Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kabuklu tarcinli bal, istahta kesiyormus, bakalim bende bugun basladim, bir hafata beklicem ve sonucu gorucem. Bugun 11 .gun ve sanki menude hicbir sey yokmus gibi:) karnim cok acikti ve halsizlestim, daha aksam olmadan portakal suyumu ictim, ve aksamda bir kase yogurt yicem. Ilk defa bukadar zor bir gun geciyor :KK15::KK15:

Kabuklu tarcinli bal, istahta kesiyormus, bakalim bende bugun basladim, bir hafata beklicem ve sonucu gorucem. Bugun 11 .gun ve sanki menude hicbir sey yokmus gibi:) karnim cok acikti ve halsizlestim, daha aksam olmadan portakal suyumu ictim, ve aksamda bir kase yogurt yicem. Ilk defa bukadar zor bir gun geciyor :KK15::KK15:

Prenses88 sonuçlar nasıl peki? 11. gündesin kaç kilo verdin?

Bu İsveç diyeti bana hep şüpheli geliyor da ondan sordum etkisini görüyor musunuz diye.:KK61:

arada cok acikiliyor haklisinnn ahhh ahhhhh bilirim:KK70: bu arada sabah tarcini yaptimm valla cok tok tutuyor 3 saat istemedi canim bisi sonra gecmesin ogunumuzz diye yedim :) iyi fikirmis...yarim saatte hulohop cevirim 8 dk da basen eritme videosu yaptim mi tamam dir :KK70:

ama ben çok acıktımm yapabilecekmiyim bilmiyorum :KK43:

oooooooo sen beni gorsen sevgilim yanimda tavuklar borekler gotuuruyor ben menudekileri yiyorum :KK70: bende acikiyorum ama dayan zaten bir sure sonra unutucaksin :KK70: ayrica meuyu saatlere bolersen her saatte yiyecegin icin agzin bos durmucak kolay acikmicakin :)))

oooooooo sen beni gorsen sevgilim yanimda tavuklar borekler gotuuruyor ben menudekileri yiyorum :KK70: bende acikiyorum ama dayan zaten bir sure sonra unutucaksin :KK70: ayrica meuyu saatlere bolersen her saatte yiyecegin icin agzin bos durmucak kolay acikmicakin :)))
bu çok güzel bi fikir hiç aklıma gelmedi çok sevdim seni şimdii :) bende nişanlımla yemege çıktım ondan sonra başladım 13 gün görüşmemem lazım çünkü biz beraber çok yiyoruz :)

bu çok güzel bi fikir hiç aklıma gelmedi çok sevdim seni şimdii :) bende nişanlımla yemege çıktım ondan sonra başladım 13 gün görüşmemem lazım çünkü biz beraber çok yiyoruz :)

:))))) ahhh o nisanlilarrr yemedin diyede trip atarlar :KK70: zorla agzina yemek sokarlar dunden beri karsimda cikoolata yiyorrrr azcik ye hatrim kalir ne olur diyorum diyorum popomu begenmeyen sen ye diye baski eden de sen :KK70: ama bende yemedim hic azim azimmm ha gayret... 13 guncukkk zaaten hemen gecer birde prenses arkadasimiz bal ve tarcin dedi ben sabah ictim onu varya 3 saate yakin karnim hic acikmadi ve metobolizma hizlatiyor sabah aksam ic istersen zarari yok sonucta. valla bugunum rahat geciyorr suanda :KK70:

uyuma vaktim gellsede su tarcinla bali icsemde metobolizmam hizli calissada eritse yedigim ogun arasi seyleri . yedikten sonra cook pisman oldum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Prenses88 sonuçlar nasıl peki? 11. gündesin kaç kilo verdin?

