- 26 Ocak 2011
- 150
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.561
mrb kızlar ..ben de sıze bırsey soracaktım.cvb verırsenız sevınırım..acaba bıfteke salatalara tuz atabılır mıyız?uygulayan arkadaslara sorayım...tesekkur ederım..guzel sonuclar almak dılegıyle...
BEYZANUR saol canım cvb verdgn ıcın.ben de tavuk tı yıyorum .umarım yanlıs yabmıyoruzdur.cunku anladgm kadarıyla bu dıyettekı besınler bırbırının tamamlayıcısı ve kılo verme acısından da kolaylayıcı besınlermıs...hhaaaa kızlar ben tatlı krızımın onune nasıl gececem bılmıyrm.cokkk zor tutyrm kendımı..hıc tatlı yok cok kotuuuu ya...BEYZANUR sen uyguladın mı nasıl sonuclar?allah yardımcımız olsun ınsaalh ac kaldgımıza deger
arkadaşlar benim kilo sayı olarak fazlam yok ama görüntüde var yani karın bölgem ve bel çevrem filan hiç hoş durmuyor incelmeye ihtiyacım var benim gibi olan arkadaşlarım var mı:26:
bende dayanamadım tartıldım bugün regl oldum ama şişkinlikte va 69.8 başladım 7.günüm 66.4 çıktı. fena değil
çokta incecik sayılmam canım:97:sana tam ölçülerimi yazayım belki gözünde canlandırıp tahmin yürütebilirsin o kiloda:boyum 160 göğüs:86 bel:63 kalça 44:
bünyeyle alakalıdır diye düşünüyorum özellikle çok aşırı kilolu birinin yapması daha zordur düşünsene 100 kilonun üstünde biri bu kadar kısıtlı beslense tabi zorlanır.üstelik obezite beraberinde başka hastalıklarıda getirdiği için çoğu sağlıklı olmadan başlıyor diyeteben yinede vitamin aldım hergün.bu kadar kısa sürede gidenin tamamı yağdandır demek saçma olur tabi kaldıki hiçbir diyet yoktur sadece yağdan verdiren.ama ben bol bol spor yaptım kas kaybım az olsun diye kayıp bir yana bacaklarım popom sımsıkı oldu benim yani sadece tartıda değil cm olarakta çok inceldim.ama dediğim gibi çok spor yaptım hatta yüzüm solmasın çökmesin diye yüz egzersizi bile yaptım tekrar geri gelirmi henüz onu bilmiyorum ama bence oda kişiye göre değişir:44:verdiğin kilonun ne kadarı su ne kadarı kas ne kadarı yağ:44:
canım ya nasıl ölçüyorsun ? nereden? ben ınternette aradım aradıum bulamadım
bu arada cok tatlı bı yuzun war demeden gecemıycemmmm
teşekkür ederim canımeline bir mezura al sütyenin üstünden tam göğüsün önüne kadar getir mezurayı ve ölç belinide tam bulmak için hafif sağa yada sola eğil bir büküm oluşur işte tam o büküm olan yerden ölç,kalçada yandan bak poponun en kalın olan kısmından ölç yani kaba et deniyo ya işte ordan
hadı bakalım kolay gelsın canımgunaydın kızlar.. bugun 1.gunum.kahvemı ıctım 1 seker yerıne lıght 35 cal. olan kahveden ıctım. sımdıde elımde suyum dolanıyorumkendımı dıyetteyım dıye dusunmuyorum .bakalım nasıl olacak.ama aklımda hep ıncecık olacagımı tutuyorum..haberlerı verıcem
hımm sanıırımmm anladım mavişcim
bundan sonra duzenlı olcu tutucam
yalnız ben yeşil çay la da desteklıyorum hıc denedınmı bel bolgesını gercekten ınanılmaz ınceltıyor
bıde bısey sorucam arkadasım kendısıne altın cılek almıs (hap seklınde) ben kullanma zararlı fln dedım ama dınlemedı gıcıksatan adam hıc bı zararı yok bu gercek urun zaten fln dıye kandırmıs
sen altın cılek hakkında ne dusunuyorsun:26:
canım ben de bugün başladım birlikte yapalım şu diyeti. Senin kilon kaç? Ben 60.5 ile başladımbakalım ne olacak... Yalnız ben çalışıyorum ve kahvaltı yapmadan derse giremiyorum,okulda da kahvaltı düzenimiz var. Bir dilim kepek ekmeği yedim,öğlen de yumurta ıspanak yeşil soğan nane ile salata yaptım yanında da domatesle yedim. Sabahtan beri 1 litre de su içtim. Akşam da tavuk göğsü ile salata yapıp yiycem.Kahvaltılara sanırım tam uyamıycam ama diğerlerine uyarım bakalım inşallah incacik oluruz incecik.gunaydın kızlar.. bugun 1.gunum.kahvemı ıctım 1 seker yerıne lıght 35 cal. olan kahveden ıctım. sımdıde elımde suyum dolanıyorumkendımı dıyetteyım dıye dusunmuyorum .bakalım nasıl olacak.ama aklımda hep ıncecık olacagımı tutuyorum..haberlerı verıcem
canım ben de bugün başladım birlikte yapalım şu diyeti. Senin kilon kaç? Ben 60.5 ile başladımbakalım ne olacak... Yalnız ben çalışıyorum ve kahvaltı yapmadan derse giremiyorum,okulda da kahvaltı düzenimiz var. Bir dilim kepek ekmeği yedim,öğlen de yumurta ıspanak yeşil soğan nane ile salata yaptım yanında da domatesle yedim. Sabahtan beri 1 litre de su içtim. Akşam da tavuk göğsü ile salata yapıp yiycem.Kahvaltılara sanırım tam uyamıycam ama diğerlerine uyarım bakalım inşallah incacik oluruz incecik.
8. günüm bitti ve hala tartıya çıkmadım ınanılmaz merak edıyorum :44: ama cıddı cıddı gozle gorulur fark var arkadaslar gercı ben sıkı bır sporla desteklıyorum dıyetımı..son 5 gun,bıtene kadar tartıya cıkmıycam umarım sonuc benı tatmın eder..