- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
-
- Konu Sahibi beybigirll
İnşallah vereceksin böyle devam kızlar birbirimize motivasyon olalım insallahkızlar sizn içinde çok mutlu ve hepimiz adına umutluyum.... çünki bu diyetle en az 6 kilo verilir... uymaya çalışıp burdan birbirimizi motive edelim ... ben öğlen 2 yumurta ve salata yiyecem öğlene daha tok tutuyo beni.... hayata umutla 66 olsam sonlandırıcam bende
Arada herkesin bir tatlı krizi tutabilir senin yazıyı okuyunca kendim aklıma geldim bazen elim ayağım titriyor tatlı arıyorum ama o hatayı yapamamak için evde tatlı ne varsa posetledim yok ettim. Boylelikle canım tatlı istediğinde hurma,gibi kuru meyve yada yogurt icine bal yulaf gibi şeyler yiyorum canım yarın devam sakın bırakmaBende 2 günde 2.200 kilo vermişim tam 60 çıktım bugün sadece 400gr vermişim sabah kahvemi içtim öğlen ızgara tavuk ile ayran yapacaktım dayanamadım bir bardak kola ile 3 baklava yedimdiyet falan kalmadı bugün yarın kaldığım yerden devam artık ben İsveç diyeti değilde yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sizin aldığınız sonuca göre tam uygulayacağım İsveç diyetini
Tebrik ederim ezgi pes etmedin olduGünaydın kızlar bugün + çıkacağım diye korktum ama 59.9 çıktım 100 gr vermişim
evet ama dün 3 dilim baklava 3 bardak kola patates kızartması cips çekirdek meyve yedim normal yediğim yemeği hiç söylemiyorum bile o yüzden bugün akşam menüsünde kendime ceza verdim sadece ayran yada bir kase yoğurt başka birşey yokTebrik ederim ezgi pes etmedin oldu
Dikkat ettiğin sürece olmaz canım bişeyi yemeyi çok istiyorsan kriz çıkmadan iki çatal ye çünkü krize girdiğimizde abartıyoruz.Ben bitene kadar tartilmayi dusunmuyorum umarim sonuc husran olmaz
ben dayanamam valla hergün sabah çıkıyorum tartıyaBen bitene kadar tartilmayi dusunmuyorum umarim sonuc husran olmaz