- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
Kizlar bu diyet tam uyum gerektiriyo elinizden geldigince menuyu degistirmemeye calisin yoksa pek ise yaramiyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok fazla olmus oglen sadece yogurt ve 1 dilim salamdi. Asiriya kacmissinÖğle menüsünde 2 haşlanmış patates ile salata yaptım ve 3 tane yeşil zeytin yedim 3 bardak çay içtim
Evet temizlik yapacağım ondan öyle yedim akşam sadece yoğurt yapacağımCok fazla olmus oglen sadece yogurt ve 1 dilim salamdi. Asiriya kacmissin
Bende tam uygulamıyorum ama sabah kahvemi içiyorum akşam en geç 5 te yiyorum menü arasında sadece su içiyorum tek değiştirdiğim öğle ve akşam menüsü
Ay çok sevindim canım benim bende bak 68 le pazar günü tartıldım dün de 66.8 olmuşsum bende çok sevindimkızlar ben 84.1 çıktım tartıda çoooooooook mutluyum 2 yıldan fazla süredir görmemiştim
Bu İsveç diyeti sayesinde birşey öğrenmiş oldum proteinin önemini neyde var neyde yok şimdi hem onu araştırıyorum hemde ona göre bir öğün de tüketmeye çalışıyorum. Neguzel birşeyler öğrenmekDiyete devam kizlar. Bende sabah kahvemi ictim kizarmis ekmek yerine biraz gozleme yedim cok az ama.
Oglen menusu
Haslanmis ispanak
1 domates
1 meyve
İspanak yerine marul yiyebilirsiniz ben oyle yapcam. Simdiden afiyet olsunn.