İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

meyve hiç tüketmedim .. ama bugün menüyü değiştim biraz...
sabah sütlü şekersiz dibek kahvesi
öğlen 2 yumurta bol pul biber serpip yedim az salatalık .. köfte birazda kızarmış patates öğleni çok kaçırdım...
sonra yeşilçay
akşam yani 5 olmadan 3 4 dilim alabalık 1 bütün alabalık gibi
şimdi yine yeşilçay yürüyüş 7 de günü böyle kapatacam
yarınki menüden kısacam bügünün telafisi için

Kizlar aksam yemegi de bitti. Yesil mercimek hasladim. 1 su bardagindan biraz azi ile salata yaptim marul ve yarim havuc ile. Cok bile geldi diyebilirim. Yaninda da ayran ictim yoksa gitmedi

25 dk pilates yaptım sabah da bi bu kadar yapmıştım belki yatmadan önce de yaparım eskiden 45 dk full yapardım şimdi nasıl yapıyomuşum diyorum

Herkese ii geceler
Gune yine tek sekerli kahveyle basliyoruz unutmayin

Iyi geceler kızlar bende akşam koşu yaptım. Ve evde 40 dakika hareketler. Şimdi uykum geldi yatiyorum iyi geceler hepinize

Selamm ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama isveç diyetini tam olarak uygulayabilir miyim bundan korkuyorum ya da yarıda kesersem fazlasıyla alır miyim ki bana yardımcı olur musunuz beraber kilo verelim

Oglen menusu
1 dilim salam
1 kase yogurt

Aksam menusu
1 biftek
Yesil salata
1 meyve

Ogleni aynen uygulayip aksamda degisiklik yapcam. Aksamki menu meyve haric 250 cal. Ben yesil mercimekli bulgur pilavi yapcam. Ve salata. O da 200 cal.

Günaydın kızlar bende şimdi kahveyi içtim esmer şeker kullandım bişey olmaz herhalde birde zayıflatma çayı var İbrahim saracoglundan onu içtim. Ve birazdan yürüyüşe çıkacağım öğlen avokado salatası sonra 4 4bucuga doğruda kabak yemeği düşünüyorum yada balık yaparım kararsizim bugun tam bu diyete uyacagim inşallah

Int yazdım baktım iyice bazen sabahları kahvenin yerine havuç yazmışlar belki öylede yaparim yada kahvenin yaninda kızarmış ekmek yazıyor ama onun yerine yulaf veya siyah ekmek küçük dilim iyi olur herhalde ya ben şimdiye kadar diyet yaptigimda dunki gibi kahvaltıda hic birsey eksik olmazdı ama aksama dogru hep hafif salata corba tarzi seyler yerdim ama en fazla 3 4 kilo ve sonra geri birakirdim bunu inşallah denemek isteiyorum uyucakmiyim bakalim pazar tartilacagim bakalım hayirlisi

sadece kahve içtim ve şimdi yeşilçay tüketiyorum.... ben diyete yeniden başlayacam çünki dün çok kaçırmıştım.. bugün harfiyen uyacam sabah tartıda 84.8 idim.... dün sabah 84.4 ile güne başladım ama menüye uymama cezası işte ... kendime çok kızdım çoooookkk

Selamm ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama isveç diyetini tam olarak uygulayabilir miyim bundan korkuyorum ya da yarıda kesersem fazlasıyla alır miyim ki bana yardımcı olur musunuz beraber kilo verelim
Bende tam uygulamıyorum ama sabah kahvemi içiyorum akşam en geç 5 te yiyorum menü arasında sadece su içiyorum tek değiştirdiğim öğle ve akşam menüsü

Ben dün sabah 62.2 çıkmıştım bu sabah 60.4 çıktım yarın misafirim gelecek bugün daha az kcal alıp yarın dengelemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…