Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

:KK49: Daha önce bisürü diyete başladım yarıda bıraktım ve daha tam anlamıyla hiç diyet yaptığım söylenemez öyle zayıf yada balık etli falanda değilim yani bildiğiniz şişman bi şahısımda ama nedense irademe hakim olamadım hiç :)

Amaa dün yaptığımız plan sonucunda, 8 temmuzda tatile çıkıcaz ve erkek arkadaşımla onun yanında bu şekilde hayatta denize falan giremem ee tatile gidip denize girmemeninde bi anlamı yok diyip işi uzatmadan bugün bu diyete başladım sabah spor yaptım 1 saat kadar akşama halsiz olursam diye düşünüp ve an itibariyle kahvemi içiyorum bu sefer yarıda bırakma lüksüm yok sonuna kadar götürmem lazım.artık 8 temmuza kadar ne kadar kilo verebilirsem kardır.Bu seferde kilo veremezsem bidaha hiç veremem sanırım :)

Nedenin çok iyi insanı hırslandıracak cinsten, aman diyeyim sakın bozma :KK34:
8 temmuza baya zaman var kaç kilo vermen gerekiyor ki :KK61:

Nedenin çok iyi insanı hırslandıracak cinsten, aman diyeyim sakın bozma :KK34:
8 temmuza baya zaman var kaç kilo vermen gerekiyor ki :KK61:

Normalde 15 kilo falan versem normal konumuna geçerim :KK43: şu anda 71 kiloyum boyuma göre 55-56 falan olmam lazım baştan hızlı bi kilo verdiğimi görsem sonra devam ettiririm , hırslanırım ama önemli olan o büyük kısmını vermek işte..

verirsin cnm bende bugune kaadar bir suru diyete baslaim ama iradem yoktu. simdi 5 ci gunum ilk defa bir diyete bu kadar baglandim arada kacamaklarim oldu ama sporda yaptim :) benimde fazlaliklarim var sadece incelmek istiyorum...sakin iradeni kaybetme heleki baslamissin sonunu getir sonucta daha zamanin var 8 temmmuza kadar... sporda yaptin mi is taamamdir. ben sana burdan yazarim bol bol :) anlatirsin neler yedin ictin kacamaklarini :KK70: bu arada bak prenses metobolizma hizlandirma cayi onermisti sen onu da ic kesin bak tavsiye ediyorum cunki ben surekli yiyen biriyim agzim hic bos durmaz ama hatta bu diyette ufak kacamaklarim oldu ama artik normale dondum :KK70: bak kabuk tarcini iliyincaya kadar beklet sonra icine 2 kasik bal koy ic metobolizman hizlaniyor hemde canin bisiler cekmioo. sabah aksam ic:)) hadi bi kisi daha katildi bize :) cok sevindim senin adina birakmak yok devam 8 temmuza kadar benim 5 ci gunum hem zaman hizli geciyorr dert etme.
)

Senin sayende bu diyete karar verdim diyebilirim dün bi çok sitede baktım ama sen bayaa azimli gidiyorsun sonucunuda alırsın inş. :)

Bu metabolizma hızlandırma çayı tam olarak nasıl yapılıyor tarif edebilirmisin?

valla eger ornek olabiliyorsam ne guzelde valla ben kacamaktanda geri kalamaiyordum :KK70: anca duzene oturttum sayilir ama her kacaamak icinde spor yaptim :KK70: bu arada bazi insanlar hemen kilo vermez diyet bitttigi an verirler bazilari bastan verir bazilari yavas moralini bozma anlicagin.ne zaman yemek yeme istegin gelse o denize girerken halini dusun acikcasi ben oyle yapiyorum:) bu arada cayin tarifi: kabuk tarcini kaynatiyorsun ( ben suyu kaynatip kabuk tarcini bekletiyorum malum ogrencilik ) kabuk tarcin iliklasinca icine 2 cay kasigi bal koyuyorsun sonra afiyetle sabah ac karnina ve aksam iciyorsun ....kesin dene cnm.. zayiflama kurleri diye bolum varya ordada konusu var bak istersen herkes memnun .... ayrica hic dilse acikmiyorsun belli bir zaman dilimi :) ve metobolizman hizlanioo sonucta zararli diill :) kilo vermen kolaylasir. yilmakk yok devammm arada ben cok umutsuzlasinca giriyorum siteye bu diyeti okuyorum azimleri filanda anca toparliyorum kendimi :KK70::KK70: ahh ahhh ilk 2 gun ben az daha vazgecmek uzereydim :KK70:

