Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

yıllık izne ayrılmama 3 hafta kaldı.eşim zayıflamam gerektiğini,her yerimden yağların fışkırdığını söylüyo.akşam aldığım mayoyu denedim ve her yerim portakal kabuğu gibi selülit dolu:KK43:....3 haftada acaba biraz zayıflayabilirmiyim:KK43:...76 kiloyum şuan.boyum 173 ama kilolu olduğum için daha kısa görünüyorum:KK43:....doğumdaki göbeğimdende kurtulamadım.napıcam ben uuuuuuuuuffffffffff....kilo veriyim diye uğraşırken daha fazla şişmanlıyorum:KK43:

ben 69 70 görürmüyüm acaba diye düşünüyorum:KK43:(((

70 görme ihtimalin cok yüksek :) biraz disini skarsan olur... ben su an 64 kiloyum 52 53 leri görmem cok uzakda...

4. günüm ve öglene az kaldi (isvicrede yasiyorum yani saat 11.13) hala su peynir olayindayim.. kimse yardim etmiyor.
250gr yagsiz peynir yaziyor, 1. 250gr baya cok dogrumu bu? ve 2. yagsiz peynir yok (yagli peynir var) ne yapsam bilmiyorum

isveç diyetine bende başladım bugün.boyum 1.60 kilom 64.50 bakalım ne olacak.gelişmeleri yazarım.herkeze bol zayıflamalar.

70 görme ihtimalin cok yüksek :) biraz disini skarsan olur... ben su an 64 kiloyum 52 53 leri görmem cok uzakda...

4. günüm ve öglene az kaldi (isvicrede yasiyorum yani saat 11.13) hala su peynir olayindayim.. kimse yardim etmiyor.
250gr yagsiz peynir yaziyor, 1. 250gr baya cok dogrumu bu? ve 2. yagsiz peynir yok (yagli peynir var) ne yapsam bilmiyorum

peynir 250gr değil 25gr olacak yani 1 kibrit kutusu büyüklüğünde.250gr diye yanlış yazılmış.

Doğrudur:KK1: Bu diyet 6 gün de yapılıyordu değil mi? İlk 6 günde kaç kilo verdin peki?

Ilk 7 gunde 1.6 kilo verdim canim.Mesajini gec gordum sorry.

ben de yalnızca dayanabilecek miyim diye bir gün denemek istedim ve çok da açlık hissetmeyince devam ettim 3. gündeyim dün mısır ve dondurma yememe rağmen 2 günde 1 kilo vermişim. peki 13 günün sonunda görüntüde gözle görülür bir farklılık oluyor mu?

13 gun sonunda gozle gorulur bir farklilik oluyor :nazar: ozellikle karin bolgesi basen ve goguslerde.

arkadaslar acil yardima ihtiyacim var..
yarin 4. günüm ve öglen 250gr yagsiz peynir yaziyor.. yagsiz peynir yok.. ne yapmaliyim sizce? 50-100gr arasi baska beyaz peynirmi (yagli olandan) yesem yoksa hicmi peynir yemesem??

250 gram degil 25 gr. Yagli peynirde yesen olur bence. Cok kasmayin kendinizi diye dusunuyorum, evde ne varsa.. Mesela peyniri evde ben kendim yapiyorum, yagli ve yagsiz sutle.

yıllık izne ayrılmama 3 hafta kaldı.eşim zayıflamam gerektiğini,her yerimden yağların fışkırdığını söylüyo.akşam aldığım mayoyu denedim ve her yerim portakal kabuğu gibi selülit dolu:KK43:....3 haftada acaba biraz zayıflayabilirmiyim:KK43:...76 kiloyum şuan.boyum 173 ama kilolu olduğum için daha kısa görünüyorum:KK43:....doğumdaki göbeğimdende kurtulamadım.napıcam ben uuuuuuuuuffffffffff....kilo veriyim diye uğraşırken daha fazla şişmanlıyorum:KK43:

3 haftada degil isterseniz 2 haftada 70 kiloya dusebilirsin bu diyetle .. 70 ve ustu olanlar 13 gunde daha fazla kilo veriyorlar. Ayrica esin icin degil kendin icin bu diyeti yapmani tavsiye ederim :) kolay gelsin basaracagina inaniyorum

Ilk 7 gunde 1.6 kilo verdim canim.Mesajini gec gordum sorry.

