- 9 Mart 2015
- 59
- 57
- 48
- Konu Sahibi ferhan emir
-
Bence vereceksin :)kızlar eger yarında kılo vermemıs olursam bu dıyetı bırakıp 5 te 5 dıyetını yapacam
Ben bozamiyorum bu zamana kadar yaptiklarim bosa gitmis gibi geliyor ilk gunler bendede kacamak yapma istegi oluyordu ama simdi yariladim ve alistimBen de bu akşam diyeti bozdum yoğurdumu yedim şimdi Sütlü şekersiz kahve keyfi yapıyorum :)
Canim sen kacinci gundesin hic vermedinmi ben az once tartildim +500 gr fazla gordum ama yilmiyorum cogu diyette ilk gunler bi belirginlik olmuyo 1 haftadan sonra dusus oluyo ilk gunleri atlattiysan birakma derimkızlar eger yarında kılo vermemıs olursam bu dıyetı bırakıp 5 te 5 dıyetını yapacam
Bitki çaylarıyla da su ile bastır açlığını zaten o kriz sürekli olmuyor bir süre sonra geçiyor.Ay kızlar çok aciktim ben ilk günüm nasıl uyuyacAgım bir dilim portakal kaçırdım acligimi bastırsın die ama yok
gunaydın kızlar bugun dıyette 8.gunum du gunumdu dıyorum cunku bugun bıraktım sadece ılk 3 gun eksı gordum dıger gunler hıc eksı gormedım ustelık bugun tartıda +200grm dım artık yapmayacam ısvec cunku emegımın karsılıgının alamadım sımdı farklı bı dıyet arastırıyorum
Biraz daha sabretseydin az günün kalmis belki sonunda verirdin 7.8. Gunde duraklama olur bence tabi yine de sen bilirsin am bu kadar dayanmisken birakma derim bencanım ınan ne kabızlıgı tam tersi ishalım ve hıc halım kalmadı artık
Kolay gelsin, inşallah istediğin kiloya ulaşırsınmerhaba hatunlar :)
Bende bugün başladım isveçe :)
Hadi bakalm kolay gelsinnn:))merhaba hatunlar :)
Bende bugün başladım isveçe :)
5 te 5 diyetine baktım o daha acımasız bir diyet buna göre bence 5 gün daha sabret ondan sonra başla başka bir diyete ama karar senin tabikicanım ınan ne kabızlıgı tam tersi ishalım ve hıc halım kalmadı artık
Başladığında göreceksin bu diyette ara öğün olmadığından spor yapınca çok zorlanıyorsun.
Ben bu diyeti 10 gün yaptım. Üstüne de 1 hafta kadar kalori hesaplayarak diyet yaptım 9 kilo vermiştim.
Ama insan halsiz düşüyor, spor zor...
ben yaptım canım 13 kilo imkansız ama gözle görülür 6,7 kilo veriliyo ben tam uymadığım halde 6 kilo verdim, çikolata çok yememe rağmengörenler daha çok vermişin gibi duruyo diyolar :)
Kolay gelsin, inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Hadi bakalm kolay gelsinnn:))
Gerçekten bu diyet işe yaradı mı sende.. bende 65 ile başlıyorum boyum kısa ideal kilom 55 ödem gitsin istiyorum birazda yaglar :)
İşe yaramadı demedim ki :) İşe yaradı ama yanında spor yapamayacak kadar halsiz bırakıyor.
Bir de ben verdiğim kiloyu da geri aldım.
Bence en iyisi kalori sayıp sağlıklı beslenerek vermek.
[/QUOTE]Biftek yerine tavuk yiyebiliyorsun ben ilk gun kanat ve but yemistim bugun 7.gunum -400 toplamda 3400 kg gitti dun evde spora basladim bugun sporu artiracagim oglumu uyutup tam gaz ileri atalante ilk 2 gunu atlatirsan gerisi gelir
çok teşekkür ederim derya ve merbis.. Sizler bu diyeti yaptınız mı ? Size bir sorum var ilk gün oldugu için zorlanıp bırakmamak adına öğlen biftek yerine tavuk şiş yesem olurmuu ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?