- 5 Aralık 2010
- 122
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.601
bugün 4 günum bitti 7 ci gün için sabırsızlanıyorum edekiler ölüm orucumu bu dıyolar ama durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ilk hedefim 55 olmak bakalım 7 cı gün tartı ne diyecekkkk
Canım Allah sabır versin,ilk hfta güzel gidiyor da sonra teklemeye başlıyor insan bende öyle oldu inşallah sende öyle olmaz. Bu kilolarda olanlar öyle 8-9 kilo veremiyor genelde 5 kilo felan gidiyor ama inşallah sen verirsin. Ben de 9 günde 61 den 57 ye düştüm bakalım sen kaç kilo vereceksin merak ediyorum. spor yapıyor musun? İnşallah çok verirsin.
herkes kilo vermiş baktım bende yapabilirim gibi ama 6 gün düşünüyorum şimdilik 13 gün dayananam gibi yarın başlamak istiyorum kesin başlarsam kilomda değişiklik oldukca yazarım
merhabalar kızlarrr ben bu diyeti daha önce yapıp 8 kilo vermiştim bi ara dayanamayıp yarıda bırakmıştım o zaman da 4 kilo vermiştim sonrasında uzun bi süre almadım kilo tabiki dikkat etmezsen hiçbişey önüne geçemez kilonun. Bende 71 kiloyum boyum 167 bi sorun çıkmazsa pazartesi başlıyorum verebildiğim kadar vereceğim inşallah 10 kilo gider. benle başlamak isteyen arkadaşlar olursa çok memnun olurum en azından destek oluruz 13 gün çok kolaymış gibi gözüksede ağır bi diyet zorladığı pes ettirdiği zamanları oluyor
Canım ben bu dieti daha önce yapmıstım ama dayanamadım 6. günde bozuldu daha doğrusu kendi irademe kalsaydı dayanırdım ama nişanlım gelince bozuldu gezme tozma derken ,
daha sonra dönme kararı aldım dönemedim aksilikler cıktı.
Neyse esas diyeceğim o ki ; pazartesi baslamak istiyorum demişsin, istersen birbirimize destek olabiliriz, ben de pazartesi basa sarmak istiyorum diyeti . Ne dersin ?
olur canım ya çok ii olur hatta, yarın başlayalım 13 gün dayanalım irademize hayırlısı olur inşallah yaklaşık bi 10 kilo verebilirsek süper olur ben günde yarım saat falan da yürümeye çalısacağım kolay gelsin ikimizede :81:
selamlar bende daha once denemıstım ama becerememıstım bu sefer basarmalıyım artık.yarın baslamak istiyorum ama birşey soracagım sabah kahve pek sevmedıgım ve bıde selulıt korkum oldugu ıcın kahve ıcmemıstım cay içmiştim.bu sefer kahve deneyecegımde turk kahvesınden mı neskafeden mı bahsedıyorlar?
ya bi' de ben dieti bozdum.
cünkü; cumartesi tartıldığımda 76 gösteriyordum, 76 üzerinden diete girecektim, pazar günü regl oldum 77 gösterdi aksam tartı, umursamadım heralde dedim yediğim cok kacmıstır.
bugün reglimin 2. günü, 78 i gösteriyor tartı su an
yediklerime dikkat etmeme rağmen, cıldırmak üzereyim.
regl'den dolayı mı cok gösteriyor tartı kızlar ?
ay valla sinirim bozuldu..
sinirlerin bozulmasın regli döneminde 2 kilo farkediyor moralini bozma su topluyo vücut. Bende bugün başlayamadım arkadaşım gelip kaldı bende cozuttukbugün malzemeleri aldım yarın kesinlikle başlıyorum
Teşekkür ederim canım desteğin icin..
Hadi bakalım başarılar, hepi topu 2 hafta sürecek, sonuclarımızı merakla bekliorum.. :82:
merhabalar bende bugün başladım.13 gün boyunca ara ara sizi haberdar edicem umarım sonuç güzel olur.
selamlar bende daha once denemıstım ama becerememıstım bu sefer basarmalıyım artık.yarın baslamak istiyorum ama birşey soracagım sabah kahve pek sevmedıgım ve bıde selulıt korkum oldugu ıcın kahve ıcmemıstım cay içmiştim.bu sefer kahve deneyecegımde turk kahvesınden mı neskafeden mı bahsedıyorlar?
canım ben de kahvenin selülit yapmasından dolayı cok sevdiğim halde icmiyordum ancak kahve sekersiz kremasız icersen aksine yağları yakıyor , enerji veriyor ve sanki tok tutuyor.. kendimden biliyorum.
ben nescafe aldım sade , sundan,
http://www.megamarket.com.tr/MegaMarketResimler/UrunResim/NESCAFE CLASSİC 100 GR POŞET.jpg
ve etkisi oluyor, ayrıca dietsel yaklasırsak da, Türk kahvesinden değil de herkesce daha genel bilinen kahve cekirdeği, nescafeden bahsediyor olmaları daha uygun geliyor bana.