Önemi yok saol yine de :KK61:

Ama ilk zamanlarda daha fazla verilmiyor mu ya senin çoğu sonlarda mı gitti yani :44: :KK53: Ben bu diyeti uygularsam 6 gün olarak düşünüyorum da ondan sordum :KK1: 6. günde bitirme şansımız var değil mi? Okuduğun topiklerde 6. gün kesen de var mıydı canım onların nasılmış hiç gördün mü acaba:44:

Çok soruyorum farkındayım ama son soru :KK1:

slm kizlar bugun son gunum regl olmama ragmen sabah tartildim 64,900 olmusum allahim inanilmaz mucize cooooooooooooooooook mutluyum ustelik su igrenc yagli gobegim gozle gorulur sekilde eridi:KK62: yalniz basen bolgemle yan bosluklarimdan cok verdim dusuk bel pantalonlarim olmuyordu simdi sorunsuz oluyor:KK9: kizlar ben turk marketten aldim yagsiz peyniri 210 gr onu yedim ve kiloooooooooooooooda verdim zaten o gun fark ettiyseniz 200 gr lik et falan yok menude kilo sorunu olanlar mutlaka yapin mucize gibi birsey bu diyet

vesper prensese sormussun ama cevap vereyim 6.gunde kesebilirsin canim ben defter tuttum gunluk daha sonra lazim olur diye oraya baktim 6 gunde 3 kilo vermisim 8 gunun sabahi 1kilo daha vermisim emin ol verdikce gaza geliyorsun yappppppppp kizzzzzzzzzzzzzzz durma sonucda giden kilolar mutlulugumu anlatamam daha once diyet yaptim geberircesine sporlar yaptim hap kullandim sonuc bu kadar kolay kilo vermedim bu cooooooooooooooooooook guzel diyet zahmetsiz hemen basla tatlim hic korkma 6 gun dayanirsan 7 gun aklina yemek bile gelmiyor emin ol

slm kizlar bugun son gunum regl olmama ragmen sabah tartildim 64,900 olmusum allahim inanilmaz mucize cooooooooooooooooook mutluyum ustelik su igrenc yagli gobegim gozle gorulur sekilde eridi:KK62: yalniz basen bolgemle yan bosluklarimdan cok verdim dusuk bel pantalonlarim olmuyordu simdi sorunsuz oluyor:KK9: kizlar ben turk marketten aldim yagsiz peyniri 210 gr onu yedim ve kiloooooooooooooooda verdim zaten o gun fark ettiyseniz 200 gr lik et falan yok menude kilo sorunu olanlar mutlaka yapin mucize gibi birsey bu diyet

selammm seraaa.. benim de bugün 2. günüm.. çok merak ediyorm ne kadar vericem diye.. sen toplamda kaç kilo vermiş oldunn? bi de spor yaptın mı?

vesper prensese sormussun ama cevap vereyim 6.gunde kesebilirsin canim ben defter tuttum gunluk daha sonra lazim olur diye oraya baktim 6 gunde 3 kilo vermisim 8 gunun sabahi 1kilo daha vermisim emin ol verdikce gaza geliyorsun yappppppppp kizzzzzzzzzzzzzzz durma sonucda giden kilolar mutlulugumu anlatamam daha once diyet yaptim geberircesine sporlar yaptim hap kullandim sonuc bu kadar kolay kilo vermedim bu cooooooooooooooooooook guzel diyet zahmetsiz hemen basla tatlim hic korkma 6 gun dayanirsan 7 gun aklina yemek bile gelmiyor emin ol

Saol canım :KK61: Bu arada tebrik ederim inş devam eder böyle:KK1:

