İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

kizlar mesajları okuduğum kadariyla listeye tam uyulmuyor. Ben bu şekilde sonuç alınacağını düşünmüyorum. Sadece düşük kalorili bi diyet uygulamış olursunuz İsveç diyeti değil. icilmeyecek olan çayın bile bir sebebi var. Çok düşük kalorili diye içmek yanlış olur. Çay su tutar vücutta. Benim ikinci günüm. Yapabildiğm kadar yapıp sonucu paylaşırim. Liste dışına çıkmiyorum

Bugün 3. Günüm. Ve dünden bugüne 1 kilo 200 gr daha gitti . 77.2 başlangıç kilom bu sabah 74.3 çıktım. Bugün daha kararlı uyandım. Ilk iki gün çok zor. Bu sabah kızarmış ekmekle doydugumu hissettim. 6 gün yapma düşüncesiyle başlamıştım ama 13 r tamamlayacagim sanirim

Merhaba kızlarr bende bugün başladım isveçe. Mutlaka 2 yılda bir döner dolaşır bu diyeti denerim 3 yıl önce 13 gün tam tamına yapmıştım ve 5 kilo vermiştim 60 dan 55 kiloya düştüm bıraktıktan sonrada normal yeme düzenime dönmüştüm ama tek fark vardı sabah ekmek yiyordum ama akşam asla ekmek yemezdim ve çay kahve şekersiz içmeye başladım 3 yıldırda hala aynı düzendeyimdir ve diyeti bıraktıktan 2 hafta sonra yine tartılmıştım 52 kilo olmuştum yani 3 kilo eski yeme düzenime döndüğüm halde gitmişti. Ve kızlar şuan 54 kiloyum bu diyet beni çok değiştirdi almadım geri. Deliler gibi yemediğimiz sürece alınmaz canlarımm şimdi ise nişanlımla 2 hafta sonra yazlığa gidicez diye 4 kilo vermem gerek o yüzden başladım hepimizee bolll zayıflamalı günler dilerimm

Selam kızlar. Bugün 4. Günüm. Artık zirlamiyor beni. Bu sabah 73.4 u gördüm. Dünden bugüne 900 gr daha gitmiş. Dün akşam eksideki bütün yorumları okudum. Genelde kiloların hemen geri alınacağı soyleniyor .kendi diyet tecrubelerime bakarak şunu söyleyebilirim ki istersek 1 yıla yayıp yavaş yavaş verelim istersek sporla verelim dikkat etmediğimiz ve eski kötü aliskanliklara dondugumuz sürece o kilolar hemen geri alınır. Devamında dikkat edersek kilo alınacağını düşünmüyorum

X