aksatmıyorum, yeşil çay ve form çay da içiyorum ve dün ile bugün arasında 600 gr fark var, ben bu şekilde yapıcam çünkü öğün beklemek yok 2 saatte bir bişeyler atıştırıyorum abartmadan.bugün de kahve içtim acıkınca da başlanmış yumurta yicem, tatlı krizi gelince de kuru üzüm atıştırıyorum biraz.Kahveyi sevmeyen ben kahveyi sevdim tatliyi hic aramiyorum boyle kati bi diyetle basardim cok veremedim aksam tartildim 4 kilom gitmis 4 gun kaldi sonrasindada bu sekilde devam edicem ilk zaman 13 gun nasil gecer diyordum simdi bitmesin istiyorum baslayacak arkadaslar hic tereddutsuz baslasin derim
kilom 70 boyum 172 ben bu sabah başladım da bitki çayı içtim kahve yerine amaGamze ka
İnanmak gerekiyor isteyince veriliyo sadece kararli olmak gerek ben birakmayi hic dusunmuyorum bu arada kilonuz kac
bende bugün başladım inşallah yapabiliriz ben öğle yemeği yemedim bişey olmaz sanırım :)bugun bende başladım veee ilk gunum:) bu sefer azimliyim başaracagım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?