Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar benim kilo sayı olarak fazlam yok ama görüntüde var yani karın bölgem ve bel çevrem filan hiç hoş durmuyor incelmeye ihtiyacım var benim gibi olan arkadaşlarım var mı:26:

BEYZANUR saol canım cvb verdgn ıcın.ben de tavuk tı yıyorum .umarım yanlıs yabmıyoruzdur.cunku anladgm kadarıyla bu dıyettekı besınler bırbırının tamamlayıcısı ve kılo verme acısından da kolaylayıcı besınlermıs...hhaaaa kızlar ben tatlı krızımın onune nasıl gececem bılmıyrm.cokkk zor tutyrm kendımı..hıc tatlı yok cok kotuuuu ya...BEYZANUR sen uyguladın mı nasıl sonuclar?allah yardımcımız olsun ınsaalh ac kaldgımıza deger:KK43:

BEYZANUR saol canım cvb verdgn ıcın.ben de tavuk tı yıyorum .umarım yanlıs yabmıyoruzdur.cunku anladgm kadarıyla bu dıyettekı besınler bırbırının tamamlayıcısı ve kılo verme acısından da kolaylayıcı besınlermıs...hhaaaa kızlar ben tatlı krızımın onune nasıl gececem bılmıyrm.cokkk zor tutyrm kendımı..hıc tatlı yok cok kotuuuu ya...BEYZANUR sen uyguladın mı nasıl sonuclar?allah yardımcımız olsun ınsaalh ac kaldgımıza deger:KK43:

bende dayanamadım tartıldım bugün regl oldum ama şişkinlikte va 69.8 başladım 7.günüm 66.4 çıktı. fena değil

ooo masaalh ne guzel yaaa belırgın olarak hangı gunden basladı vermeye kıloları...ınsaalh bende everırım...burda yazalım kolay gelısn canım

arkadaşlar benim kilo sayı olarak fazlam yok ama görüntüde var yani karın bölgem ve bel çevrem filan hiç hoş durmuyor incelmeye ihtiyacım var benim gibi olan arkadaşlarım var mı:26:

canım bende aynı problemı yasıyorum.ben birde cok zayıf olmayı sevıyorum.. yarın başlıycam bende bu dıyete bakalım nereye kadar gıdecek.sporuda dıyet sonunda baslıycam... bu arada boyum 168. kılom 60 hedefım 55

Kızlar merhaba,
Ben de bu diyeti daha önce yapmaya çalıştım ama 5 gün dayanabildim ve 3 kilo verdim. Şimdi yeniden yapmak istiyorum ama bu sefer sonuna kadar gideceğim inşallah. Ben de yarın başlıyorum boyum 165 kilom 60-61 arası değişiyor.Valla kilolarımla uğraşmadan önce 57-58 kiloda sabitlenmiştim ama ne zaman rejime başladım aklım yiyeceklerde kaldı ve sonuç rejim yaptım ve kilo aldım. Artık sinir olmaya başladım ve kesin çözüm istiyorum. Ben biftek yemem onun yerine tavuk ve balık ya da köfte yiyebilirim. Az tuz ve az yağ kullanırım,19 mayısda tatile gideceğiz ozamana kadar 55 olmalıyım ,evet kızlar yarın başlıyorum görüşürüz.

çokta incecik sayılmam canım:97::KK50:sana tam ölçülerimi yazayım belki gözünde canlandırıp tahmin yürütebilirsin o kiloda:boyum 160 göğüs:86 bel:63 kalça:KK3:44:

canım ya nasıl ölçüyorsun ? nereden? ben ınternette aradım aradıum bulamadım
bu arada cok tatlı bı yuzun war demeden gecemıycemmmm

bünyeyle alakalıdır diye düşünüyorum özellikle çok aşırı kilolu birinin yapması daha zordur düşünsene 100 kilonun üstünde biri bu kadar kısıtlı beslense tabi zorlanır.üstelik obezite beraberinde başka hastalıklarıda getirdiği için çoğu sağlıklı olmadan başlıyor diyete:KK19:ben yinede vitamin aldım hergün.bu kadar kısa sürede gidenin tamamı yağdandır demek saçma olur tabi kaldıki hiçbir diyet yoktur sadece yağdan verdiren.ama ben bol bol spor yaptım kas kaybım az olsun diye kayıp bir yana bacaklarım popom sımsıkı oldu benim:KK17:yani sadece tartıda değil cm olarakta çok inceldim.ama dediğim gibi çok spor yaptım hatta yüzüm solmasın çökmesin diye yüz egzersizi bile yaptım:KK1:tekrar geri gelirmi henüz onu bilmiyorum ama bence oda kişiye göre değişir:44:verdiğin kilonun ne kadarı su ne kadarı kas ne kadarı yağ:44:

