Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaslar bugun 2.gunum.

1.gunum gayet iyi gecti, sabah kahvemi ictim , seker yerine sut koydum nescafenin icine biraz.

ogleyin, ispanak 2 yumurta bir domates yeDim. 4 yildir ispanak pisirmemistim hic, bugune nasipmis:nazar:

kizlar ispanak oyle guzel olduki, ilk once domates rendesi yaptim biraz, tencereye koydum, sonra ispanaklari kendi suyunda hasladim, icine acibiber karabiber tuz koydum, ve cok lezzetli yedim.

aksamda biftek salata.

50 dk yuruyus.

fakat misiflerden dolayi, 2 kucuk pohaca yedim aksam 8 de. ve yedikten sonra coooook pisman oldum:KK17:

neyse bugun tartildim, ve 400 gram gitmis cokkk mutlu oldum.:KK66: 56.8 olmus kizlar.

Darısı başımaaaa:)) Benimde 1.günüm gayet rahat geçti.Haşlanmış ıspanağın tadını beğenmesemde yedim ımm 2 litre suyumu içtim hiç su içmeyen biri olarak.Diyete harfi harfine uymayı düşünüyorum inş. bir sorun olmazsa:KK61:

Son düzenleme:
Darısı başımaaaa:)) Benimde 1.günüm gayet rahat geçti.Haşlanmış ıspanağın tadını beğenmesemde yedim ımm 2 litre suyumu içtim hiç su içmeyen biri olarak.Diyete harfi harfine uymayı düşünüyorum inş. bir sorun olmazsa:KK61:

2.gun

Canim 2.gunumu sonundayim, bugun cok iyi gecti. Sporumuda yapiyorum.50 dk yuruyus. Bugun kacamak yapmadim, cunki yediklerim gayet karnimi doyurdu. 2.gun daha iyi geciyor, aksam bir meyve yerine, bir avuc kadar cilek yedim, ve salam yerine 4 dilim sucuk yedim. ve lahana suyu ictim hergun 2 bardak.

bugun diyete baktim, ispanak yoktu, olsaydi super olurdu :KK9: ben bu ispanak isini sevdim, diyetim bitse bile, artik hayatima ispanak yemegini sokacagim.

Arkadaslar bu arada sanildigi yada okundugu kadar zor degil gercekten. gERCI BUNYEDEN BUNYEYE GORE DEGISIYOR ama bol bol su icmek gerekiyor.3 litre kadar.

Yeni başlayan arkadaşlarım; kolay gelsin, başarılar dilerim, sakın pes etmeyin.:KK71:

ben bir seans(14 günlük sürecini) uygulayarak 8 kg. vermiş bulunuyorum ve bıraktıktan sonra normal beslenmemin yanı sıra bir günde 4-5 meşhur fast food dükkanlarından hamburger -patates kola (evet günde 4 hamburger, bir hafta boyunca 10 u bulmuştur sayısı) yememe rağmen geri aldığım kilo 750 gr. :KK62::KK56:

İlk defa bu kadar mutlu oldum hayatta.. Gıdım gıdım yemem rağmen gitmeyen kilolar ya da geri aldığım kilolar beni delirtirken, artık ipin ucunu felaket kacırdığım zamanlarda bile cok büyük meblağlarla boğuşmuyorum, dünyanın en büyük sevinçlerinden biri.. Onu da geri vericem zaten..:KK34:

Bir hafta kadar sonra tekrar başlıyorum bu diyete. Sadece 5kg.daha verip, 65te bırakıcam diyeti, vücudumdan su an bile cok memnunum, popom 114, belim 70, göğüslerim 93 cm.e düstü ve boyum 1,72 olduğundan cok harika duruyorlar,:nazar::nazar::nazar: zaten 40 bedenin altına düsmeyi kesinlikkkle düsünmüyorum, ancak kollarım ve bacaklarımın biraz daha sıkılasması icin yürüyüs, su ile destekleyerek 2 hafta daha yapıcam bu diyeti.