Hemen başlayamıyorum ya sözde ben buna bikaç gün önce başlayacaktım ama bi türlü olmadı hep yarın yarın diye attım:KK1: Ben de biliyorum başlasam devamı gelir diye ama bakalım ne zamana başlayacağım, bu diyetin sağlıksız olduğunu düşünüyordum hala da düşüncem bu yönde ama sizin hevesinizi ve başarılarınızı gördükce ben de dayanamadım denemek istiyorum:KK1:

Başladığımda ben de yazarım bu topiğe hadi bakalım:KK61:

Bu arada bu diyeti çok önceden yapan arkadaşlar durumlarını paylaşsın yaw ne alemdeler diye :KK70:

Önemi yok saol yine de :KK61:

Ama ilk zamanlarda daha fazla verilmiyor mu ya senin çoğu sonlarda mı gitti yani :44: :KK53: Ben bu diyeti uygularsam 6 gün olarak düşünüyorum da ondan sordum :KK1: 6. günde bitirme şansımız var değil mi? Okuduğun topiklerde 6. gün kesen de var mıydı canım onların nasılmış hiç gördün mü acaba:44:

Çok soruyorum farkındayım ama son soru :KK1:

Canim bilmiyorum ben toplam 2.6 kilo verdim. Ama incelme fazlasiyla oldu .7 gun yap bitir senin istegine gore yani.... Okadar dusuncegine , bir gun dene zorlanirsan birakirsin:)))

ben pazar sabahi tekrardan isvec diyetine basliyorum, 10 gun aradan sonra.

slm kizlar bugun ozgurum diyetim sonunda kacamaksiz bitti toplam 6 kilo gitti:KK52: suuuuuuuuuuuuuper bugun gorenler sok oldu resmen 2 haftadir gormemislerdi ilk esim tebrik etti mutlaka kasdanda gitmistir ama benim basen bolgem cok acayip eridi bacagimdan gecmeyen pantalonlar bu sabah cupppp diye gecti soooooooooook oldum vesper ben baska bir diyette kasdan verdim ve hastanelik oldum canim 5 gun tedavi gordum :KK43:ama bunda cok rahattim regl olmasam demekki 7 kilo garantili diyetmis yarinda elma diyetine baslayacagim

prenses canim bu diyetten sonra kilo verimi duruyormus senin durdumu tatlim bende yarin baslayacagim merak ettim cogunluk kilo verimi durdu yazmis sen ne alemdesin

kızlarrrrrrrrrr benim bugün 3. günüm isveç diyetinde.. 78 ile başladım bugün tartıldığımda 76.700 çıktım.. 2 günde 1.3 kilo gittii :21: ama ben et yerine 1 tane köfte yiyorm.. tavuk balık da sevmem, artık salatanın içine karıştırıp yicem.. :KK25: inşallah 10 gün sonraa 6 lı rakamlara gelirmm.. ilk hedefimm 69 :KK76: verdikçe yazarımm size.. sizdee yazınn merakk ediyormmmm

evet kisa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim hihih :)) prensess geldim ben bugun basladik diimii :) valla sporada basladim sabahin korunde slim in 6 yaptim simdi rahatim :))) hollywood menusu kilo verdirici gozukuyordu ama yine biz isvecden sasmiyalim :KK70: en yarari olan bu diyet :KK70:

bugün 3. günüm ve 500gr gitmiş :KK59: ya neymiş şu 64 li rakamlarda takıldım kaldım ya kızlar erkenmi konuşmak için veririm demi kilo 4 günüm var daha:KK5:

bugün 3. günüm ve 500gr gitmiş :KK59: ya neymiş şu 64 li rakamlarda takıldım kaldım ya kızlar erkenmi konuşmak için veririm demi kilo 4 günüm var daha:KK5:

bu gune kadar olumsuz yazan gormedim ben bir ara cok takildim kaldim; oda tartim yoktu sinirlerim bozulmustu ama veren cok kacamaksiz yapinca benim bile gobusum iceri cekilmisti ilk gun ler ve sporda yap cok kolay verirsin

X