İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

İnşallah vereceksin böyle devam kızlar birbirimize motivasyon olalım insallah

Arada herkesin bir tatlı krizi tutabilir senin yazıyı okuyunca kendim aklıma geldim bazen elim ayağım titriyor tatlı arıyorum ama o hatayı yapamamak için evde tatlı ne varsa posetledim yok ettim. Boylelikle canım tatlı istediğinde hurma,gibi kuru meyve yada yogurt icine bal yulaf gibi şeyler yiyorum canım yarın devam sakın bırakma

Kizlar oglen yemegini meyveyle gecistiriyorum kizlar pek acikmadim sanki cok suictim ondan sanirim. Siskinlik var sanki bende. Bi bardak ta form cay icicem simdi

Ben günü kapattım artık bugün çok fazla oldu bir haftadır kola tatlı falan yemediğimden midem hemen ters tepki verdi inşallah yarın 60 altına düşmüş olurum

Aksam menusu
2 yumurta
1 dilim salam
Yesil salata
Ben 1 yumurta eksik yicem ama 3 catal makarna yedim kizima yedirirken

Misafirim var pek giremedim kontrolü de bırakmadım şükür
Dün akşam azcık taze fasulye ve haşlanmış tavuk
Sabah haşlanmış yumurta yoğurt
Öğle 1 şeftali
Akşam müsli bi kase yoğurt

Aksam menum degisti
Ot kavurmasi var bugun
En azindan az kalorili bi ogun olucak

Kızlar biz İsveç diyeti diye başladık tam uyamasak bile 13 gün sürdürelim.
Bi diyet listesinin en dezavantajlı tarafı o gün bizim elimizde olanla listedekinin uymamasıdır. Bu süreç bitince yediğimiz içtiğimiz şeylerin kalorisini ezbere bilip yerken ona göre miktar ayarlamamız bizim yararımıza olacak.

13 gun sonraki diyetimizi kalori hesabina gore ayarlamamiz lazim o zaman. Bi sinir belirleyip o siniri gecmemeliyiz bence

Herkese gunaydin
Sabah menusu
Tek sekerli turk kahvesi
1 dilim kizarmis ekmek( yemedim ama ben onun yerine meyve yicem sonra)

Oglen menusu
1 kati yumurta
1 rendelenmis havuc
25 gr yagsiz peynir (yerine marul)
Salata yaptim. Super oldu

Ben de hala devam ediyorum misafir olduğu için elimden geldiğince dikkat ediyorum daha az yiyorum bile denilebilir

Ben bitene kadar tartilmayi dusunmuyorum umarim sonuc husran olmaz

Tebrik ederim ezgi pes etmedin oldu
evet ama dün 3 dilim baklava 3 bardak kola patates kızartması cips çekirdek meyve yedim normal yediğim yemeği hiç söylemiyorum bile o yüzden bugün akşam menüsünde kendime ceza verdim sadece ayran yada bir kase yoğurt başka birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…