canım haklısın bunyeyle de ılgılı olmalı.:KK34:
ama bırsey farkettım dıyetı sporla destekledıgı zaman sıkılaşıyor ınsan. senın ıcınde boyle oldugunu dusunuyorum. sporu bırakmamalısın kı sıkı kalasın.
mavişcim walla ne kadarı kas ne kadarı yag bılemıyorum :KK30:
ama basladıgımda 67.1 dım sımdı 65.7 yım ve bugun 5. gunum bırakmayı degıl de kucuk degısıklıkler yaparak devam etmeyı dusunuyorum. calıstıgım ıcın yanıma alıyorum yıyeceklerımı yoksa baska turlu olmuyor. :KK59: ahh bı 60 ı gorsemmm daha ne ısterımmmmm :KK55: ınsallah 1 hazıranda gorucem :KK55:

canım ya nasıl ölçüyorsun ? nereden? ben ınternette aradım aradıum bulamadım
bu arada cok tatlı bı yuzun war demeden gecemıycemmmm

teşekkür ederim canım:KK17:eline bir mezura al sütyenin üstünden tam göğüsün önüne kadar getir mezurayı ve ölç belinide tam bulmak için hafif sağa yada sola eğil bir büküm oluşur işte tam o büküm olan yerden ölç,kalçada yandan bak poponun en kalın olan kısmından ölç yani kaba et deniyo ya işte ordan:KK1:

teşekkür ederim canım:KK17:eline bir mezura al sütyenin üstünden tam göğüsün önüne kadar getir mezurayı ve ölç belinide tam bulmak için hafif sağa yada sola eğil bir büküm oluşur işte tam o büküm olan yerden ölç,kalçada yandan bak poponun en kalın olan kısmından ölç yani kaba et deniyo ya işte ordan:KK1:

hımm sanıırımmm anladım mavişcim :KK68:
bundan sonra duzenlı olcu tutucam
yalnız ben yeşil çay la da desteklıyorum hıc denedınmı bel bolgesını gercekten ınanılmaz ınceltıyor
bıde bısey sorucam arkadasım kendısıne altın cılek almıs (hap seklınde) ben kullanma zararlı fln dedım ama dınlemedı gıcık :KK61: satan adam hıc bı zararı yok bu gercek urun zaten fln dıye kandırmıs
sen altın cılek hakkında ne dusunuyorsun:26:

gunaydın kızlar.. bugun 1.gunum.kahvemı ıctım 1 seker yerıne lıght 35 cal. olan kahveden ıctım. sımdıde elımde suyum dolanıyorum :KK66: kendımı dıyetteyım dıye dusunmuyorum .bakalım nasıl olacak.ama aklımda hep ıncecık olacagımı tutuyorum..haberlerı verıcem:KK66:

gunaydın kızlar.. bugun 1.gunum.kahvemı ıctım 1 seker yerıne lıght 35 cal. olan kahveden ıctım. sımdıde elımde suyum dolanıyorum :KK66: kendımı dıyetteyım dıye dusunmuyorum .bakalım nasıl olacak.ama aklımda hep ıncecık olacagımı tutuyorum..haberlerı verıcem:KK66:
hadı bakalım kolay gelsın canım :KK1:
su ıcmeyı ıhmal etme :KK4:

hımm sanıırımmm anladım mavişcim :KK68:
bundan sonra duzenlı olcu tutucam
yalnız ben yeşil çay la da desteklıyorum hıc denedınmı bel bolgesını gercekten ınanılmaz ınceltıyor
bıde bısey sorucam arkadasım kendısıne altın cılek almıs (hap seklınde) ben kullanma zararlı fln dedım ama dınlemedı gıcık :KK61: satan adam hıc bı zararı yok bu gercek urun zaten fln dıye kandırmıs
sen altın cılek hakkında ne dusunuyorsun:26:

yeşil çayı hergün içiyorum bende:KK34:ama isveç diyeti yaparken içmemiştim çay kahve yasaka diye.bu tür haplara asla itibar etmedim ben.hem parana hem sağlığına yazık:KK19:bence asla düşünme bile:KK20:

