Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 4 günum bitti 7 ci gün için sabırsızlanıyorum edekiler ölüm orucumu bu dıyolar ama durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ilk hedefim 55 olmak bakalım 7 cı gün tartı ne diyecekkkk

bugün 4 günum bitti 7 ci gün için sabırsızlanıyorum edekiler ölüm orucumu bu dıyolar ama durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ilk hedefim 55 olmak bakalım 7 cı gün tartı ne diyecekkkk

Canım Allah sabır versin,ilk hfta güzel gidiyor da sonra teklemeye başlıyor insan bende öyle oldu inşallah sende öyle olmaz. Bu kilolarda olanlar öyle 8-9 kilo veremiyor genelde 5 kilo felan gidiyor ama inşallah sen verirsin. Ben de 9 günde 61 den 57 ye düştüm bakalım sen kaç kilo vereceksin merak ediyorum. spor yapıyor musun? İnşallah çok verirsin.

cnm oyle bir motivaswyondayım kiiiiii gören yeee diyor benimki sanırım artık isveç diyeti değil çünkü evde bir şey yok uydurma şeyler yapıyorum mesela kepek ekmeğini kızartıyorum üstune azıcık salça suruyorum evde bir şey yok çünkü kardeşim diyet yapıyo doktor kontrolunde ve 1 ayda 12 kılo verdı bızde ona gore hareket edıyoruz ama benım tayınım çıktı hazıranın son haftası işime başlıycam ve 12 kılo vermem gereıyo şimdiden 3 kilo verdım kaldı 9 kilo eğer 50 olursam 48 olmak hedefım evet spor yapıyorum şu an karnım dımduz ve aşırı sıkı gece yatmadan yatakta 30 dk spor yapıyorum bide sabah kalkarkalmaz yapıyorum inanamıyorum sertlestı ve sadece 2 haftada senin başka tekniklerin varmı birlikte devam edelım moral ve bu konuları paylascak bırı olması çok ıyı luyo

herkes kilo vermiş baktım bende yapabilirim gibi ama 6 gün düşünüyorum şimdilik 13 gün dayananam gibi yarın başlamak istiyorum kesin başlarsam kilomda değişiklik oldukca yazarım

herkes kilo vermiş baktım bende yapabilirim gibi ama 6 gün düşünüyorum şimdilik 13 gün dayananam gibi yarın başlamak istiyorum kesin başlarsam kilomda değişiklik oldukca yazarım

bi sorum olucak kahve yazıyor ya sabah türk kahvesi mi nescafe mi ?

ben kave yerine çay içiyorum bide kızlar sakın aç kalmayın ben
sabah 8 de çay
saat 9 da bir kesme şeker
saat 11 bitki çayı
saat 12 bir yumurta
saat13 bir yumurta ve ıspanak bunları yedim :))
saat 15 domates
saat 17 kırmızı et
saat 18 yada 18.30 salata ve bundan sonra sadece yeşil çay içiyorum
bunu burdan bi arkadaş yazmıstı aynen aldım ama ben sabah erken kalkamıyorum o yuzde 12 13 gibi kalkıyorum her saat başına bir yıyecek yada çay koyuyorum ben verdıysem herkez verır benım gıbı cips ve kola manyagı bıde jelıbonu unutmayalım tabı 2 hafta oldu bu sekılde ama ısveç dıetıne basladıgım bugun 5 gun 7 gunde tartılıp yazıcam kararlıyım veee hiç acıkmıyoooooooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Selam arkadaşlar...

Bu forumdaki ilk mesajım o da isveç diyetine kısmetmiş:) Ama ben iyi yorum yapamayacağım

Buna benzer bir diyet daha önceden yapmıştım evet zayıflatıyor ama sadece tartıda... Geçmiş sayfaların birinde pimpirikli arkadaş, 8 kilo vermesine rağmen çevresindekilerin zayıfladığını farketmediğini yazmıştı. Sadece yüzünün süzüldüğünü söylemişti... Ben de tam olarak bundan bahsediyorum bu tarz diyetler yağı değil kası eritiyor Ama bizim vermemiz gereken yağ kütlesidir.

Kas kütlesine gelince... Ekmek makarna pilav... kısacası tahıl grubu tamamen kesildiğinde maalesef kaslar eriyor. Çünkü normal şartlar altında 13 günde 10 kilo gitmez arkadaşlar kısaca bir hesap yapalım

Bir kilo gitmesi için (yağ kütlesinden) 7000 kalori yakmanız gerekir. Ortalama harekette bir bayan günde 2000 kalori civarında yakar ve bu oranda beslenir. Hadi siz yiyeceğinizi 1500e düşürdünüz(1500 altıda kas eritiyor) hareketinizi de artırarak günde 3000e çıkardınız aradaki farklarla uzmanların da dediği gibi haftada 1-2 kilo vererek sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz.

Ama çok düşük kalori aldığınızda aslında 1500ün altına düştüğünüzde vücut ilk olarak kaslara giden enerjiyi azaltıyor. Hele bir de tahıl grubu tamamen kesildiğinde kaslara gönderecek enerji kalmıyor. Spor yapılsa da ki şok diyetlerde bu çok zor yine de kaslarınız erir ve diyet bittikten sonra kaslarınız kendini toparlamaya çalışırken zaten yine kilo alırsınız.

