Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar benimde ayın 19 una kdr 5,6 kilo vermem lazım ama bi sorun var ben salam ve balık yemiyorum onların yerine ne yemeliyim bazende geceleri eve cok gec geliyorum aksam yemeginide yiyemiyorum ne yapmalıyım salam yemesem sade yogurt yesem yumurtayıda kahvaltıda haslayıp yesem balık yerinede tavuk yada 2 kaşık aksam yemegi yesem olur mu acaba ??:44:

Ben de salam yemediğim için onun yerine pastırma yedim. Kırmızı eti sevmediğim için et günerinde tavuk ya da balık yiyorum. Tam olarak uygulamak zor ama zaten ben 5 kilo versem yeter.

3.günümdeyim öğle yemeğinde akşamdan 1 adet yumurta aldım,ıspanağı tavada çok az yağ ile soteledim üzerine yumurta kırdım bir dilim de pastırma koydum (akşamdan çaldım) üzerine limon sıkıp afiyetle yedim. Tadı çok güzel oldu tavsiye ederim. Akşam da yoğurt var ben soğuk çorba gibi cacık yapıp içicem. Bir de portakal suyum var. 6. gün tartılmayı düşünüyorum bakalım.

canım özellikle kaçamak yapmamak için bu diyet boyunca arkadaşımda kalıyorum ve evde buzdolabını boşalttık :) kaçamak yapmak gibi hem şansım olmadı hem de isteğim olmadı inan ki çünkü sporla da desteklediğim için her gün daha çok azimle sarıldım diyete ve dün yani 9. günümde tartıldım ve ölçülerimi aldırdım 5.600 kg vermişim ve vücudumdan 5 kilo yağ kaybı olmuş :)

nazar degmesin, tebrik ederim seni.. cok güzel kilo vermissin!!! kac kiloyla baslamistin? bende yapmistim bundan 2-3 hafta önce. 1 haftada 3 kilo vermistim. spor yapiyorum demissin, ne tür spor yapiyorsun??

nazar degmesin, tebrik ederim seni.. cok güzel kilo vermissin!!! kac kiloyla baslamistin? bende yapmistim bundan 2-3 hafta önce. 1 haftada 3 kilo vermistim. spor yapiyorum demissin, ne tür spor yapiyorsun??

teşekkür ederim canım 93.600kg ile başladım şuan 88 kiloyum :)
valla canım yürüyorum sonra grup derslerimiz var onlara katılıyorum pilates,spining,boss,gymstick gibi hafta da 4 günde yüzüyorum.. bence sende çok güzel kilo vermişsin bende 3 ay sonra 6 gün olarak tekrar uygulamayı düşünüyorum bakalım..

Son düzenleme:
Ya bugün 4. günümdü ve kaçamak yaptım ,günüm vardı ve mecbur birşeyler yedim. Ama başka da birşey yemedim. Bol su içtim yeşil çay içtim yarın 5.günden devam edicem. Zyıfladığımı far ediyorum ama 7. gün tartılacağım bakalım.

SÜPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Kızlar bu diyet süper,bugün cumartesi uyandım ve dünkü kaçamaklarımın vicdan azabını çekiyorum. Birden aynada kendime baktım ve zayıfladığımı fark ettim.Hemen birkaç kıyafet denedim ve bol gelmeye başladıklarını fark ettim.Dayanamadım ve tartıldım. Sonuç 58.5 yani 60.5 ile başlamıştım 4 günde 2 kilo vermişim yani 2 günde 1 kilo süper! Bu 13 günde yaklaşık 6-7 kilo demek ve kaçamaklarla. Ben bu hafta kaçamak yapmadan devam ediceğim inşallah ve 55 i göreceğim. Bunu hep birlikte göreceğiz kızlar 55 olacağım. Şu an çok mutluyum elimde rendelenmiş havuç ve suyla devam ediyorum. 19 mayısta mayomla zayıf görünmeliyim. Bu arada incecik nerdesin hani birlikte yapıyorduk?Sen nekadar verdin paylaşsana,destek olalım birbirimize....