Hepiniz sağlıkla kalın.. :KK69::KK71:

Yeni başlayan arkadaşlarım; kolay gelsin, başarılar dilerim, sakın pes etmeyin.:KK71:

ben bir seans(14 günlük sürecini) uygulayarak 8 kg. vermiş bulunuyorum ve bıraktıktan sonra normal beslenmemin yanı sıra bir günde 4-5 meşhur fast food dükkanlarından hamburger -patates kola (evet günde 4 hamburger, bir hafta boyunca 10 u bulmuştur sayısı) yememe rağmen geri aldığım kilo 750 gr. :KK62::KK56:

İlk defa bu kadar mutlu oldum hayatta.. Gıdım gıdım yemem rağmen gitmeyen kilolar ya da geri aldığım kilolar beni delirtirken, artık ipin ucunu felaket kacırdığım zamanlarda bile cok büyük meblağlarla boğuşmuyorum, dünyanın en büyük sevinçlerinden biri.. Onu da geri vericem zaten..:KK34:

Bir hafta kadar sonra tekrar başlıyorum bu diyete. Sadece 5kg.daha verip, 65te bırakıcam diyeti, vücudumdan su an bile cok memnunum, popom 114, belim 70, göğüslerim 93 cm.e düstü ve boyum 1,72 olduğundan cok harika duruyorlar,:nazar::nazar::nazar: zaten 40 bedenin altına düsmeyi kesinlikkkle düsünmüyorum, ancak kollarım ve bacaklarımın biraz daha sıkılasması icin yürüyüs, su ile destekleyerek 2 hafta daha yapıcam bu diyeti.

Hepiniz sağlıkla kalın.. :KK69::KK71:

Super super super:nazar::nazar: tebrik ederim arkadasim. en cok merak etigim konulardan biriside diyet bitince kilo hemen alinirmi korkusuydu, ama sen rekor kirarak hamburger ornegini vermisin hemde kolayla:KK9:
benim bir sorum olacak , bugun 3.gunum ve aksam yemeginde salam 2 yumurta var, ben salam yerine sucuk yiyorum, sucugu yagsiz tavada pisirsem uzerine yumurta kirsam olurmu ki acaba ?

Sinemcigim 2.gunun nasil gecti ? umarim zorlanmamisindir. suanda sabah kahvemi iciyorum yaninda bir dilim ekmek, ve kucuk diyet buskivi . 3.gunum.

oglende sucuklu yumurta yapicam, cunki salam yiyemiyorum.

Dun 200gr daha zayiflamisim. Herkez gunde bir kilo zayifliyor bu diyetle ben ise gram gram gidiyor:KK15:

Ama olsun bunada sukur, demek ki yavas yavas veriyorum ben kilo bunu anlamis oldum. 3 yildan beri hic 56 olmamisti kilom , tartida 56 lilarida gordum Allaha sukur:nazar:

Kizlar bizimle beraber bu dyeti yapan yokmu? birbirimizi destek olmak acisindan yazalim , gercekten motive oluyor insan yaptiklarini yazinca. ayrica baslamakta tereddut eden arkadaslar hic korkmasin , ben bir gecede karar verdim bu diyete, ve ispanak da hic kotu degil tadi, gercekten kilo veriyorsun. Eger ben 52 olursam, ilk evlendigim kiloya gelmis olacagim , yani 4 yil oncesi gibi. Ben bu diyetle vericegimi dusunuyorum 13 gun icerisinde.

Son düzenleme:
:nazar::nazar::KK56: arkadaslar bugun 4.gunum. ve hergun tartiliyorum. 56.2 ciktim. Gunden gune Allahin izniyl e zayifliyorum:nazar::nazar:

sinemcigim senden cevap gelmedigine gore biraktinmi diyeti naptin:KK34:

3.gunumde bir kac kacamak yaptim, aksam yemeginde izgara yedim 200 gr. ve 2 parca domates , ve 2 tane mantar. ve sabahta bir kizarmis ekmegin yaninda bir buskuvi.

bugun 4.gunum, sabah kahvaltisindada, kizarmis ekmek biraz peynir , ve bir tane buskuvi.

kizlar arada kacamak yapiyorum ama, ayakta durabilmek icin, cunki biraz yogunum bu siralar, enerjiye ihtiyacim var, spor falanda yapiyorum, ama ona ragmen tartida eksilmeye gidiyor ins..

