-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.581
arkadaslar benimde ayın 19 una kdr 5,6 kilo vermem lazım ama bi sorun var ben salam ve balık yemiyorum onların yerine ne yemeliyim bazende geceleri eve cok gec geliyorum aksam yemeginide yiyemiyorum ne yapmalıyım salam yemesem sade yogurt yesem yumurtayıda kahvaltıda haslayıp yesem balık yerinede tavuk yada 2 kaşık aksam yemegi yesem olur mu acaba ??:44:
canım ne güzel 8.günde olmak peki hiç kaçamak yaptın mı,ben de merak ettim ne kadar verdin acaba,darısı başımıza biz daha 2. gündeyiz.Ne zaman tartılcan tartıl da yaz nekadar verdin.Az kalmış ha gayret ama dikkat et rejim bittikten sonra saldırma yiyeceklere. Ben birara bu diyeti 5 gün yaptım ve sanki ktlıktan çıkmış gibi yedinm ve tabiki kiloları geri aldım. Yani zayıf kalmak istiyorsak sürekli dikkat etmek zorundayız.
auora
canım özellikle kaçamak yapmamak için bu diyet boyunca arkadaşımda kalıyorum ve evde buzdolabını boşalttık :) kaçamak yapmak gibi hem şansım olmadı hem de isteğim olmadı inan ki çünkü sporla da desteklediğim için her gün daha çok azimle sarıldım diyete ve dün yani 9. günümde tartıldım ve ölçülerimi aldırdım 5.600 kg vermişim ve vücudumdan 5 kilo yağ kaybı olmuş :)
nazar degmesin, tebrik ederim seni.. cok güzel kilo vermissin!!! kac kiloyla baslamistin? bende yapmistim bundan 2-3 hafta önce. 1 haftada 3 kilo vermistim. spor yapiyorum demissin, ne tür spor yapiyorsun??
merhabalar kızlarrr ben bu diyeti daha önce yapıp 8 kilo vermiştim bi ara dayanamayıp yarıda bırakmıştım o zaman da 4 kilo vermiştim sonrasında uzun bi süre almadım kilo tabiki dikkat etmezsen hiçbişey önüne geçemez kilonun. Bende 71 kiloyum boyum 167 bi sorun çıkmazsa pazartesi başlıyorum verebildiğim kadar vereceğim inşallah 10 kilo gider. benle başlamak isteyen arkadaşlar olursa çok memnun olurum en azından destek oluruz 13 gün çok kolaymış gibi gözüksede ağır bi diyet zorladığı pes ettirdiği zamanları oluyor