Bu arada bu diyetle ilgili bir şeyi beliteyim. Diyet bittikten sonra çok dikkatli olmak gerekiyor yoksa 2 haftada verilen kilolar 1 haftada geri geliyor. Yani diyeti aslında tüm hayatımıza yaymalıyız. Ben daha önce yapmıştım bu diyeti 6 gün 3 kilo verdim ama bırakınca kıtlıktan ıkmış gibi her şeye saldırdım ve 3 kilo 4 kilo olarak geldi. Ben diyet bittikten sonra da çok idkkat edeceğim ve hedefim 50 kilo olmak zamanla inşallah 50 ye de düşeceğim. Aman isveç diyeti yapan arkadaşlar dikkat!

annem 1.60 boyunda ama 80 kilo
bebişim hergün kilo vermek istediği söyleyip bişeyler yapıyo ama olmuyo
bunu deneyelim bakalım hem kısa süreli işe yarayıp yaramadığı hemen anlaşılır

selam kızlar.benim isveç diyetindeki 3. günüm.tartıda 3 kilo fark etti .bu arada başladığımda 84 kiloydum,bitince kaç kilo olacam çok merak ediyorum.sadece bugün 50 dakika yürüyüş yaptım.bide ilk gün açıkınca yoğurt salatalık yedim.kahveye hiç dayanamıyorum o yüzden kahve de içtim

kızlar bende isveç diyetine başlıycam yarın çünkü ne denedıysem vaz geçtım yıllar önce 7 kilo vermiştim tek sonuç aldıgım dıyet hem o kadar motıve oldum kı ne cola ıcıyorum ne ekmek yıyorum nede abur cubur bıde aksamları 1 saat yürüyüş yapıyorum yarın başlıycam benımle birlikte başlayacaklarada duyrurlur bakalım ne kadar vericez evdeyım tek basınayım yanlızım bana arkadas olun lütfen......

slm kızlar ben bu diyeti 10 gün yapabildim hafta sonu misafir felan yapamadım 5 kilo verdim. 13 günden fazla yapılmadığı için başka bir diyete başladım ama bu diyet süper bence. moralimi yerine getirdi

kızlar ben de 7.günü 58 le bitirdim yani yaklaşık 3 kilo gitti şu an itibariyle. Ama haftasonu menülerim biiraz fazla oldu yani tavuk yiyecektim pikniğe gittik tavuk mangal yedim ama biraz fazla kaçtı. Onun dışında zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum. Çok tatlı istedi canım kuru kayısı yedim.onun dışınfa canım çeken şeyler olursa bir lokma alıyorum. Yarın 8.günden devam edeceğim bakalım inşallah bu hafta 3 kilo verebilirsem hedefim olan 55 e düşmüş olacağım. Bırakmak yok rejime devam.

merhaba kızlar bugün ilk günüm bakalım 13 günü tamamlayabilecek miyim? Bana şans dileyin 1.64 boyundayım ve kilom 80 forumda okuduklarım motive etti beni inşallah sonunu getirebilirim

bugün başladım kızlar tam 13 gün tam anmaıyla yapıcam ve aksmalarıda 1 saat yürüycem bakalım kaç kilo vericem ama 13 günü tamamlıycam gün gün yazıcam buraya kendımı o dadar motıve ettımkı anlatamam yanlız sabahları kahve içmiycem onun yerıne yeşil çay içicem beni çok tok tutuyor kahve hem selulıt yapıyomus o sorunumda var bakalım ne olacak ha bu arada ben 60 kıloyum 165 boyundayım 48 olmak ıstıyorum

kızlar 3 günümdeyim güzel gidiyo açlık çektikçe yogurt yıyorum pazar günü tartılıcam bakalım ne kadar vermişim hedefim şuan için 55 olmak 60 tım başlarken bakalım 13 günde ne kadar vericem nerdeyse hiçbir şey yemiyorum ama olsun "13 gün sonuçta

merhabalar kızlarrr ben bu diyeti daha önce yapıp 8 kilo vermiştim bi ara dayanamayıp yarıda bırakmıştım o zaman da 4 kilo vermiştim sonrasında uzun bi süre almadım kilo tabiki dikkat etmezsen hiçbişey önüne geçemez kilonun. Bende 71 kiloyum boyum 167 bi sorun çıkmazsa pazartesi başlıyorum verebildiğim kadar vereceğim inşallah 10 kilo gider. benle başlamak isteyen arkadaşlar olursa çok memnun olurum en azından destek oluruz 13 gün çok kolaymış gibi gözüksede ağır bi diyet zorladığı pes ettirdiği zamanları oluyor

Evet gerçekten zor bir diyet,bu diyeti 2.denemem ama malesef yine ipi göğüsleyemedim,yine 9.günümde diyet bozuldu. misafirler,gelen giden derken rejim bitti. Sonuç 61 ile başlamıştım 57 ile bitirdim. Hedefim 55 ti ama olmadı. Neyse bu kilomu korursam o da yeter. İsveç bitti ama ben rejime devam edeceğim. sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği yiyorum, diğer öğünleri de az yiyorum,akşamları meyve yemeye çalışıyorum 2 litre su,yeşil çay,bir de sirke bal deniycem. Şimdilk böyle devam edeceğim bu şekilde de uzun sürede kilo verebileceğimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…