Zaten yaptığımız hesaba göre bir düşünün 13 günde 10 kilo demek 13 günde 70.000 kalori yakmak demektir(yenilenlerin haricinde). Gerçekten 13 günde 70.000 kalori fazladan yakabilir misiniz? Normal şartlar altında bu kalori günde 10 saat ip atlamaya ya da 20 saat yürümeye ya da 15 saat aerobik yapmaya bedeldir... E bunların hiçbiri de yapılmadığına göre... O zaman kilolar nereden gidiyor sizce???

Elbette diyeti yapmak isteyen arkadaşlar yapabilirler ama ben yine de bunları söyleyeyim dedim alınmayın ne olur.

Sevgiler:)

Son düzenleme:

Canım ben bu dieti daha önce yapmıstım ama dayanamadım 6. günde bozuldu daha doğrusu kendi irademe kalsaydı dayanırdım ama nişanlım gelince bozuldu gezme tozma derken ,
daha sonra dönme kararı aldım dönemedim aksilikler cıktı.
Neyse esas diyeceğim o ki ; pazartesi baslamak istiyorum demişsin, istersen birbirimize destek olabiliriz, ben de pazartesi basa sarmak istiyorum diyeti . Ne dersin ?

olur canım ya çok ii olur hatta, yarın başlayalım 13 gün dayanalım irademize hayırlısı olur inşallah yaklaşık bi 10 kilo verebilirsek süper olur ben günde yarım saat falan da yürümeye çalısacağım kolay gelsin ikimizede :81:

Günaydınn

ben yeni uyandım, kahvem icin kettle a su koydum hazırlanıyorum dietime, umarım basarılı gecer ikimiz icin de canım benim

selamlar bende daha once denemıstım ama becerememıstım bu sefer basarmalıyım artık.yarın baslamak istiyorum ama birşey soracagım sabah kahve pek sevmedıgım ve bıde selulıt korkum oldugu ıcın kahve ıcmemıstım cay içmiştim.bu sefer kahve deneyecegımde turk kahvesınden mı neskafeden mı bahsedıyorlar?

canım ben de kahvenin selülit yapmasından dolayı cok sevdiğim halde icmiyordum ancak kahve sekersiz kremasız icersen aksine yağları yakıyor , enerji veriyor ve sanki tok tutuyor.. kendimden biliyorum.

ben nescafe aldım sade , sundan,

http://www.megamarket.com.tr/MegaMarketResimler/UrunResim/NESCAFE CLASSİC 100 GR POŞET.jpg

ve etkisi oluyor, ayrıca dietsel yaklasırsak da, Türk kahvesinden değil de herkesce daha genel bilinen kahve cekirdeği, nescafeden bahsediyor olmaları daha uygun geliyor bana.

ya bi' de ben dieti bozdum.
cünkü; cumartesi tartıldığımda 76 gösteriyordum, 76 üzerinden diete girecektim, pazar günü regl oldum 77 gösterdi aksam tartı, umursamadım heralde dedim yediğim cok kacmıstır.
bugün reglimin 2. günü, 78 i gösteriyor tartı su an
yediklerime dikkat etmeme rağmen, cıldırmak üzereyim.
regl'den dolayı mı cok gösteriyor tartı kızlar ?

ay valla sinirim bozuldu..

sinirlerin bozulmasın regli döneminde 2 kilo farkediyor moralini bozma su topluyo vücut. Bende bugün başlayamadım arkadaşım gelip kaldı bende cozuttuk bugün malzemeleri aldım yarın kesinlikle başlıyorum

sinirlerin bozulmasın regli döneminde 2 kilo farkediyor moralini bozma su topluyo vücut. Bende bugün başlayamadım arkadaşım gelip kaldı bende cozuttuk bugün malzemeleri aldım yarın kesinlikle başlıyorum

Teşekkür ederim canım desteğin icin..

Hadi bakalım başarılar, hepi topu 2 hafta sürecek, sonuclarımızı merakla bekliorum.. :82:

Teşekkür ederim canım desteğin icin..

Hadi bakalım başarılar, hepi topu 2 hafta sürecek, sonuclarımızı merakla bekliorum.. :82:

Rica ederim ne demek bugün itibariyle başlamış bulunuyorum bi tartıldım 71 den 72 ye çıkmışım 2 hafta dayanıp arada kaçamaklar yapmazsak süper olur sanki başka biri oluyosun daha önce 8 kilo vermiştim bu diyetle kendimi ben bile tanıyamadım yani. :81:

kahve kilo verdiriyor krema kullanmadıktan sonra 13 gün de selilüt olması çok zor nescafeden bahsediliyo listede ama türk kahveside 1 fincan içebilirsin başladıysan bugün kolay gelsin :80:

:97::97:
cok teşekkurler baslıyorum bu sabah yumurtamı hasladım yanıma aldım.işe gidiyorum kahvemi işte içecegım bugunumarım guzel sonuclar alırız hepımız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…