- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.941
sonucta her diyetten sonra eger bilincsiz sekilde yemeye devam edilirse alinir kilo onemli olan verilen kiloyu korumak istekızlar iyiy akşamlar yapmakta olduğum isveç diyetini araştırıyorum verilen kilolar geri alınıyor diyorlar çoğunlukla.... hem bi tanesi hiç anlamadan aldım kiloları demiş. demiş kafam karıştı.. benim birinci günüm kendimi iyi hissediyorum ama...
sonucta her diyetten sonra eger bilincsiz sekilde yemeye devam edilirse alinir kilo onemli olan verilen kiloyu korumak isteoyle diyet yappipta verdikten sonra borekler corekler yenilmicek ona uygun kalorisi az seyler yiyilcek kilo sabitlencek ki ancak sonra almassin kilo :) onemli olan koruman cnmmm :)
kızlar iyiy akşamlar yapmakta olduğum isveç diyetini araştırıyorum verilen kilolar geri alınıyor diyorlar çoğunlukla.... hem bi tanesi hiç anlamadan aldım kiloları demiş. demiş kafam karıştı.. benim birinci günüm kendimi iyi hissediyorum ama...
slm kizlar tam gaz devam ediyorum bugunude atlattikmi kaldi 4 gun ohhhhhhh ne guzel sonrada elma diyeti dusunuyorum oykucum bozmussun neyse canim takma ben o hollywood diyetinde ilk gun hastanelik olcaktim kiz ic meyve suyunu afferdersin kusa kusa icim disima cikti olecem sandim bidahami asla dedim dayanabilirsen guzel kilo veriyor herkes
Canim hic morelini bozma . Benimde olculerim mezurayla olcunce ayni gibi cikiyor ama mutlaka inceldigimi hissediyorum, bende anlamadim, tartida veridigimi gosteriyor, sen merak etme diyete devam .
kaç kilo verdin şimdiye kadar canım? bende bunu yapmak istiorum ama biftek yiyemem ki her gece hiç sevmiorum kırmızı et...
onun yerine köfte veya tavuk olur mu acaba
hmm... Canım ölçülerinizin aynı çıkması sadece tartıda zayıfladığınızı göstermez mi :/ Belli ki çoğu kastan gitmiş, normalde 3-4 kilo verilince incelme olmalı.
Kusura bakmayın İsveç diyetiyle ilgili şüphem olduğunu söylemiştim, o yüzden çok sorup öğrenmeye çalışıyorum böyle
zynbche 8 gunde 4kilo verdim ondan sonra tartilmadim 14.gunun sabahi tartilcam sonuc net olur biftek yerine tavuk yesen olur cogu kisi oyle yapiyor 4 gunum kaldi kizlar bende yag orani yuksekti malum 5 ay once dogum yaptim hamilelikde 7. aya kadar almadim ondan sonra duba gibi oldum kesinlikle yemekle alakasi yok kendiliginden oldu simdi eski kiyafetlerim oluyor ama 55 kiloya dusene kadar devam etcem diyetlere
Canim mutlaka inceldim, zaten incellememek mumkun degil tam 5 kilo verdim:) ozellikle isteiigim gibi goguslerim kuculdu, basenlerim kuculdu, bacaklarim inceldi, hollywood diyeti bitsin tekrar mezurayla olcecegim .
senin suhpelerin olmasi normal, insan bu diyete baslamayinca yazilardan etkileniyor, ama hergun gram gram verdigini gorunce cok cok mutlu oluyorsun..
ee kızlar yaz geldi baktımki zayıflama zamanı bende bugün başladım diyetime 53 52 kilo arasındayım şu anda hedefim 48 47 kilo olmak bakalm 5 kiloyu ne kadar sürede verebileceğim. :)motive edelim birbirimizi haydi kızlar ben yumurtalarımı yemeye gidiyorm. :)
Merhaba cansu
e hadi bakalim basarilar ve afiyet olsun :) insallah istedigin kiloya kavusursun... (HEPIMIZ INSALLAH :))
bende 53 52 leri görsem... ahhh ahh haha