İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

Kizlar bu diyet tam uyum gerektiriyo elinizden geldigince menuyu degistirmemeye calisin yoksa pek ise yaramiyomus

Günaydın kızlar ben de kahvemi içtim 20 dk pilates yapacağm
Evet kızlar beybigirll doğru söylüyor bu diyete birebir uymak en iyi sonucu verir. Et tavuk balık protein olduğu için var karbonhidratlı besinlerle değişmemeye özen gösterelim

Ben tam uyamıyorum ben o Zaman yediklerime dikkat edeyim sizin aldığınız sonuca göre 13 gün sonra baştan yapayım en iyisi

Öğle menüsünde 2 haşlanmış patates ile salata yaptım ve 3 tane yeşil zeytin yedim 3 bardak çay içtim

Bende yarım avokadosalatası yedim yaninda 3 4 dilim salatalık ve yeşil çay içtim ve suya devam oglen sonu balık yapmayı düşünüyorum bende galiba tam uyumadım sanki?

Öglen menum
1 kase yogurt
1 Meyveyi ara ogun yapcam

Kilo bildirimi gelio kizlar
Bayramdan once 65.3 dum. Bayramdan en az 1 kilo almisimdir. Ama demekki dunden beri verdim. 64.9

Bende saat 4.30 da 1 meyve yedim. Aksamda salata ve mercimekli pilav yicem. Pilav 184 cal.

Aksam menusu
1 tabak Yesil mercimekli bulgur pilavi
Salata

Günaydın kızlar İsveç diyetine uymaya devam ediyorum sabah türk kahvesi içtim. Öğlene mercimek çorbası yapıyorum ve öğlen sonu 4 4 buçuk gibide kabak yemegi yaptım zeytinyağlı yediğim ölçülerede dikat ediyirum. Bugün akşama yazamaya bilirim oyuzden şimdiden bildiriyorum.

Diyete devam kizlar. Bende sabah kahvemi ictim kizarmis ekmek yerine biraz gozleme yedim cok az ama.
Oglen menusu
Haslanmis ispanak
1 domates
1 meyve
İspanak yerine marul yiyebilirsiniz ben oyle yapcam. Simdiden afiyet olsunn.

kızlar sizn içinde çok mutlu ve hepimiz adına umutluyum.... çünki bu diyetle en az 6 kilo verilir... uymaya çalışıp burdan birbirimizi motive edelim ... ben öğlen 2 yumurta ve salata yiyecem öğlene daha tok tutuyo beni.... hayata umutla 66 olsam sonlandırıcam bende

Bende 2 günde 2.200 kilo vermişim tam 60 çıktım bugün sadece 400gr vermişim sabah kahvemi içtim öğlen ızgara tavuk ile ayran yapacaktım dayanamadım bir bardak kola ile 3 baklava yedim diyet falan kalmadı bugün yarın kaldığım yerden devam artık ben İsveç diyeti değilde yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sizin aldığınız sonuca göre tam uygulayacağım İsveç diyetini

Diyete devam kizlar. Bende sabah kahvemi ictim kizarmis ekmek yerine biraz gozleme yedim cok az ama.
Oglen menusu
Haslanmis ispanak
1 domates
1 meyve
İspanak yerine marul yiyebilirsiniz ben oyle yapcam. Simdiden afiyet olsunn.
Bu İsveç diyeti sayesinde birşey öğrenmiş oldum proteinin önemini neyde var neyde yok şimdi hem onu araştırıyorum hemde ona göre bir öğün de tüketmeye çalışıyorum. Neguzel birşeyler öğrenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…