Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bu gune kadar olumsuz yazan gormedim ben bir ara cok takildim kaldim; oda tartim yoktu sinirlerim bozulmustu ama veren cok kacamaksiz yapinca benim bile gobusum iceri cekilmisti ilk gun ler ve sporda yap cok kolay verirsin

saol ya bir 60 kg ma falan düşsem şimdilik başka bişey istemiycem.

Selam kizlar ben geldim :) bugun diyetin 1.gunu .

Neckafe olmadigi icin turk kahvesi iciiyorum. Zaten diyette herhangi bir kahve olabilir..

Son düzenleme:
Selam kizlar ben geldim :) bugun diyetin 1.gunu .

Neckafe olmadigi icin turk kahvesi iciiyorum. Zaten diyette herhangi bir kahve olabilir..

selam, prensessss valla seni gordugume cok sevindim bende bugun 1 ci gunumdeyim dun okudum yazini bende basliyim dedim slim in 6 yaptim ve bonus videosunuda yaptim oylecede oturuyordum bu arada sabah kahve icmedim ama 1.5 litre su ictim ... nescafe 3-1 ini mi iciyorsun ben turk kahvei diye biliyordum cnm eger 3-1 ini icersek o zaman seker de yememize gerek kalmaz dimi

prenses canim bu diyetten sonra kilo verimi duruyormus senin durdumu tatlim bende yarin baslayacagim merak ettim cogunluk kilo verimi durdu yazmis sen ne alemdesin

canim bu diyeti ben 10 gun once yapip bitirmistim, bittikten sonra kilo verdim, ama ve hic kilo almadim, cunki hemen arkasindan hollywood diyetine basladim 7 gun yapip bitirdim.

Ilk giden vucuttaki su oluyor ama olsun ooda super birsey. Kas ve su kaybi olmamasi icin spor yapmani ve 3 litre su icmeni tavsiye ediyorum canim. Kofte yiyende var bu topikte okudugum kadariyla. Afiyet olsun. Bende bugun biftek yerine sis yicem:)

Bugun basladik sekerim Guzel kilo vermeler herkeze.... Ya giydigim pijamalar bile bol gelmeye basladi beli, Canim bende bugun spor yapicam, sen sabahin erken saatinden yapmisin ne guzel, zaten ya sabah 6 yada aksam 20:00 da yapicakmisiz sporu cunki yag yakimi oluyormus vucuttu o saatlerde. Ama ben oglen 12 den sonra yapiyorum.

Son düzenleme:
bu arada aklima gelmisken benim canim cips istedigi zaman su k special yadaa fitness urunleri olan kitir kitir sabah sutle yiyilen harika musliler varya citir olanlari cips istedigimde azcik onlardan yiyorum hem cips istedigim gidiyor hem kilo almiyoruz hemde iyi

prensessscim senin adina sevindim cok benimde sanki midem geriye gitti hahaha ama su slim in 6 bacaklarimi agirtti valla kaslarim agrio ama olsun vazgecmek yok. acikcasi ne zaman musaitsem ve kendimi iyi hisediyorsam o zaman spor yapiyorum mesela dun aksam yaptim sporu yattim buigun sabah yaptim bonus videolarida ogleyin yaptim anlicagin ne zaman musaitsem
ama sabah ve aksam o saatlerde yapmak daha yararlii...... ins bu diyetin sonunu beraber getirirz kacamak yapmiyorum bu sefer zaten hic acikmadim bugun ne hikmetse

Canim valla spor azmine bayiliyorum ne guzel Turkiyeye gidince taniyamicaklar seni :))

Turk kahveside olur nescafe de, ama genelde nescafe iciyorlar bu topikte. Buarada kahve demis diyette, herhangi bir kahve olur yanii. 3'u bir arada icmiyorum. cunki cayi ve kahveyi hep sekersiz iciyorum. 5-6 yil oldu birakali sekeri.

canim hangi videolari bakiyorsun? ben youtube den fitness bakiyorum yaklasik 30 dk falan suruyor. birde yuruyus yapiyorum. bende bu sfer kacamaksiz yapicam ins.

valla turkiyeye dondumde umarim dedigin gb olur ya sporu seviyorum uzun zamandir birakmistim 1 aydir devam ediyorum ara ara su dersler yuzunden... acikcasi bende sekerli kahve ve cay icmem onun icin gecende de seker filan yemiyordum sadece su ve normal kahve iciyordum... aram yok benimde ole sekerle ..ins bu sefer hepimiz icin iyi gelismeler olur hollywooddan bisi anlamadik haha bildigimizden sasmayalim bari

En iyisini yapiyorsun:) Bu diyetimiz bitsin, special k diyetine baslayalim 15 gun canim. Cunki ben o diyetle isvec diyetinden once yapmistim 3 kilo verdim. 2 ogun special k yiyorsun bir ogun istedigini

canim hangi videolari bakiyorsun? ben youtube den fitness bakiyorum yaklasik 30 dk falan suruyor. birde yuruyus yapiyorum. bende bu sfer kacamaksiz yapicam ins.