canım ben de bugün başladım birlikte yapalım şu diyeti. Senin kilon kaç? Ben 60.5 ile başladımbakalım ne olacak... Yalnız ben çalışıyorum ve kahvaltı yapmadan derse giremiyorum,okulda da kahvaltı düzenimiz var. Bir dilim kepek ekmeği yedim,öğlen de yumurta ıspanak yeşil soğan nane ile salata yaptım yanında da domatesle yedim. Sabahtan beri 1 litre de su içtim. Akşam da tavuk göğsü ile salata yapıp yiycem.Kahvaltılara sanırım tam uyamıycam ama diğerlerine uyarım bakalım inşallah incacik oluruz incecik.

canım ben de bugün başladım birlikte yapalım şu diyeti. Senin kilon kaç? Ben 60.5 ile başladımbakalım ne olacak... Yalnız ben çalışıyorum ve kahvaltı yapmadan derse giremiyorum,okulda da kahvaltı düzenimiz var. Bir dilim kepek ekmeği yedim,öğlen de yumurta ıspanak yeşil soğan nane ile salata yaptım yanında da domatesle yedim. Sabahtan beri 1 litre de su içtim. Akşam da tavuk göğsü ile salata yapıp yiycem.Kahvaltılara sanırım tam uyamıycam ama diğerlerine uyarım bakalım inşallah incacik oluruz incecik.

tamam tatlım tabiki beraber yapalım.hem daha azimli olur. ben 60.2 kg yum.boyum 168.senın boyun kac canım. bugun yedıklerıme gelınce.listedekilerin aynısını yedım sadece ıspanak yemedım.cunku bulamadım.birde su ıcemıyorum ben kendımı zorlıycam.sımdılık 1 lt ıctım aksama kadar 1 lt daha ıcıcem..
canım sende lısteye tam olarak uyamasanda en azından ınsanı dızgınlıyor bu lıste.bende arasıra degısıklıkler yaparım tabıkı.aslında bırebır uymak gerekıyormus ama artık oldugu kadar.. hedef mayıs 15 de ıncecık olmak :KK66:

8. günüm bitti ve hala tartıya çıkmadım ınanılmaz merak edıyorum :44: ama cıddı cıddı gozle gorulur fark var arkadaslar gercı ben sıkı bır sporla desteklıyorum dıyetımı..son 5 gun,bıtene kadar tartıya cıkmıycam umarım sonuc benı tatmın eder..

incecik benim boyun da 165 aslında aramızda fazla bir fark yokmuş. benim hedefim 50 olmak ama ilk başta 55-54 olsam yetecek. ben dün 2,5 ltre su içtim. bugün okulda 1 dilm kepek ekmeği ile kahvaltımı yaptım öğlen yoğurt vardı ben cacık yaptım,salam yerine de birkaç dilim pastırma yedim.akşamda tavuk sote yapcam. yine suyumu tamamlıycam 2,5 hadi bakalım . ben diyetten sonrada dikkat edicem hamur işi yağlı ve ekmek yemiycem hatta bu diyeti tekrar yapabilirim.bugün okula arkadaş börek getirmiş ama ben yemedi. annem gözleme yapmış yemedi azimle devam. ama cuma günü günüm var onu ne yapıcam bilmiyorum sence ne yapıyım? hamur işlerine dokunmam belki salata tarzından çok az yerim,tadımlık.

8. günüm bitti ve hala tartıya çıkmadım ınanılmaz merak edıyorum :44: ama cıddı cıddı gozle gorulur fark var arkadaslar gercı ben sıkı bır sporla desteklıyorum dıyetımı..son 5 gun,bıtene kadar tartıya cıkmıycam umarım sonuc benı tatmın eder..

canım ne güzel 8.günde olmak peki hiç kaçamak yaptın mı,ben de merak ettim ne kadar verdin acaba,darısı başımıza biz daha 2. gündeyiz.Ne zaman tartılcan tartıl da yaz nekadar verdin.Az kalmış ha gayret ama dikkat et rejim bittikten sonra saldırma yiyeceklere. Ben birara bu diyeti 5 gün yaptım ve sanki ktlıktan çıkmış gibi yedinm ve tabiki kiloları geri aldım. Yani zayıf kalmak istiyorsak sürekli dikkat etmek zorundayız.

X