:nazar::nazar::KK56: arkadaslar bugun 4.gunum. ve hergun tartiliyorum. 56.2 ciktim. Gunden gune Allahin izniyl e zayifliyorum:nazar::nazar:

sinemcigim senden cevap gelmedigine gore biraktinmi diyeti naptin:KK34:

3.gunumde bir kac kacamak yaptim, aksam yemeginde izgara yedim 200 gr. ve 2 parca domates , ve 2 tane mantar. ve sabahta bir kizarmis ekmegin yaninda bir buskuvi.

bugun 4.gunum, sabah kahvaltisindada, kizarmis ekmek biraz peynir , ve bir tane buskuvi.

kizlar arada kacamak yapiyorum ama, ayakta durabilmek icin, cunki biraz yogunum bu siralar, enerjiye ihtiyacim var, spor falanda yapiyorum, ama ona ragmen tartida eksilmeye gidiyor ins..

Bende sağlık sorunlarındam dolayı bırakmak zorunda kaldım 2.günümde sabah uyandığımda terlemeye başladım daha sonra küçük bir baygınlık geçirdim.sanırım bünyem kaldırmadı:KK25: 48 kiloyum bnmde boyum 155. 45 kiloya düşücem ama yediklerime dikkat ederek tbiki.:kk77:

Bende sağlık sorunlarındam dolayı bırakmak zorunda kaldım 2.günümde sabah uyandığımda terlemeye başladım daha sonra küçük bir baygınlık geçirdim.sanırım bünyem kaldırmadı:KK25: 48 kiloyum bnmde boyum 155. 45 kiloya düşücem ama yediklerime dikkat ederek tbiki.:kk77:

geçmiş olsun canım 48 kiloyum demişsin zaten çok zayıfsındır 48 den aşağıya düşme derim ben çok zayıf olmakta iyi değil bende diyeti bırakmak zorunda kaldım 8-9 günlerde bende inanılmaz baş ağrıları tuhaf bir halsizlik oldu bu şok diyeti şu anda uygulamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum diyete devam :KK8: :KK16: :KK16:

geçmiş olsun canım 48 kiloyum demişsin zaten çok zayıfsındır 48 den aşağıya düşme derim ben çok zayıf olmakta iyi değil bende diyeti bırakmak zorunda kaldım 8-9 günlerde bende inanılmaz baş ağrıları tuhaf bir halsizlik oldu bu şok diyeti şu anda uygulamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum diyete devam :KK8: :KK16: :KK16:

Zayıf sayılırım evet ama herkes herzaman daha ince olmak ister ya öyle birşey benimkide işte malum yaz geldi:KK69: 8-9 günde kaç kilo verdin bu arada tartıda mı verdin yoksa görünüş olarakta farkediliyor mu? Tekrar başlamayı istiyorum aslında da :78:

Zayıf sayılırım evet ama herkes herzaman daha ince olmak ister ya öyle birşey benimkide işte malum yaz geldi:KK69: 8-9 günde kaç kilo verdin bu arada tartıda mı verdin yoksa görünüş olarakta farkediliyor mu? Tekrar başlamayı istiyorum aslında da :78:

ben 8-9 günde 3 kilo verebildim ama diyete başladığımda 70 kiloydum şu anda 6 kilo verdiğim için fark ediliyor görsel olarakta ama bu diyet başarılı ben sevdim 13gün yapamadım ben ama ara verip bir hafta yapıcam sonra yine ara verip bir hafta daha bu şekilde denemeyi düşünüyorum işe yarar inşallah kalori hesaplayarak diyet yapmaya çalışıyorum buda işe yarıyor bence :82: :82: :82:

6.gun

bende baslıyorum bugun boyum 155 kılom 63 yanmda olurmusnz :18:

yardimci olurum. gun gun yaz canim. 2 gundaha misafirim var onlar gitsin gelicem tekrar

canim benim cok gecmis olsun.. tabiki saglik sorunlarin varsa yapma.

bence gayet kilon normal oyunla hiç kendine eziyet etme

X