Bu İsveç diyeti bana hep şüpheli geliyor da ondan sordum etkisini görüyor musunuz diye.:KK61:

Vesper canim, hic suphe duyma. eger bunyen kaldiriyorsa diyete dusunmeden yap derim ..,ben , gercekten gram gram kilo veriyorum:21: cok mutlu oluyorum, guya cumadan cumaya tartilcam ama ben dayanamiyorum, gece uyumadan once,sabahki tartilcak olmanin hayalini kuruyorum:))) benim kilo cok olmadigi icin, 7-20 arasi vermedim, o 70 ustu olanlar icin gecerli.

ben 57.3 le basladim.

bugun 12.gunum

ve 54.9 um.

toplam 2.4 kilo verdim.

arada cok acikiliyor haklisinnn ahhh ahhhhh bilirim:KK70: bu arada sabah tarcini yaptimm valla cok tok tutuyor 3 saat istemedi canim bisi sonra gecmesin ogunumuzz diye yedim :) iyi fikirmis...yarim saatte hulohop cevirim 8 dk da basen eritme videosu yaptim mi tamam dir :KK70:

Evet canim tok tutuyor tarcin. ozellikle metobolizmayi calistiyor:KK37::KK37: ama dun kacamak yaptim, bir dilim pismaniye, bir tabak kiraz, 4 antep fistigi ona ragmen , 300 gram vermisim:)))

Son düzenleme:
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

bugun dunki menuye gore ogle ve aksam yemekleri oldukca zengin:KK64::KK64:

saat 2,5 oldu sadece sabah havucla duruyorum. ama ictigim tarcin bal suyu tok tuttu sanirim, ogle yemegi canim istemiyor:)) ama ben genede yicem, diyetteki yemekleri atlarsan kilo vermen duruyormus, oyuzden bugun ogle yemeginde degisiklik yapip, 200 gr tavuk, aksamda balik yicem .

Kizlar bu diyeti herkeze tavsiye ediyorum, 60 dan az kilolu olanlar 2,5 - 3 kilo gidiyor.

70 ve ustu olanlar 7 -20 kilo gidiyor,okudugum topicte.

:))))) ahhh o nisanlilarrr yemedin diyede trip atarlar :KK70: zorla agzina yemek sokarlar dunden beri karsimda cikoolata yiyorrrr azcik ye hatrim kalir ne olur diyorum diyorum popomu begenmeyen sen ye diye baski eden de sen :KK70: ama bende yemedim hic azim azimmm ha gayret... 13 guncukkk zaaten hemen gecer birde prenses arkadasimiz bal ve tarcin dedi ben sabah ictim onu varya 3 saate yakin karnim hic acikmadi ve metobolizma hizlatiyor sabah aksam ic istersen zarari yok sonucta. valla bugunum rahat geciyorr suanda :KK70:

Canim saka maka, sen sadece incelmek icin bu diyeti yapiyorsun ama , kilo verdigini gorunce sevgilin bile sasircak :KK34::KK34:

1 gun sonra diyetim bitiyor. ve seni takip edicem, gelip yazarim oky. sakin birakma, bak tugbada baslamis sana yoldas olur ins.

diyetim bitsin, bir gun sonra baska diyete baslicam, hollywood diiyetine.7 gun yapicam ins. 2-3 kiloda o diyetten versem Ins:97::97: artik geriye formumu korumak kaliyor:KK19::KK19::nazar::nazar::nazar:

ben çok az da çekirdek yedim :KK43: galiba başaramıycamy

Ufak tefek kacamaklar oluyor malesef istesende istemesende:) oyuzden takma diyete devam, cekirdek kuyu kayisi diyetini etkilemez, eger tansiyon yada sekerin dusecek gibi olursa, ek kacamaklar yapabilirsin canim. Cunki diyet yapicaz diye sagligimizdan olmayalim dimiii

Son düzenleme:

Canim saka maka, sen sadece incelmek icin bu diyeti yapiyorsun ama , kilo verdigini gorunce sevgilin bile sasircak :KK34::KK34:

1 gun sonra diyetim bitiyor. ve seni takip edicem, gelip yazarim oky. sakin birakma, bak tugbada baslamis sana yoldas olur ins.

diyetim bitsin, bir gun sonra baska diyete baslicam, hollywood diiyetine.7 gun yapicam ins. 2-3 kiloda o diyetten versem Ins:97::97: artik geriye formumu korumak kaliyor:KK19::KK19::nazar::nazar::nazar:

valla senin adina sevindim arada gel kontrole sen hollywood diyetine bak biz seni anca yetisiriz eger oda iyi gelirse bizde senin arkandan yola devam :) valla senin adina cok cok sevindim ins sorunsuz ulasirsin amacina cnm benim :KK8:

X