• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

ama ilk başta bunu yaparak 2-3 kilo gitsin moral olsun kilo verebildigimizi görelim sonrada kalori sayalım olurmu sizce.. Botum kısa kilom çok :KK43: psikolojik çöküşteyim :)

Bence önce 1-2 günlük bir şok diyet arkasından da kalori sayımı yapabilirsin.
Çünkü buna başlarsan 6. günden önce bırakmamak gerekiyor.

çok teşekkür ederim derya ve merbis.. Sizler bu diyeti yaptınız mı ? Size bir sorum var ilk gün oldugu için zorlanıp bırakmamak adına öğlen biftek yerine tavuk şiş yesem olurmuu ??????[/QUOTE][/QUOTE]

Canim ben de biftek ýerine haslama tavuk göğsü yiyorum benim de boyum kısa 1.60 61.5 kg la basladim bugün 4.günüm 57.3 kiloyum şuan ozel bi spor yapmiyorum evde mekik falan cekiyorum sadece o kadar

Bence önce 1-2 günlük bir şok diyet arkasından da kalori sayımı yapabilirsin.
Çünkü buna başlarsan 6. günden önce bırakmamak gerekiyor.

bırakmam olsun yapıcam zayıflamam lazımç Herkesin görünce aa ne kadar kilo almşın demesinden bıktım..

çok teşekkür ederim derya ve merbis.. Sizler bu diyeti yaptınız mı ? Size bir sorum var ilk gün oldugu için zorlanıp bırakmamak adına öğlen biftek yerine tavuk şiş yesem olurmuu ??????
[/QUOTE]

Canim ben de biftek ýerine haslama tavuk göğsü yiyorum benim de boyum kısa 1.60 61.5 kg la basladim bugün 4.günüm 57.3 kiloyum şuan ozel bi spor yapmiyorum evde mekik falan cekiyorum sadece o kadar[/QUOTE]

ne güzel 4de 4 gitmiş..

Canim ben de biftek ýerine haslama tavuk göğsü yiyorum benim de boyum kısa 1.60 61.5 kg la basladim bugün 4.günüm 57.3 kiloyum şuan ozel bi spor yapmiyorum evde mekik falan cekiyorum sadece o kadar[/QUOTE]

ne güzel 4de 4 gitmiş..[/QUOTE]
Benim bugün 5. Günüm. Ben de haşlanmış tavuk göğsü yiyorum ya da yaptığım yemeklerin içinde etleri seçiyorum :) ben 61 ile başladım şu an 58,5 kiloyum.

ayy hadi inşallah bende veririm o kadar yaa.. Eşimle iddiaya girdim eger 10 günde 5 kilo verirsem istedigim herşeyi alacak :KK70:[/QUOTE]
Bence etkili bi diyet 5kiloyu rahat verirsin. Ben 6 gunde3.400 gr gitti ilk iki gun kacamaklarim olmustu zor veren biri olarak benim icin mucize

ayy hadi inşallah bende veririm o kadar yaa.. Eşimle iddiaya girdim eger 10 günde 5 kilo verirsem istedigim herşeyi alacak :KK70:
Bence etkili bi diyet 5kiloyu rahat verirsin. Ben 6 gunde3.400 gr gitti ilk iki gun kacamaklarim olmustu zor veren biri olarak benim icin mucize[/QUOTE]

umarım veririm :) Kaçamak bende yapıcam çünkü baş dönmem var.. yemegin yanında bir parça lavaş yicem üzgünüm.. :(

Kızlar dün akşam kahve içerek kaçamak yapmıştım bugün daha beterini yaptım ve pişman oldum, kızdım kendime :KK43: Çocuklar okuldan gelince yesin diye patatesli börek yapmıştım, fırından yeni çıktığında öyle güzel koktu ki bir tanesini tek lokmada yedim neredeyse:mad: Bu yüzden kendime ceza verdim akşam yemek yok, bol bol limonlu su ve bitki çayları içicem ve 1 saat spor yapıcam. Yarın -300 versem razıyım ve Yarından itibaren en ufak bir kaçamak yapmıcam.

Günaydın ve iyi haftasonları. Bugün 6. Günüm ve dün ki kaçamağa rağmen -400 gr gitti, toplamda 2 kg 900 gr verdim.Gece spor Gruplarına da baktım onlardan birine katılmayı düşünüyorum Vücudu şekillendirmek için, o şekilde daha iyi spor yapacağımı düşünüyorum. Sporsuz da zayıflarız ama spor yapınca vücut güzelleşiyor özellikle squat çok ilgimi çekti, basenleri çok güzel şekillendiriyor bakmanızı tavsiye ederim ben bu gece ona başlıcam ek olarak başka sporlarda yapıcam.

Günaydın ve iyi haftasonları. Bugün 6. Günüm ve dün ki kaçamağa rağmen -400 gr gitti, toplamda 2 kg 900 gr verdim.Gece spor Gruplarına da baktım onlardan birine katılmayı düşünüyorum Vücudu şekillendirmek için, o şekilde daha iyi spor yapacağımı düşünüyorum. Sporsuz da zayıflarız ama spor yapınca vücut güzelleşiyor özellikle squat çok ilgimi çekti, basenleri çok güzel şekillendiriyor bakmanızı tavsiye ederim ben bu gece ona başlıcam ek olarak başka sporlarda yapıcam.
Derya cok guzel gidiyosun benimde dun aksam yemegim yoktu ama ben yedim hemde pilav 2-3 kasik inanilmaz vicdan azabi duydum ama -200 gr gitmis toplamda 7 gunde 3.600 gr oldu daha cok gitsin istiyorummm :(

Derya cok guzel gidiyosun benimde dun aksam yemegim yoktu ama ben yedim hemde pilav 2-3 kasik inanilmaz vicdan azabi duydum ama -200 gr gitmis toplamda 7 gunde 3.600 gr oldu daha cok gitsin istiyorummm :KK43:
Teşekkür ederim, sen de süpersin. Ben de yarın akşam için öğlen ki meyveyi ayırmayı düşünüyorum :)

Back
X