- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.961
Merhaba cansu
e hadi bakalim basarilar ve afiyet olsun :) insallah istedigin kiloya kavusursun... (HEPIMIZ INSALLAH :))
bende 53 52 leri görsem... ahhh ahh haha
ben 69 70 görürmüyüm acaba diye düşünüyorum(((
70 görme ihtimalin cok yüksek :) biraz disini skarsan olur... ben su an 64 kiloyum 52 53 leri görmem cok uzakda...
4. günüm ve öglene az kaldi (isvicrede yasiyorum yani saat 11.13) hala su peynir olayindayim.. kimse yardim etmiyor.
250gr yagsiz peynir yaziyor, 1. 250gr baya cok dogrumu bu? ve 2. yagsiz peynir yok (yagli peynir var) ne yapsam bilmiyorum
peynir 250gr değil 25gr olacak yani 1 kibrit kutusu büyüklüğünde.250gr diye yanlış yazılmış.
tskler asi :) peki sence "yarim" kibrit kutusu yagli peynirimi yesem yoksa peyniri biraksammi?
DoğrudurBu diyet 6 gün de yapılıyordu değil mi? İlk 6 günde kaç kilo verdin peki?
ben de yalnızca dayanabilecek miyim diye bir gün denemek istedim ve çok da açlık hissetmeyince devam ettim 3. gündeyim dün mısır ve dondurma yememe rağmen 2 günde 1 kilo vermişim. peki 13 günün sonunda görüntüde gözle görülür bir farklılık oluyor mu?
arkadaslar acil yardima ihtiyacim var..
yarin 4. günüm ve öglen 250gr yagsiz peynir yaziyor.. yagsiz peynir yok.. ne yapmaliyim sizce? 50-100gr arasi baska beyaz peynirmi (yagli olandan) yesem yoksa hicmi peynir yemesem??
yıllık izne ayrılmama 3 hafta kaldı.eşim zayıflamam gerektiğini,her yerimden yağların fışkırdığını söylüyo.akşam aldığım mayoyu denedim ve her yerim portakal kabuğu gibi selülit dolu....3 haftada acaba biraz zayıflayabilirmiyim ...76 kiloyum şuan.boyum 173 ama kilolu olduğum için daha kısa görünüyorum ....doğumdaki göbeğimdende kurtulamadım.napıcam ben uuuuuuuuuffffffffff....kilo veriyim diye uğraşırken daha fazla şişmanlıyorum
Ilk 7 gunde 1.6 kilo verdim canim.Mesajini gec gordum sorry.
slm kizlar bugun son gunum regl olmama ragmen sabah tartildim 64,900 olmusum allahim inanilmaz mucize cooooooooooooooooook mutluyum ustelik su igrenc yagli gobegim gozle gorulur sekilde eridiyalniz basen bolgemle yan bosluklarimdan cok verdim dusuk bel pantalonlarim olmuyordu simdi sorunsuz oluyor kizlar ben turk marketten aldim yagsiz peyniri 210 gr onu yedim ve kiloooooooooooooooda verdim zaten o gun fark ettiyseniz 200 gr lik et falan yok menude kilo sorunu olanlar mutlaka yapin mucize gibi birsey bu diyet
vesper prensese sormussun ama cevap vereyim 6.gunde kesebilirsin canim ben defter tuttum gunluk daha sonra lazim olur diye oraya baktim 6 gunde 3 kilo vermisim 8 gunun sabahi 1kilo daha vermisim emin ol verdikce gaza geliyorsun yappppppppp kizzzzzzzzzzzzzzz durma sonucda giden kilolar mutlulugumu anlatamam daha once diyet yaptim geberircesine sporlar yaptim hap kullandim sonuc bu kadar kolay kilo vermedim bu cooooooooooooooooooook guzel diyet zahmetsiz hemen basla tatlim hic korkma 6 gun dayanirsan 7 gun aklina yemek bile gelmiyor emin ol
Önemi yok saol yine de
Ama ilk zamanlarda daha fazla verilmiyor mu ya senin çoğu sonlarda mı gitti yani :44:Ben bu diyeti uygularsam 6 gün olarak düşünüyorum da ondan sordum 6. günde bitirme şansımız var değil mi? Okuduğun topiklerde 6. gün kesen de var mıydı canım onların nasılmış hiç gördün mü acaba:44:
Çok soruyorum farkındayım ama son soru
bugün 3. günüm ve 500gr gitmişya neymiş şu 64 li rakamlarda takıldım kaldım ya kızlar erkenmi konuşmak için veririm demi kilo 4 günüm var daha