- 17 Mart 2015
- 8
- 5
- 1
- Konu Sahibi ferhan emir
-
Listeyi yazabilir misiniz rica etsem
merhababen yeni üye oldum ve bugün isveç diyetine başladım ancak bazı sorunlarım var mesela benim malesef yumurta alerjim var ve kesinlikle yiyemiyorum onun yerine ne tüketmem gerek bilgisi olan var mı? bir de biftek yerine tavuk yesem diyettten alacağım sonuç değişir mi malum öğrencilikte her gün biftek biraz zorlayabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkür ederim yumurtada da o zaman kaloriye göre yoğurt falan yiyeyim benKalorisine bak paketten bir biftek 200 gram için 476 kaloridir. Bilginize.
Benim persembe bitiyor harfi harfine uymuyorum yeme duzenim sekillendi seker tuz un ve kizartmayi cikardim hayatimda bende senin gibi kendime gore ayarlayip yiyecegim ara ogunlerde meyve yogurt yiyecegim spor yapmadan olmuyor zaten yarim saat bile olsa yapmak gerekiyorDiyete devam edebildiğin için seni tebrik ediyorum ben yapamadım.Kendime göre bir diyet uydurdum ve başarılı oldum. Dün güne kahve ile başlayıp sonrasında acıktıkça meyve, kuruyemiş, çiğ sebze, keten tohumlu yoğurt yedim. Akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim ve 1 litrelik şişeye sıcak ballı sirkeli su hazırlayıp çay içer gibi yudum yudum içtim tv izlerken, sporu aksatmıyorum, yeşil çay ve form çay da içiyorum ve dün ile bugün arasında 600 gr fark var, ben bu şekilde yapıcam çünkü öğün beklemek yok 2 saatte bir bişeyler atıştırıyorum abartmadan.bugün de kahve içtim acıkınca da başlanmış yumurta yicem, tatlı krizi gelince de kuru üzüm atıştırıyorum biraz.
biftekyerine kırmızı et veya tavuğun yağsız yerinden yersen olabilir sonuçta diye düşünüyorum.önemli olan fazla kalorili olmayan ve protein almak diye biliyorum.ayrıca bende hergün yumurta yiyemem ama onun yerine salatalık yiyorum meseladaha bende yeni başladım.inşallah sonuç alırımKalorisine bak paketten bir biftek 200 gram için 476 kaloridir. Bilginize.
Kendi durumlarımıza uygun olarak düzenleyeceğiz artık :) teşekkür ederim umarım çabalarımıza değerbiftekyerine kırmızı et veya tavuğun yağsız yerinden yersen olabilir sonuçta diye düşünüyorum.önemli olan fazla kalorili olmayan ve protein almak diye biliyorum.ayrıca bende hergün yumurta yiyemem ama onun yerine salatalık yiyorum meseladaha bende yeni başladım.inşallah sonuç alırım
Salatalık çok az olur, tutmaz yani bence onun yerine 50 gr peynir yiyebilirsiniz az yağlı.. Ya da 2 dilim salam..biftekyerine kırmızı et veya tavuğun yağsız yerinden yersen olabilir sonuçta diye düşünüyorum.önemli olan fazla kalorili olmayan ve protein almak diye biliyorum.ayrıca bende hergün yumurta yiyemem ama onun yerine salatalık yiyorum meseladaha bende yeni başladım.inşallah sonuç alırım
çok güzel ben 2.günümde zorlanıyorum ya.öğle yoğurdu biraz fazla yedim ama salam yemedim.2 dilimde kepek ekmeği gitti valla :)çalışırken zor oluyohadi inşallah gamze0606:) benım bugun iyi geçti
yorumları okudum gayet gazladım kendimi 13 günü yapabilceğime inanıyorum umarım kendime inancımı kaybetmeden yaparımmerhabalar bugün isveçe başlıyorum türk kahvemi koydum şimdi ocağa bekliyorum
umarım bayanlar hepimiz istediğimiz kilomuza ineriz çünkü ben artık çok sıkıldım zevkli biriyim zevkime güveniyorum ama taşıyacak fizik olmayınca kıyafet almanında hiç bi hevesi şeyi kalmıyoyorumları okudum gayet gazladım kendimi 13 günü yapabilceğime inanıyorum umarım kendime inancımı kaybetmeden yaparım
merhabalar bugün isveçe başlıyorum türk kahvemi koydum şimdi ocağa bekliyorum
tebrik ederimmm canım :) bende 4.günü bitirdim çok şükür 2,5 kilo gitmiş benimde :)inşallah istediğimiz kiloya varabiliriz4.gunum bitti beniimm..iki gun yarım saat falanda yurudum...2 kilocugum gitmiş
tebrik ederimmm canım :) bende 4.günü bitirdim çok şükür 2,5 kilo gitmiş benimde :)inşallah istediğimiz kiloya varabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?