Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

sonucta her diyetten sonra eger bilincsiz sekilde yemeye devam edilirse alinir kilo onemli olan verilen kiloyu korumak iste oyle diyet yappipta verdikten sonra borekler corekler yenilmicek ona uygun kalorisi az seyler yiyilcek kilo sabitlencek ki ancak sonra almassin kilo :) onemli olan koruman cnmmm :)

evet tatlım yaa haklısın.. orası öyle ona dikkat edeceğim inş.....ama bu diyet iyi kilo verdirirse çok iyide motivasyon olur... orasıda var..

valla yazina cevap yazcaktim oyku benden once benim yazacagimin aynisini yazmis bile canim her diyetten sonra eger dikkat etmessen 5 kiloda alirsin 10 kiloda alirsin, onemli olan verdigin kilolari da korumak,oyuzden saglikli diyetler yapip bunu artik hayatinin bir parcasiymis gibi devam ettirebilmek. artik ben formumu korurkende dikkat edicem ..

Birinci ve ikinci gun zor geciyor diye okumustum hep ama ben zorlanmadim hic,herkezin bunyesi farkli umarim seni de zorlamaz. ailenlemi yasiyorsun ?

Son düzenleme:
hehe :) valla ben ilk iki gun karnimin acliginda gece uyuyamiyordum bazen abartmiyorum gercekten diyorum ama her diyetin ilk gunleri zordur bunyen alismasi lazim masallah senin bunyene cnm nazar degmesinn :) kacamaksiz ins sonu gelirr cnm :) ama kilo birden verince insan motive oluyor kendini mutlu hisediyor ama koruyalim onlariiii

slm kizlar tam gaz devam ediyorum bugunude atlattikmi kaldi 4 gun ohhhhhhh ne guzel sonrada elma diyeti dusunuyorum oykucum bozmussun neyse canim takma ben o hollywood diyetinde ilk gun hastanelik olcaktim kiz ic meyve suyunu afferdersin kusa kusa icim disima cikti olecem sandim bidahami asla dedim dayanabilirsen guzel kilo veriyor herkes

prenses tesekkurler canim bu diyette 0 kacamaksiz en az 7 kilo verdigini gormustum cevremdekilerden hatta en samimi arkadasim 57 kilodan tekrar diyorum kizlar o kacamakla 50 kiloya dustu daha sonra devam etti kiz suan manken gibi 46 kilo valla yuruyusu bile degisti super oldu bende ona ozendim devam ediyorum kacamaksiz

kaç kilo verdin şimdiye kadar canım? bende bunu yapmak istiorum ama biftek yiyemem ki her gece hiç sevmiorum kırmızı et...
onun yerine köfte veya tavuk olur mu acaba

Canim hic morelini bozma . Benimde olculerim mezurayla olcunce ayni gibi cikiyor ama mutlaka inceldigimi hissediyorum, bende anlamadim, tartida veridigimi gosteriyor, sen merak etme diyete devam .

hmm... Canım ölçülerinizin aynı çıkması sadece tartıda zayıfladığınızı göstermez mi :/ Belli ki çoğu kastan gitmiş, normalde 3-4 kilo verilince incelme olmalı.

Kusura bakmayın İsveç diyetiyle ilgili şüphem olduğunu söylemiştim, o yüzden çok sorup öğrenmeye çalışıyorum böyle

kaç kilo verdin şimdiye kadar canım? bende bunu yapmak istiorum ama biftek yiyemem ki her gece hiç sevmiorum kırmızı et...
onun yerine köfte veya tavuk olur mu acaba

zynbche 8 gunde 4kilo verdim ondan sonra tartilmadim 14.gunun sabahi tartilcam sonuc net olur biftek yerine tavuk yesen olur cogu kisi oyle yapiyor 4 gunum kaldi kizlar bende yag orani yuksekti malum 5 ay once dogum yaptim hamilelikde 7. aya kadar almadim ondan sonra duba gibi oldum kesinlikle yemekle alakasi yok kendiliginden oldu simdi eski kiyafetlerim oluyor ama 55 kiloya dusene kadar devam etcem diyetlere

Canim mutlaka inceldim, zaten incellememek mumkun degil tam 5 kilo verdim:) ozellikle isteiigim gibi goguslerim kuculdu, basenlerim kuculdu, bacaklarim inceldi, hollywood diyeti bitsin tekrar mezurayla olcecegim .
senin suhpelerin olmasi normal, insan bu diyete baslamayinca yazilardan etkileniyor, ama hergun gram gram verdigini gorunce cok cok mutlu oluyorsun..

tebrik ederim seni super bende 5 kilodaha versem cok iyi olacak, sonrada formu mu korumaya devam edicem. AMa spor sart arkadaslar..

Doğrudur Bu diyet 6 gün de yapılıyordu değil mi? İlk 6 günde kaç kilo verdin peki?

Merhaba arkadaslar
benimde 3. günüm isvec diyetinde.. daha yeni kahvemi ictim ve kizarmis ekmegimi yedim:)) oh özlemisim ekmegi haha :))
basladigimda 66 kiloydum bu sabah tartildim 64.3 olmusum :) ay ne güzel yarin sabah büyük ihtimal 63 görecegim terazide
bu siteye daha yeni üye oldum.. kader arakadaslarimla yazisip banada biraz motivasyon ve birbirimize destek oluruz insallah
beni yalniz boynu bükük birakmayin olurmu burda

Diyetin baslarinda olan ve 13 gün yapmayi düsüneneler varmi?

ben de yalnızca dayanabilecek miyim diye bir gün denemek istedim ve çok da açlık hissetmeyince devam ettim 3. gündeyim dün mısır ve dondurma yememe rağmen 2 günde 1 kilo vermişim. peki 13 günün sonunda görüntüde gözle görülür bir farklılık oluyor mu?

ee kızlar yaz geldi baktımki zayıflama zamanı bende bugün başladım diyetime 53 52 kilo arasındayım şu anda hedefim 48 47 kilo olmak bakalm 5 kiloyu ne kadar sürede verebileceğim. :)motive edelim birbirimizi haydi kızlar ben yumurtalarımı yemeye gidiyorm. :)

Merhaba cansu
e hadi bakalim basarilar ve afiyet olsun :) insallah istedigin kiloya kavusursun... (HEPIMIZ INSALLAH :))
bende 53 52 leri görsem... ahhh ahh haha

Merhaba cansu
e hadi bakalim basarilar ve afiyet olsun :) insallah istedigin kiloya kavusursun... (HEPIMIZ INSALLAH :))
bende 53 52 leri görsem... ahhh ahh haha

Merhba canım. :)inş hepimiz istediğimiz kiloları görürüz.Ben geçen sene 60 kiloya kadar çıkmştm bu sene inat ve azimle 52 53 e düştüm eski kilomda zaten 50ydi ama azimliyim hedefime ulaşıcam inş. :) sende inş hedefine ulaşırsın.Zayıf olalım çıtır olalım hedefimize gelmeden diyetimizi bozmakda yok.. :) yasaşın kadınlar kulübü çıtırları.

arkadaslar acil yardima ihtiyacim var..
yarin 4. günüm ve öglen 250gr yagsiz peynir yaziyor.. yagsiz peynir yok.. ne yapmaliyim sizce? 50-100gr arasi baska beyaz peynirmi (yagli olandan) yesem yoksa hicmi peynir yemesem??

kizlar yarin son gunum ooooohhhh cok sukur kacamaksiz bitti son bir gunum kaldi ama son 4 gun kala regl oldum o etkileyecekmi bakalim pazar tartilcam sonucu yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…