valla bu sitede slim in 6 var valla 30 dk ve 15 dk da ayrica bonus videosu var tavsiye ederim ben leslie ile yurudum fayda etmedi yada ben anlamadim calletice baktim ondada hic anlamadim.. ama slim in 6 yapiyorum oda 3 ayri asamadan olusuyor 2 haftada bir zorluk derecesi atliyorsun ama ben 1 haftada bire dusurdum o kadar zamanim yok ama hareketler super kesinlikle dene ayrica videolarina filan baktim yapilinca 7-12 kilo arasi verebiliyorsun duzenli.. sIkIlastirma hareketleri var valla popom hala agrio ve ilk defa 30 dk nasil geciyor anlamiyorum iyi oluyor ben cok begendim acikcasi.... bu formda egzersizler bolumunden aldim

En iyisini yapiyorsun:) Bu diyetimiz bitsin, special k diyetine baslayalim 15 gun canim. Cunki ben o diyetle isvec diyetinden once yapmistim 3 kilo verdim. 2 ogun special k yiyorsun bir ogun istedigini

olur bu diyeti bir sag saglim bitirelim ona geceriz ve seviyorum speciali citir citir kuru kuruda yiyorum cips istegimi giderioo

hangi topic ten aldim canim. Link atarmisin banada.bu egzersizlere 7-12 kilo giderse super ya. Aslinda ben zayiflamaktan ziyade sikilastirmaK istiyorum.

hangi topic ten aldim canim. Link atarmisin banada.bu egzersizlere 7-12 kilo giderse super ya. Aslinda ben zayiflamaktan ziyade sikilastirmaK istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/371934-slim-in-6-a.html aynen cnm bende zayiflamaktan cok sikilasmak istedim. zayiflama bir sekilde olur ama bu video gercekten cok iyi etki ediyormus gordugum kadariyla ve su dedigim calletic ve leslienin hareketlerinin coguda var... 30 dk ama inan harikaa..... bir formu incele istersen

Oykucugum 1 saat sonra tekrar giricem, simdi misafirim gelicek ama bir saat durup gidicek, tekrar yazarimgelirim ben.

Buarada bugun ne yedin?? diyetin 1.gunu

ben sabah kahvemi ictim.

ogle ve aksam yemegini yemedim daha.

oglen ispanak ve 2 yumurta yicem bir domates.

aksamda kocacigim mangalda sis yapacakmis :))

okey oyununda ben yendigim icin, bana yemek yapma sozu vermistide

valla bugun sabah kalktim 1.5 litre su ictim ogleyinde 2 yumurta yedim hala onunlayimm hic karnim acikmadi aslinda normalde saat 8 e kadar yeme isini bitirmeye calisiyordum cunki vucut 8 den sonra yag yakiyor yememek lazim.. ama bugun hic acikmadimm. belki sonra yesil salata yer olayi kapatirim birde spor hic aciktirmiyor beni sanirim ondan.... valla sanslisin tavuk sis yaptir yee superr... o zaman 1 saaat sonra yine gel ayrica gonderdigim linke kesinlikle bak hele bir hareket var orda popo sikilastirmasi hareket super :)

Vay vay öykü ve prenses tekrar gelmişsiniz

Madem siz geldiniz ben de bu diyeti yapacaksam sizinle beraber yapayım hem tecrübelisiniz hem de eski isimler benim için daha kolay olur

Yarın başlayamam sanırım ama salı günü başlayabilirim, kaç gündür sürekli tatlı yiyorum patlayana kadar atıştırıyorum, midemi büyüttüm sanırım iyice :18: O yüzden hemen harekete geçmek şart, yarın bi ön hazırlık yapayım salı günü aranıza gelirim

Hem ben zaten 6 gün yapıcam yetişirim size

Kolay gelsin

hosbulduk cnm bizde baska yere tasinmistik karar aldik bugun basladik.. hem niye 6 gun yapicaksin ki .. sonunu getirir zaten 6 gunden sonra geride bisi kalmiyor diyete de cok alismis oluyorsun..... :))) valla bende bir ara tatli krizim tutmustu onun yuzunden diyetim bozulmustu megerse regl olcayymissim ama simdi yepyeni ben ile geri dondum haha bakk sali gunu kesin baslaaa kacamak yok valla kacamak yapicam sira aklima siz geliyorsunuz frenliyorum kendimi yavas yavas ne yalan diyim simdi :)))

evet canım okumuştum burda bozduğunu üzülmüştüm senin adına, bu sefer olmaz inşallah

Tamam yarın hazırlığımı yapayım salı günü aranızdayım (bi aksilik çıkmazsa tabi)

6 gün yeter bana ya zaten 7. günün çok lanet bi mönüsü var akşam hiçbirşey, sabah şekersiz çay Bu güne gelmeden bitirmek istiyorum işin kolayına kaçıp

Ya bir de hakkaten kaç gündür tatlı manyağı oldum sarelle, tavukgöğsü, dondurma... Karnım şekerden ağrıo şu an. Hiç diyet havam da yok ama prensesle seni gördüm, burda sürekli paylaşımlar yapıyorsunuz belki ben de etkilenirim sizden de kaçamak yapmam, zaten şimdi sizi görünce gaza geldim Aman bozmayın sakın hea

Bu arada senin geçen sefer diyet sırasında ne gibi kaçamakların oldu canım ve bozulana kadar kaç kilo verdin?

Hsbulduk tatlim. Tekrardan burdayiz evet

hadi bakalim sanada kolay gelsin ... Basarilar diliyorum. merak etme Ilk 2 gun zorlanirsin sonra alisirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…