isveç diyeti

Ben de bu akşam diyeti bozdum yoğurdumu yedim şimdi Sütlü şekersiz kahve keyfi yapıyorum :)

kızlar eger yarında kılo vermemıs olursam bu dıyetı bırakıp 5 te 5 dıyetını yapacam
Canim sen kacinci gundesin hic vermedinmi ben az once tartildim +500 gr fazla gordum ama yilmiyorum cogu diyette ilk gunler bi belirginlik olmuyo 1 haftadan sonra dusus oluyo ilk gunleri atlattiysan birakma derim

Ay kızlar çok aciktim ben ilk günüm nasıl uyuyacAgım bir dilim portakal kaçırdım acligimi bastırsın die ama yok

gunaydın kızlar bugun dıyette 8.gunum du gunumdu dıyorum cunku bugun bıraktım sadece ılk 3 gun eksı gordum dıger gunler hıc eksı gormedım ustelık bugun tartıda +200grm dım artık yapmayacam ısvec cunku emegımın karsılıgının alamadım sımdı farklı bı dıyet arastırıyorum

Kabızlık var mı ya da bitki çayları ekledin mi diyetine, vazgeçme dicem ama en iyi kararı kendin verirsin, ben de -300 ile uyandım, toplamda 2,5 kg gitti 4 günde. Yarın belki benim de gitmeyebilir.

Gerçekten bu diyet işe yaradı mı sende.. bende 65 ile başlıyorum boyum kısa ideal kilom 55 ödem gitsin istiyorum birazda yaglar :)

ben yaptım canım 13 kilo imkansız ama gözle görülür 6,7 kilo veriliyo ben tam uymadığım halde 6 kilo verdim, çikolata çok yememe rağmen görenler daha çok vermişin gibi duruyo diyolar :)

tam anlamıyla uyulmaz zaten benimde ilk günüm ve kahvaltı tek şeker yerine iki şeker yedim

Kolay gelsin, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Hadi bakalm kolay gelsinnn:))

çok teşekkür ederim derya ve merbis.. Sizler bu diyeti yaptınız mı ? Size bir sorum var ilk gün oldugu için zorlanıp bırakmamak adına öğlen biftek yerine tavuk şiş yesem olurmuu ??????

Biftek yerine tavuk yiyebiliyorsun ben ilk gun kanat ve but yemistim bugun 7.gunum -400 toplamda 3400 kg gitti dun evde spora basladim bugun sporu artiracagim oglumu uyutup tam gaz ileri atalante ilk 2 gunu atlatirsan gerisi gelir

çok teşekkür ederim derya ve merbis.. Sizler bu diyeti yaptınız mı ? Size bir sorum var ilk gün oldugu için zorlanıp bırakmamak adına öğlen biftek yerine tavuk şiş yesem olurmuu ??????[/QUOTE]

Son düzenleme:
Gerçekten bu diyet işe yaradı mı sende.. bende 65 ile başlıyorum boyum kısa ideal kilom 55 ödem gitsin istiyorum birazda yaglar :)

İşe yaramadı demedim ki :) İşe yaradı ama yanında spor yapamayacak kadar halsiz bırakıyor.
Bir de ben verdiğim kiloyu da geri aldım.
Bence en iyisi kalori sayıp sağlıklı beslenerek vermek.

İşe yaramadı demedim ki :) İşe yaradı ama yanında spor yapamayacak kadar halsiz bırakıyor.
Bir de ben verdiğim kiloyu da geri aldım.
Bence en iyisi kalori sayıp sağlıklı beslenerek vermek.

ama ilk başta bunu yaparak 2-3 kilo gitsin moral olsun kilo verebildigimizi görelim sonrada kalori sayalım olurmu sizce.. Botum kısa kilom çok psikolojik çöküşteyim :)

[/QUOTE]

ayy hadi inşallah bende veririm o kadar yaa.. Eşimle iddiaya girdim eger 10 günde 5 kilo verirsem istedigim herşeyi alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…