tamam bu kürüde yarından itibaren yaparım.Aslına bakarsan normalde cok yiyen biride değilim annem falan hep der bu kadar yemeğe bu kiloları nasıl alıyorsun diye.Esas sorun hareketsiz olmam ve metabolizmamın yavaş çalışması bence.Diyete başladık , metabolizmamıda hızlandırsam biraz ee sabahları 1 saatte spor yapsam bu işi hallederim diyorum sanırım beni gaza getiricek bi sebep yoktu şimdiye kadar o sebep karşıma çıkınca gördüğünüz üzere tutuştum :KK70:

tamam bu kürüde yarından itibaren yaparım.Aslına bakarsan normalde cok yiyen biride değilim annem falan hep der bu kadar yemeğe bu kiloları nasıl alıyorsun diye.Esas sorun hareketsiz olmam ve metabolizmamın yavaş çalışması bence.Diyete başladık , metabolizmamıda hızlandırsam biraz ee sabahları 1 saatte spor yapsam bu işi hallederim diyorum sanırım beni gaza getiricek bi sebep yoktu şimdiye kadar o sebep karşıma çıkınca gördüğünüz üzere tutuştum :KK70:

zaten bayanlarin metobolizmasi erkeklere oranla cook yavasmis.. hareketsizlik kotu bende butun kis oturdum yedim cipsleri misirlari derken hareketsizim o yediklerimde ustume kaldi aslinda cok onceden baslamam gerekirdi buna ama yazin denize girmek ve dugun var kuzenimin ona yetismek icin tutustumm :KK70: 1 saat cok guzel devam et sporuna ben sadece yarim saat hulalop ceviriyorum 8 dk popo eritme ve bazende onu da etmiyorum bacak calisiyorum :KK70: ben cok usengecimmm cok :KK70:

nasıl gidiyor diyetlker ben dün akşam tartıldım eski kilomdaydımama bu sabah 54.5 tim üzüldüm dün ama sonra düşündüm önceden sabahları bile yine 56 çıkıyodum buda bi gelişme degil mi ?:KK1::KK1::KK1:

nasıl gidiyor diyetlker ben dün akşam tartıldım eski kilomdaydımama bu sabah 54.5 tim üzüldüm dün ama sonra düşündüm önceden sabahları bile yine 56 çıkıyodum buda bi gelişme degil mi ?:KK1::KK1::KK1:

bazen acliga ragmen iyi gidiyor sayilir ben daha ne tartildim ne olculdum en son gun olculcem :KK70: ayrilca bencede bu bir gelisme bozma moralini devammm devammm :)

ıspanak yapma şansım maalesef yok kalorilerine baktım biberde düşük kalorili hatta ıspanaktan daha düşük.1 Domatesi rendeleyip biberleride ufak ufak doğrayıp tavada birlikte pişirsem yanındada 2 yumurtamı yesem olur bence :) sizce?

sende olmasan bırakacam nerdeyse bu iyeti ama yavaş yavaş alışıyorum aç kalmak sıkmıyo beni artık inş sonu güzel olacak :)

sakinnn birakma bakk yeni bir arkda katiildi bize.... ha gayyret zate gunler hemencik geciooo :) surda 5 gun olmus nasil gecti anlamadim .. :KK70: sonunu dusununce zatem birakmak istemiyorum bende :KK70: zaten alistik sayilirr :KK70: 13 gunun sona ermesine az kaldi :KK70: ama bazen ne yalan diyim oyle bir acikiyorum ki eger kendimi baska bisilerle mesgul etmesemm cok asiriya kacicamm :KK70::KK70:

ıspanak yapma şansım maalesef yok kalorilerine baktım biberde düşük kalorili hatta ıspanaktan daha düşük.1 Domatesi rendeleyip biberleride ufak ufak doğrayıp tavada birlikte pişirsem yanındada 2 yumurtamı yesem olur bence :) sizce?

olur niye olmasinki ispanak enerji verio diyee eklenmistir birde vitamin ... kalorileri arasinda fark yoksa yapp:) sorun yaratmaz bence

bende çogu zaman kaloriye göre degiştiriyorum yiyecekleri çünkü salamla yogurt yemek düşüncesi bile bi tuhaf yapıyo beni :)

bende çogu zaman kaloriye göre degiştiriyorum yiyecekleri çünkü salamla yogurt yemek düşüncesi bile bi tuhaf yapıyo beni :)

valla ben burda salam bulamadigim icin yemiyorum salami yogurtta yok burda onun yerinede %0 yagsiz kefir iciyorumm :) kefir birde cok tok tutuyor seviyorum ben tavsiye ederim sahsen:)

Ya niye kimse benle ilgilenmiyo:KK43: bikaç gün önce de yazmıştım hiç cevaplayan olmamış:63:

bugün 8.günüm 4,5 kilo vermişim 1 hafta sonra hoşlandığım çocukla buluşucaz 13.gün sonunda 10 kilo vermem lazım:110:
diyetin 5.gününden beri her gün yarım saat tempolu yürüyüş ve 2 günde 1 egzersiz yapmaya karar verdim. 10 kilo kesinlikle gitmeli.. daha hızlı kilo vermek için napmalıyım bana yardım edinnn!!:KK43: 3litreye yakın su da içiyorum..

