• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saxenda ile kilo verme deneyimim

whitebird

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
536
5
296
Ankara
hayatımda olmadığı kadar yüksek kilodayım artık. diyetler fayda etmiyor sedanter bir yaşamım var . neredeyse hareket yok yaşamımda.
son olarak zayıflama iğnesi olarak da adlandırılan Saxenda iğnesini kullanmaya karara verdim. Pazartesi günü getirecek eczacım ve ben de başlayacağım.
Başlangıç dozu 0.6 olacak. 1en az 1 hafta bu dozu kullanmam gerekiyor.
Yaşım 66 kilom 86 bütün testlerimi yaptırdım. Prediabetim bu ilaç diabet için geliştirilmiş aslında. diabetim için de faydalı olacaktır. Alzeimerı önlediğine dair çalışmalar var. eh yaş da epey ilerlediğine göre faydalarının benim için olumlu olacağını umuyorum.
Yan etkilerinin de çok olduğu söyleniyor dilerim ben de fazla olmaz.
saxendayı başka kullanan ya da kullanmak isteyen varsa tecrübelerimizi paylaşırsak mutlu olurum.
Yarın gelince iğnelerim inşallah başlıyacağım. görüşmek üzere

1 gün de 1 kg eksi ama dün hiç bir şey yedirmedi
Çok mide bulantısı ve geğirme var
Bence gazla asit salgılanıyor
Kahvaltı yapamadım 1 bardak kefirle duruyorum
Henüz bugün kü 0.6 lık dozu yapmadım

Merhaba
Hiç rahatsızlık duymadan devam ediyorum ama 4 gün oldu tuvalete çıkamadım
Bekunis tablet aldım bu akşam belki faydası olur
Barsaklar boşalmadığı halde kilo da atış olmadı
Ben ilk zamanlar aç karın 2-3 adet gün kurusu yiyor ve su içiyordum bir avuç kabak çekirdeği bir nebze rahatlatıyor

Ben ilk zamanlar aç karın 2-3 adet gün kurusu yiyor ve su içiyordum bir avuç kabak çekirdeği bir nebze rahatlatıyor
Evet 1 aydır kullanıyorum 100 kg ile başladım şuan 94 kg yım benden daha fazla kilo verenler de olmuş
1 ayda 6 kilo çok iyi tebrikler
1kutu 3 iğne bitti mi
Hangi dozlarla ne kadar süre gittiniz

100 kilo biri zaten iğnesiz 6kiloyu verirdi ilk ay hızlı gider kilo neden iğneye ihtiyaç duydunuz ki
Pcos ve insülin direncim var kendi denemelerimle 1-2 kg anca veriyordum dr bide bunu dene dediği için denedim pcos ve insülin direnciniz varsa kilo vermek hiç kolay değil

1 ayda 6 kilo çok iyi tebrikler
1kutu 3 iğne bitti mi
Hangi dozlarla ne kadar süre gittiniz
Hayır 3. İğnem daha bitmedi10 günde bir doz arttırdım şuan 2,4 kullanıyorum bu doz biraz zorladı beni hem midem bulandı hem de hiçbir şey yiyemez oldum o yüzden şuan arttırmaya hazır değilim

Hayır 3. İğnem daha bitmedi10 günde bir doz arttırdım şuan 2,4 kullanıyorum bu doz biraz zorladı beni hem midem bulandı hem de hiçbir şey yiyemez oldum o yüzden şuan arttırmaya hazır değilim
Hafta da bir arttırın deniyor ama 10 gün mü yapmalı

Hafta da bir arttırın deniyor ama 10 gün mü yapmalı
hayır siz doktorunuz nasıl önerdiyse o şekilde kullanmalısınız ben dozların yetmediğini hissettiğim zaman arttırıyorum. Yetmediğini nasıl mı hissediyorum ? Canım tatlı abur cubur çekmeye başladığımda arttırıyorum. 2,4 e geçmiştim 5-6 gündür şimdi baya bi ishal oldum midem bulanıyor kusuyorum. İğneden mi anlayamadım iftara davetli olduğumuz yerdekiler de böyle olmuş o yüzden bugün 1,8 vurdum moduma göre dozu belirliyorum yani siz lütfen doktorunuzun dediği dozla devam ediniz

1 hafta sonunda 2 kg kaybım olmuştu ama bayramın 1. Günü çikolata baklava eklenince diyete 0.5 kg artışla uyandım bu sabah
Yediklerini kontrol etmezsen iğnenin faydası yok gördüm
1.2 doza çıkmam lazım bugün ama fazla mide bulantısından korkuyorum
Belki yarın doz arttırırım

Back
X