- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
-
- Konu Sahibi beybigirll
Bizim diyet zaten oyle aksam yogurt var sadeceevet ama dün 3 dilim baklava 3 bardak kola patates kızartması cips çekirdek meyve yedim normal yediğim yemeği hiç söylemiyorum bile o yüzden bugün akşam menüsünde kendime ceza verdim sadece ayran yada bir kase yoğurt başka birşey yok
Canım bigünden bişey olmaz ama olmuyo zaten diye devam ettirirsen olurevet ama dün 3 dilim baklava 3 bardak kola patates kızartması cips çekirdek meyve yedim normal yediğim yemeği hiç söylemiyorum bile o yüzden bugün akşam menüsünde kendime ceza verdim sadece ayran yada bir kase yoğurt başka birşey yok
haklısın cnm günü erken kapatmak en etkili yöntem benceCanım bigünden bişey olmaz ama olmuyo zaten diye devam ettirirsen olur
Son kilolar olunca duraksama oluyor o yüzden arada şok diyette yapmak lazım ama tabi İsveç diyetinin süresi uzunKızlar karar sizin ama bu tür şok diyetler yapmayın.. Kim yaptıysa 2 katını aldı..
Yinede tercih sizin.. Vicdanım el vermedi ondan yazdım..
Sabah saat 5te köye gittim spor yapmış kadar oldum zaten birazdan da ip atlayacağım ama akşam menüm hafif olursa sıkıntı olmaz geceye birşey kalmaz inşallahHemen egzersiz yap yak onlari derim ben oyle yapcam birazdan
İnsallah kalmaz ben aksam sadece yogurt yemegi dusunuyorumSabah saat 5te köye gittim spor yapmış kadar oldum zaten birazdan da ip atlayacağım ama akşam menüm hafif olursa sıkıntı olmaz geceye birşey kalmaz inşallah
Aynen bende yoğurt yiyeceğimİnsallah kalmaz ben aksam sadece yogurt yemegi dusunuyorum
Can'ım yapmayın.. Saçlarınız Kaş'larınız falan da dökülebilir .. Şok diyet yüzünden saç kıran olan biliyorum.. Nolur kendinize bu eziyeti yapmayın.. İyi bir diyetisyene gidin ki devlette de çok iyi dr lar var.. Gençliğinize yazık..Son kilolar olunca duraksama oluyor o yüzden arada şok diyette yapmak lazım ama tabi İsveç diyetinin süresi uzun
Gençliğimize yazık edecek kadar abartacak değiliz herkes kendini biliyo menü tek tip beslenme değil et tavuk balık da var salata da diyetisyene gidip kiloları bi güzel verip alanları da gördük. Amaç biraz iradeye sahip olup midemizi küçültmek daha sonra elimizde olanı miktar ayarlaması yaparak yemek. Kendi adıma konuşmak gerekirse doğumdan önce bu kadar kilo derdim değildi ama basenim de kaldı üst 36 Alt 38-40 yani istediğim gibi durmuyo hiç bişey bu diyet sayesinde metabolizmam hızlandı hiç gitmeyecek gibi duran basenim azcık eridi. Bilinçsizce değil yani..Can'ım yapmayın.. Saçlarınız Kaş'larınız falan da dökülebilir .. Şok diyet yüzünden saç kıran olan biliyorum.. Nolur kendinize bu eziyeti yapmayın.. İyi bir diyetisyene gidin ki devlette de çok iyi dr lar var.. Gençliğinize yazık..
İstesemde yapamıyorum zaten daha yeni magnum yedim yani benim diyet canım birşey isteyinceye kadar :)) saça çok önem veriyorum ufak bir dökülme olsa hemen önlem alırım Allah'a şükür şimdilik öyle bir sıkıntım olmadı. Bu arada teşekkür ederim uyarıların için..Can'ım yapmayın.. Saçlarınız Kaş'larınız falan da dökülebilir .. Şok diyet yüzünden saç kıran olan biliyorum.. Nolur kendinize bu eziyeti yapmayın.. İyi bir diyetisyene gidin ki devlette de çok iyi dr lar var.. Gençliğinize yazık..
İyi o Zaman ne diyimGençliğimize yazık edecek kadar abartacak değiliz herkes kendini biliyo menü tek tip beslenme değil et tavuk balık da var salata da diyetisyene gidip kiloları bi güzel verip alanları da gördük. Amaç biraz iradeye sahip olup midemizi küçültmek daha sonra elimizde olanı miktar ayarlaması yaparak yemek. Kendi adıma konuşmak gerekirse doğumdan önce bu kadar kilo derdim değildi ama basenim de kaldı üst 36 Alt 38-40 yani istediğim gibi durmuyo hiç bişey bu diyet sayesinde metabolizmam hızlandı hiç gitmeyecek gibi duran basenim azcık eridi. Bilinçsizce değil yani..
Ne demek tatlımİstesemde yapamıyorum zaten daha yeni magnum yedim yani benim diyet canım birşey isteyinceye kadar :)) saça çok önem veriyorum ufak bir dökülme olsa hemen önlem alırım Allah'a şükür şimdilik öyle bir sıkıntım olmadı. Bu arada teşekkür ederim uyarıların için..