Ya niye kimse benle ilgilenmiyo:KK43: bikaç gün önce de yazmıştım hiç cevaplayan olmamış:63:

bugün 8.günüm 4,5 kilo vermişim 1 hafta sonra hoşlandığım çocukla buluşucaz 13.gün sonunda 10 kilo vermem lazım:110:
diyetin 5.gününden beri her gün yarım saat tempolu yürüyüş ve 2 günde 1 egzersiz yapmaya karar verdim. 10 kilo kesinlikle gitmeli.. daha hızlı kilo vermek için napmalıyım bana yardım edinnn!!:KK43: 3litreye yakın su da içiyorum..

işin içine aşk meşk işleri girdimi nasılda gaza geliyoruz , kendimden biliyorum :KK70:

bu 8 günde 4,5 kiloyu hiç spor yapmadanmı verdin?

aaaaaaaaaaaaaaa ben gorseydim yazardim sana kiss... dur ilginelimm hemen bu diyetimi yapionn :KK70: valla azmine hayran kaldim ne guzel 5 e yakin kilon gitmis dahada gider valla su metobolizma cayini sende ic :KK70: herkese tavsiye etmekle bir gittik kimsede olumsus bisi yazmamis diyetsiz bile kilo verdiriyormus denemeye deger ... sahsen benim bile istahim kesildigine gore dusun artik :KK70: valla ben de 3 litre su iciyorummm :) arada kacamakta yapiyorum sen yapiyormsun :KK70: bu arada tartim olmadigi icin olculuyorum ben malefessss:KK43:(

benim su dusukbel giymekten simidim olustu o gitse valla raziyimm basenlerimde napiyim genetik :KK70: ama yinede bacakta calisiyorum yarim saat masajli hulolhopta ceviriom ins sonuc verir bu diyetten sora hollywood dieti yapicann off offfffffffffffffffff

benim su dusukbel giymekten simidim olustu o gitse valla raziyimm basenlerimde napiyim genetik :KK70: ama yinede bacakta calisiyorum yarim saat masajli hulolhopta ceviriom ins sonuc verir bu diyetten sora hollywood dieti yapicann off offfffffffffffffffff

benim işim acele olduğundan bu diyetten sonra 5 günde 5 kilo diyeti yapmayı düşünüyorum ona başlamıştım bi kere 2 gün yapmıştım sonra bırakmıştım :KK1: ama 1,5 kilo vermiştim 2 günde bile o yüzden bana cazip geliyor

benim işim acele olduğundan bu diyetten sonra 5 günde 5 kilo diyeti yapmayı düşünüyorum ona başlamıştım bi kere 2 gün yapmıştım sonra bırakmıştım :KK1: ama 1,5 kilo vermiştim 2 günde bile o yüzden bana cazip geliyor

bende o diyeti yapmistim ama tavuktan midem bulanmisti yemin ediyorum artik haslanmis tavuk filan gordugumde af edersin oguruyordum :KK70: 3-4 gun yaptim ama bilmiom kac kilo verdim yada vermedim tartimmm yokkk :KK70: o zaman mezroda yoktu :KK70: ole denemistim :KK70: ama bu hollywood diyeti de 7 gunde 5 ten fazla kilo verdiriyormus onada istersen bak malum benimde isim acele sayilir :KK70:ama oda agir diyet :KK70::KK70:

bende o diyeti yapmistim ama tavuktan midem bulanmisti yemin ediyorum artik haslanmis tavuk filan gordugumde af edersin oguruyordum :KK70: 3-4 gun yaptim ama bilmiom kac kilo verdim yada vermedim tartimmm yokkk :KK70: o zaman mezroda yoktu :KK70: ole denemistim :KK70: ama bu hollywood diyeti de 7 gunde 5 ten fazla kilo verdiriyormus onada istersen bak malum benimde isim acele sayilir :KK70:ama oda agir diyet :KK70::KK70:

tavuğa bayıldığım için o gün sorun olcağnı sanmıyorum ama bende patates gününde aynen dediğin gibi olmuştum :KK70:

X